Η αναζήτηση βρήκε 621 εγγραφές

Return

από renegade
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ενασχόληση του μυστακίδη με την καε ακόμα και αν γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα για το γήπεδο και εν τέλει για την απόκτηση της ΠΑΕ.
Είναι αστείο όμως να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει σύνδεση του ενδιαφέροντως για την καε με ...
από Ιάσονας
Παρ 05 Σεπ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.

αλλά ρε ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:43 Τί ακριβώς είπε ο Κυρ Κυρ;
Οτι κι αν ειπε, καμια σημασία δεν εχει.
Για ενα τόσο σημαντικό θεμα ζητάς επικοινωνία με τον Μεγαλομέτοχο,
που τοσα χρόνια συνεργάζεσαι.
Η επίκληση της δηλωσης ΚΚ, ειναι απολύτως προσχηματική, για κάθε νοήμονα ΠΑΟΚτσή.
από navigator11
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
από leomatos88
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.

Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
από Equalizer
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι μερικοί μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους είναι το εντελώς ανάξιο λόγου συμβάν σε όλη αυτή την ιστορία

Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
από Guitarman
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Πότε έγιναν τα παραπάνω; Θέλω να μου βάλεις τις δηλώσεις.

Ποιες δηλώσεις; Ότι θέλει να φτιάξει το γήπεδο ποδοσφαίρου και μετά από
τρεις μήνες ότι θέλει να πάρει την ΚΑΕ; Αμφισβητείς τις προθέσεις του;
Έκανες μπολντ και μεγάλα αυτό που δήλωσε ο Μυστακίδης και είναι παντού,
ξεχνώντας τα άλλα ...
από Guitarman
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει διαστρεβλωση. Υπάρχει ερμηνεία. Όπως ερμηνεία είναι και αυτό που έκανες εσύ τώρα @Psaras Αλλά η ερμηνεία του Αμπαλαεα δεν αρέσει στον Black και του ρίχνει μια εβδομάδα μπαν ενώ υπάρχουν τρολακια που λοιδωρουν τον Σαββίδη και τρώνε μια μέρα... Άβυσσος...
από kataramenos5
Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Τι παρέλαβες ,τι παραδίδεις....Τι να πει κανεις...
Μονο RESPECT
από loukas karadimos
Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
από warmeater
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα "εξηγούνται" πολλά από το παρελθόν που "εξηγούν" το παρόν και σηματοδοτούν το μέλλον
από george188
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Η παε μια χαρά μηνύσεις εκανε αλλα ξεχνάς βολικά μάλλον σε τι χωρα ζεις κ ξεχνάς επίσης ότι αυτή η επιτροπή έχει το ακαταδιωκτο, φρόντισε ο αυγενακης. Αυτούς έβγαλε το wannabe γραφείο τύπου να πουλήσουν πνεύμα
από Guitarman
Παρ 14 Νοέμ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Ότι ασχολείστε κάποιοι ακόμα με τον Γιλιοπουλο με ξεπερνάει...

Αναφορικά με αυτό που γράφει ο Μητσος: Όταν "με το καλο" θα πάρει την ΚΑΕ ο Τελης και θα ανοίξει το υποκατάστημα της ΑΒΒ στη Θεσσαλονίκη, μην πέσετε από τα σύννεφα αν δείτε διαφημίσεις της τράπεζας στον μιντιακο κολοσσό... Όλα με τον ...
από loukas karadimos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 00:44
Jump to forum
Jump to topic

Απορώ τι άλλο χρειάζεται να γράψει κάποιος για να διαγραφεί οριστικά απ αυτό το φόρουμ
από Hayate
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τελης Μυστακίδης δήλωσε "τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη.Εγω δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα ούτε ο ΠΑΟΚ θα χρωστάει πουθενά"...Άρα βαίνουν όλα καλως...

Edit:Ωπ σορυ παλιό άρθρο από 2012 είναι μπερδευτηκα