Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές

Return

από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Το ότι συμβαίνει είναι η εικόνα του 1980 που είχε ο ΠΑΟΚ πριν την έλευση σαββιδη. Αυτο για να βλέπουμε και το τι συμβαίνει από στελεχιακό δυναμικό. Θα είχε ενδιαφέρον να μείνουμε τον μέσο όρο ηλικίας των μελών του ας. Του μόνου ας παγκοσμίως που δεν ενδιαφέρεται να ανοιχτεί στην κοινωνία ούτε να ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...

και αν ο ιβαν πει...δεν παω πουθενά............

και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............

και αν ο ιβαν πει.....χτίζω ...
από Cylon-4
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Αναλυτικά η δήλωση του Μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Διοικητικού Υπευθύνου των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη :

«Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας ...
από Maklaz
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.

Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.

Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει αυτός ...
από Psaras
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά έγινε ή δεν έγινε ψηφοφορία;

Έγινε, αλλά είναι σαν να μην έγινε. Γιατί, αν γινόταν, θα είχε γίνει, ενώ εντέλει δεν έγινε.
Και ο Χασεκίδης και η εξωθεσμική έχουν, συνεπώς, δίκιο. Προσωπικά, πιστεύω την εξωθεσμική, γιατί δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Η επιμονή της στη διαφάνεια ...
από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Να συνεχίσω εγώ στα 4-5 τρολ που μας απέμειναν λόγω διπλού στην ΑΕΚ, αυτό που λέω κάνα δίμηνο: ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι τέλους
από abc_o_ karpouzas
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...

......

και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............

...

θα έχει πολυ γέλιο...... ισως και φαπες ...

Ε ναι ρε ...
από Grimson4
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Τα παιδια που έλεγαν θελουμε τώρα γηπεδο και δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλο που ειναι να μας πουν την γνώμη τους για όλοι αυτήν την κατάσταση με την πισπιριγκου και την καθυστέρηση?
από Montrealiotis
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.
από Kap
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
από Montrealiotis
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Kap, δεν υπάρχει κάποιος νομικός τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας; Να μαζέψουμε 5 φράγκα να πληρώσουμε ότι έξοδα χρειάζεται για να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του δυνατού ...
από Iznogoud4
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.

Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά ...
από CCCP
Τετ 22 Οκτ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Τιποτα αλλο να σχολιασεις εκτος απο ποστς αλλων εχεις η μονο αυτο σε ενοχλει? Ολα καλα στον ΑΣ ε?
από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτα κάτι συμπτώσεις... μερίδα συνδέσμων (που δηλώνουν μόνο ΠΑΟΚ... τι μου θυμίζει αυτό...) πήγε εχθες στο ΔΣ και σήμερα έβγαλε και ανακοίνωση κατηγορώντας το ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (πόσο είπαμε ήταν η ψηφοφορία όταν διεκόπη? 5-2 κατά του Ησαΐα?). Επίσης στέκεται ξεκάθαρα εναντίον ...
από PAOK DreXleR
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

φιλε ....εκτος τοπου και χρονου εισαι....

τοσο καιρο ουτε εχεις παρει χαμπαρι γιατι πραγμα γίνεται η κουβέντα....

Μην τους αποσυντονίζετε ρε εσείς!! Οι άνθρωποι δουλεύουν δεν το βλέπετε; Τι θέλετε τώρα, να κάνουν κανένα λάθος; Κ αν γι' αυτό το λάθος, δεν πληρωθούν από το αφεντικό τους ...