Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τρυπηθήκαμε απο παντου, απο Ιουνιο και επειτα. Η ανακοινωση των "βιαστικών" την ιδια μερα του συμβουλιου και της επικείμενης εξαγορας ΚΑΕ προφανως τυχαια. Σας σιχαθηκα "συνοπαδοι"
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Η τιμωρία των συγκεκριμένων συνδέσμων, θα είναι ότι αυτά τα ντροπιαστικά λόγια και η στάση τους, απέναντι σε Χατζόπουλο και λοιπούς θα τους συνοδεύουν μια ζωή.
Αυτά τα παιδάκια (μια χούφτα δηλαδή από αυτά που και καλά εκπροσωπούν Σύνδεσμο), δεν τους φτάνουν 5 ζωές για να πλησιάσουν τη συνεισφορά ...
Αυτά τα παιδάκια (μια χούφτα δηλαδή από αυτά που και καλά εκπροσωπούν Σύνδεσμο), δεν τους φτάνουν 5 ζωές για να πλησιάσουν τη συνεισφορά ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι καποια σκουπιδια, σητιζομενα ισως απο διαφορους καλοθελητες, νομιζουν οτι μπορουν να πιανουν στο στομα τους ανθρωπους που εβαλαν το κεφαλι τους στο ντορβα και κατεστρεψαν την υγεια τους για τον ΠΑΟΚ με ξεπερναει.
Για οποιον δεν καταλαβε, οι τυποι πηγαν εκει, για να "ενθαρρυνουν" να βγει η ...
Για οποιον δεν καταλαβε, οι τυποι πηγαν εκει, για να "ενθαρρυνουν" να βγει η ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
Αυτο το πραγμα που οποιος δεν θελει κρεμασμενους τους 15 ειναι αυτοματα στημενος ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τους εχω σιχαθει ολους! Και τον ΑΣ και τους συνδεσμους και ειμαι κοντα να νοιωθω ετσι και για τον Μυστακιδη! Τι τον περασατε τον ΠΑΟΚ ρε ανεκδιηγητοι; Τι πουστικες συμπεριφορες ειναι αυτες;

- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχεις μια γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, σε αγάπησε όταν ήσουν χωρίς δουλειά και 150 κιλά... Σε έκανε να νιώθεις ο πιο σπουδαίος άντρας/σύζυγος του κόσμου. Με τη βοήθειά της στρώνεις, γίνεσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου, φτιάχνεις την εμφάνισή σου και ξαφνικά έρχεται μια μουνίτσ@ και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοινωση αυτη βγηκε απο Παοκτσηδες η την SUPER 3,ειμαστε σοβαροί.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαχαιριά στην καρδιά η ανακοίνωση
Δεν έχω λόγια
Που θα με κρατήσουν μέλος αυτού του φόρουμ
Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο Λιλ…
Δεν έχω λόγια
Που θα με κρατήσουν μέλος αυτού του φόρουμ
Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο Λιλ…
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι σαραντατακατο παίζουν μπάλα με ακόμα μεγαλύτερους παίκτες από πίσω.
Τους πρόθυμους τους βρίσκεις ή τους "βρίσκεις" , εύκολο είναι.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση που να στέκει. Το Καυτατζόγλειο δε λέει τίποτα..
Δε γίνεται τέτοιο τρύπημα , με μπροστάρηδες διάφορους τύπους αναξιόπιστος τουλάχιστον ...
Τους πρόθυμους τους βρίσκεις ή τους "βρίσκεις" , εύκολο είναι.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση που να στέκει. Το Καυτατζόγλειο δε λέει τίποτα..
Δε γίνεται τέτοιο τρύπημα , με μπροστάρηδες διάφορους τύπους αναξιόπιστος τουλάχιστον ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει μεγάλη πλάκα
Οι ΙΔΙΟΙ που φωνάζουν για παράλογο διχασμό και ταμπέλες, είναι οι ίδιοι που είτε αρνούνται να καταδικάσουν αυτούς που δίχασαν εσκεμμένα, είτε πανηγυρίζουν κιόλας για τις πράξεις τους και μας ρωτάνε γιατί δεν χαιρόμαστε.
Οι ΙΔΙΟΙ που φωνάζουν για παράλογο διχασμό και ταμπέλες, είναι οι ίδιοι που είτε αρνούνται να καταδικάσουν αυτούς που δίχασαν εσκεμμένα, είτε πανηγυρίζουν κιόλας για τις πράξεις τους και μας ρωτάνε γιατί δεν χαιρόμαστε.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, που αποκόμισα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση την αίσθηση μαλώματος στον ερασιτέχνη, επειδή χρονοτριβεί, ενώ το θέμα του νέου γηπέδου δε γίνεται να καθυστερήσει άλλο, εσάνς που μου θύμισε έντονα αύρα από την πανηγυρική 16η Ιουνίου 2025, είμαι κακόπιστος έναντι των ισορροπιστών από τις ανατολικές ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχαμε κανένα ιατρικό ανακοινωθέν σήμερα; Εμφάνισε κανένας τίποτα; Εναν πόνο στην πλάτη, μια δύσπνοια, κάποιο εξάνθημα, έστω χιονίστρες βρε αδερφέ;;
Να δοθεί μια αναβολή για κανένα διβδόμαδο, που θα έχει κλείσει και οριστικά το θέμα της ΚΑΕ.

Να δοθεί μια αναβολή για κανένα διβδόμαδο, που θα έχει κλείσει και οριστικά το θέμα της ΚΑΕ.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπεις τι γράφουν για Χατζόπουλο μερικοί και αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχεις με αυτά τα άτομα;
Πόσο να χωρέσει ο ΠΑΟΚ όλο αυτό το μπέρδεμα;
Πόσο να χωρέσει ο ΠΑΟΚ όλο αυτό το μπέρδεμα;
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?
Επιτυχίες, ντομπροσυνη και διαφάνεια στη διαχείριση , δεν ταιριάζουν στο πνεύμα ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...