Η αναζήτηση βρήκε 408 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ολοι τρέμουν μην πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης και τους εξαφανίσει οριστικά από τον χάρτη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντί να χαρούν με την ενδεχόμενη γιγάντωση του συλλόγου , ψάχνουν να βρούνε σκιές και συνδέσεις και να ενώσουν άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι ...
από Guitarman
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει ...
από Guitarman
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ " ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι

Φίλε έκλαψα με την ατάκα σου και επειδή η φάση είναι τελείως σουρεαλ, την ώρα που το διάβαζα πέρασε αυτοκίνητο από κάτω με τέρμα το εν λόγω άσμα :D

Προσωπικά δεν ...
από loukas karadimos
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

ως μετοχος και κατοχος διαρκειας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σε ενα αθλημα που η αληθεια ειναι οτι ψιλοσιχαινομαι αλλα το στηριζω γιατι μας εχει αναγκη εχω να πω απλα στον νεο επιδοξο επενδυτη τα παρακατω

οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
από nunies4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

@The Equalizer Στις άλλες προεκτάσεις (αν υπάρχουν ή εξακολοθούν να υπάρχουν), χρειάζονται πρόθυμοι Εφιάλτες και καλοθελητές. Φοβόμαστε μήπως το πόπολο ξεχάσει τη συνεισφορά του Ιβάν και, σαν κοπάδι, ταχθεί υπέρ του νέου, μόνο και μόνο επειδή το μπάσκετ αύξησε το μπάτζετ του;

Εγώ προσωπικά δεν ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ...
από Guitarman
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:

1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του

2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να ...
από Sera4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω της ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Παρεμπιπτόντως, ο Σαββίδης σίγουρα δεν αγάπησε ξαφνικά τον ΠΑΟΚ και ήρθε, η συνολική περίοδος προσπάθειάς του να μπει στον σύλλογο όμως κράτησε από το Πάσχα του 2006 εως τον Αυγουστο του 2012.

ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάποιοι είχαν ενστάσεις στους τρόπους και τις προτάσεις του.

Και τυγχάνει να ΜΗΝ έστρεψε ...
από Guitarman
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:

1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του

2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να ...
από Guitarman
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Ας περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει ο Μυστακίδης με την αγορά της ΚΑΕ όταν απομακρυνθούν από τον ΑΣ οι άνθρωποι που του υποσχέθηκαν και προσπαθούν 2-3 μήνες τώρα να του δώσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου για 49 χρονια κάτω από το τραπέζι.
Καλός η κακός κάποιοι μπακάληδες θα απομακρυνθούν σύντομα ...
από renegade
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ενασχόληση του μυστακίδη με την καε ακόμα και αν γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα για το γήπεδο και εν τέλει για την απόκτηση της ΠΑΕ.
Είναι αστείο όμως να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει σύνδεση του ενδιαφέροντως για την καε με ...
από Ιάσονας
Παρ 05 Σεπ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.

αλλά ρε ...
από renegade
Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Στη ζωή αργά ή γρήγορα οι μάσκες πέφτουν
Το μεγαλύτερο θετικό που προέκυψε από όλη αυτήν την ιστορία
από Aureliano Buendia
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Τα έγραψα πριν λίγο καιρό, ανά στιγμές και παλαιότερα, αλλά είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέρχομαι συνεχώς.
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...