Η αναζήτηση βρήκε 621 εγγραφές

Return

από vasgias
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

<r><QUOTE author="Maurice_Escargot" post_id="1063265041" time="1763845427" user_id="27241"><s>[quote=Maurice_Escargot post_id=1063265041 time=1763845427 user_id=27241]</s>
Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να ...
από Maklaz
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:04 Συγνώμη φίλε odi, αλλά την πόρτα την κλείνει αυτός που υποτίθεται ότι την άνοιξε. Και το λέω αυτό γιατί επιλέγω να πιστέψω τον Χατζόπουλο που ξέρω και όχι τον άγνωστο δισεκατομμυριούχο.
Τόσο απλά.
από speedy.g
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:

1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
από PAOK_Antarctica
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.

Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Είναι απορίας άξιον για το τι έχει ακούσει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας (ότι είχε εξαφανιστεί, ότι είχε παρατήσει την ομάδα και άλλα πολλά) και για τον σημερινό υποψήφιο αγοραστή της ΚΑΕ όσοι τον εμπιστεύονται (τώρα πώς γίνεται αυτό;) χωρίς να έχει μιλήσει τα χώνουν σε όλους τους άλλους εκτός ...
από chri5ti9
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εγώ παρατηρώ χειρόφρενο από την πλευρά Μυστακίδη , από την στιγμή που ανακοινώθηκε συμφωνία ΠΑΕ με ΑΣ για Τούμπα;
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...
από Equalizer
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:42
Jump to forum
Jump to topic

1. Μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες έχω διαβάσει αρκετά εξαιρετικά ποστ, μπράβο

2. Δεν θέλει προσπάθεια για να δει κανείς ότι διαβάζουμε ένα ακόμα κεφάλαιο του ίδιου προβλήματος, απλά με επίκεντρο την ΚΑΕ αντί για την ΠΑΕ

3. Όλη αυτή η κατάσταση, άποψη μου, είναι αποτέλεσμα του ελεεινου και ...
από trouman
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:15
Jump to forum
Jump to topic

Θα σας πω κατι απο 1ο χερι..Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΣ (Η ΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ)ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΜΚ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΗ..

Άρα η απαίτηση Χατζοπούλου είναι αυτή που χαλάει τα ντηλ με τους υποψήφιους αγοραστές ...
από gergeo4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:59
Jump to forum
Jump to topic

Παραθέτω το post του PAOK Basketball Retro, μίας σελίδας που ακολουθώ κοντά 10 χρόνια και είναι η μόνη καθαρά μπασκετική σελίδα για τον ΠΑΟΚ με συστηματική παρουσία στα social.

https://www.facebook.com/share/17cGbhYBJy/

τι γραφει θεε μου..εχουν ξεφυγει...καλα για τα στεγανα του τελη γελω ...
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 06:45
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάστε το ποστ του Ρετρο (με τον οποίον στο παρελθόν εχω διαφωνήσει κάθετα σε πολλά) να ξεστραβωθείτε. Αν θέλετε να καθίσετε με τον ¨εναν από μας¨ καλή συνέχεια στην μιζέρια σας με Ιατρίδηδες και ντέρμπι με Μυκόνους και Λαύρια. Και περαστικά...

Υ.Γ. Αδιάφορο αν έχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν ...
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
από Jean Valjean
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά σιγά και με προσοχή, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο που ακολουθήθηκε με τον Ιβάν, αρχίζει και η επίθεση στο προσωπο του Θ. Χατζόπουλου.
Έχει επεισόδια ακόμη.
Τα "επιχειρήματα" είναι του τύπου "όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη". Δεν έχει σημασία τι έχει κάνει μέχρι στιγμής, σημασία έχει ότι επειδή ...
από Parolos
Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

Sera επειδή σε εκτιμώ πολύ.

Για μαύρα λεφτά μιλάμε. Λεφτά που δεν βγήκαν στον έλεγχο ή δεν δικαιολογήθηκαν.

Δεν μπορεί να βρέθηκαν έξτρα έγγραφα Κυριακή απόγευμα. Αν είναι δυνατόν.

Odi και Τζόσουα δεν υπάρχουν μαύρα λεφτά ούτε μπορούν να σταθούν σε επίσημες αγοραπωλησίες, μην αναπαράγουμε ...
από Parolos
Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:56
Jump to forum
Jump to topic

Και για να τελειώνουμε με την παράνοια, αν είναι να κολλάει η "εκτόξευση" στα 2,1 ή σε 500 χιλιάρικα ή δε ξέρω γω τί, όταν από τον αντίποδα γράφει το γραφείο τύπου ότι μας παρακαλάει η Ευρωλίγκα και το NBA Europe..

Και για να το πω στην γλώσσα των τελευταίων 5 μηνών που μπήκε και αυτή στη ζωή μας ...
από icue
Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ντραπηκα για τους ευρωλιγουρηδες και αυτα που γραφανε στο τουιτερ στα ποστ της ΚΑΕ.