Δεν είναι μόνο ότι θέλουμε χαφ αλλά χαφαρα.
Μπαλντε η έκπληξη και με δεύτερη σερί αισιόδοξη εικόνα.
Η αναζήτηση βρήκε 16 εγγραφές
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Στα δικά μου μάτια είδα έναν Τσάλοφ να έχει κάνει το καλύτερο του παιχνίδι ανεξάρτητα αν θέλουμε φορ!
Ακόμα πιο σίγουρο η αναγκαιότητα ενός ολοκληρωμένου χαφ. Τέτοιου που να βοηθάει στα άκρα του μπιλντ απ'. Να μπορεί να υποδεχθεί την μπάλα και να ξέρει τι να την κάνει.
Ακόμα πιο σίγουρο η αναγκαιότητα ενός ολοκληρωμένου χαφ. Τέτοιου που να βοηθάει στα άκρα του μπιλντ απ'. Να μπορεί να υποδεχθεί την μπάλα και να ξέρει τι να την κάνει.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τέσσερα χρόνια πριν αν θυμάμαι καλά.
Πάλι μια μερίδα φίλων με την αγωνία τους, τα ζόρια, τον αρνητισμό για τις καθυστερήσεις και την ποιότητα των επιλογών έγραφαν.
Κάποιοι άλλοι πιο στωικοί, υπομονετικοί μιλούσαν για το τέλος όπου γίνεται λογαριασμός. Μεταξύ των τελευταίων κι εγώ προσωπικά ...
Πάλι μια μερίδα φίλων με την αγωνία τους, τα ζόρια, τον αρνητισμό για τις καθυστερήσεις και την ποιότητα των επιλογών έγραφαν.
Κάποιοι άλλοι πιο στωικοί, υπομονετικοί μιλούσαν για το τέλος όπου γίνεται λογαριασμός. Μεταξύ των τελευταίων κι εγώ προσωπικά ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν ξέρω τον Μυστακίδη όπως ξανά έχω αναφέρει.
Έχει πολύ χρήμα λέγεται, είναι και πολύ ΠΑΟΚ κάποιοι λένε. Τα πιστεύω λοιπόν.
Ο Ιβάν έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει.
Έχει κάνει λάθη. Πολλά θα προσθέσω.
Δεν θέλει, δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ή όσα κάποιοι προσδοκούμε και επιθυμούμε. Να συμφωνήσω ...
Έχει πολύ χρήμα λέγεται, είναι και πολύ ΠΑΟΚ κάποιοι λένε. Τα πιστεύω λοιπόν.
Ο Ιβάν έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει.
Έχει κάνει λάθη. Πολλά θα προσθέσω.
Δεν θέλει, δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ή όσα κάποιοι προσδοκούμε και επιθυμούμε. Να συμφωνήσω ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Φίλε με τα ερωτήματα που θέτεις και δεν θα έπρεπε να είναι τόσο εμφανή διότι υπάρχουν καταρτισμένοι και μηχανήματα.
Όπως επίσης ένα τιμ το οποίο δεν κάνει πρώτη φορά προετοιμασία ομάδας.
Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και το φορμαρισμα δεν έρχεται το ίδιο για όλους.
Ωστόσο διακρίνουμε το σύνολο ...
Όπως επίσης ένα τιμ το οποίο δεν κάνει πρώτη φορά προετοιμασία ομάδας.
Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και το φορμαρισμα δεν έρχεται το ίδιο για όλους.
Ωστόσο διακρίνουμε το σύνολο ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
για τα κενά στις θέσεις των φορ και των μέσων όλοι σχεδόν έχουμε την ίδια οπτική. Εκεί που προσωπικά βρίσκω μια διαφορά είναι στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Υπάρχει μια μερίδα που μιλά για συμπλήρωση τετράδας. Η άποψη μου είναι ότι δεν θέλουμε κάποιον για να συμπληρώσει την τετράδα αλλά κάποιον ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Σήμερα έδειχνε ωραίος μέχρι που μπήκε ο κρητικός και κατάλαβα την σημασία του φορ
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ πάντως μισή καλή ομάδα είδα!
Βλέποντας μόνο το δεύτερο μέρος, χωρίς ίχνος ευκαιρίας οι άλλοι, χωρίς δηλαδή καρδιοχτύπια, μπήκανε γρήγορα και τα άλλα δύο, μετά χαμήλωσαν οι ταχύτητες, μπήκε και το πέμπτο κι αυτά.
Μπράβο για την πρόκριση!!
Κατάλληλα αντανακλαστικά μετά από τρία ανησυχητικά ...
Βλέποντας μόνο το δεύτερο μέρος, χωρίς ίχνος ευκαιρίας οι άλλοι, χωρίς δηλαδή καρδιοχτύπια, μπήκανε γρήγορα και τα άλλα δύο, μετά χαμήλωσαν οι ταχύτητες, μπήκε και το πέμπτο κι αυτά.
Μπράβο για την πρόκριση!!
Κατάλληλα αντανακλαστικά μετά από τρία ανησυχητικά ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 08:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
με έναν πραγματικό στόπερ αναφοράς, ένα χαφ ουσιαστικό, έστω και χωρίς φορ αν είναι γερός ο γιακούμ, βλέποντας τις ομάδες ανά γκρουπ, και τέλος κληρώσεις όχι ακραίες προς τις κορυφαίες τότε η ομάδα μπορεί να προχωρήσει αρκετά ψηλά.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 47. Shola Shoretire
Εμένα μου φαίνεται ιδανικός ο συγκεκριμένος δανεισμός.
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
ας πούμε ότι δεν υπήρχε το χθεσινό αποτέλεσμα. ας πούμε ότι ήρθε ισοπαλία κρατώντας την εικόνα του ματς.
πάμε τώρα να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει μετά από μια ολοκληρωμένη προετοιμασία, φιλικών και αρκετών επισήμων παιχνιδιών.
Τα ερωτήματα που μπαίνουν μέσα από τις εικόνες που έχουμε.
Η ...
πάμε τώρα να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει μετά από μια ολοκληρωμένη προετοιμασία, φιλικών και αρκετών επισήμων παιχνιδιών.
Τα ερωτήματα που μπαίνουν μέσα από τις εικόνες που έχουμε.
Η ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ξαφνικά παθαίνεις αμνησία!
Νομίζεις ότι είναι φιλική αναμέτρηση. Λες να δώσεις και λίγα λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο φορ. Βγάζεις αυτόν που πιέζει, πηδά για κεφαλιές, χώνεται στις φάσεις και βάζεις έναν φοβικό την στιγμή που άρχισαν οι γιομες και όλοι οι παίκτες είναι στην περιοχή.
Καλά άσε ότι ...
Νομίζεις ότι είναι φιλική αναμέτρηση. Λες να δώσεις και λίγα λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο φορ. Βγάζεις αυτόν που πιέζει, πηδά για κεφαλιές, χώνεται στις φάσεις και βάζεις έναν φοβικό την στιγμή που άρχισαν οι γιομες και όλοι οι παίκτες είναι στην περιοχή.
Καλά άσε ότι ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Με τον αδύναμο και το δίκαιο. Όπως προανέφερε ο παραπάνω φίλος.
Συνεπάγεται Δημοκρατία.
Άρα πολιτική στάση.
Χρώμα? ότι θες.
Μήπως κι ο φασισμός χρώμα δεν κοιτά?
Νϊκη αύριο με Φωνή
Συνεπάγεται Δημοκρατία.
Άρα πολιτική στάση.
Χρώμα? ότι θες.
Μήπως κι ο φασισμός χρώμα δεν κοιτά?
Νϊκη αύριο με Φωνή
- Δευ 29 Σεπ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ναι, για άλλη μια χρονιά το μεταγραφικό σχέδιο-σοβαρή ενίσχυση της ομάδας είναι ανεπιτυχή.
ποιος φταίει. Ασφαλώς η διοίκηση, ο ιβάν, τα τμήματα που ασχολούνται, επίσης.
αλλαγή σέντερ φορ με κάποιον άλλον στην θέση του. Ανεξάρτητα τι ζητά το παιχνίδι και ακόμη περισσότερο σε τι κατάσταση ...
ποιος φταίει. Ασφαλώς η διοίκηση, ο ιβάν, τα τμήματα που ασχολούνται, επίσης.
αλλαγή σέντερ φορ με κάποιον άλλον στην θέση του. Ανεξάρτητα τι ζητά το παιχνίδι και ακόμη περισσότερο σε τι κατάσταση ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά πλάκα κάνουμε?
Είναι η πρώτη φορά ή είναι σχεδόν πάγιο η έλλειψη του να διαχειριστεί παιχνίδι κατά την διάρκεια του?
Οι αργές αλλαγές του? Ή οι μόνιμες αλλαγές προσώπων?
Τι, έκανε αλλαγή στο 52? Έχει κάνει και στο ημίχρονο. Το ξεχάσαμε?
Λοιπόν αφήστε τις δικαιολογίες.
Εμείς θα γράφουμε τα δικά ...
Είναι η πρώτη φορά ή είναι σχεδόν πάγιο η έλλειψη του να διαχειριστεί παιχνίδι κατά την διάρκεια του?
Οι αργές αλλαγές του? Ή οι μόνιμες αλλαγές προσώπων?
Τι, έκανε αλλαγή στο 52? Έχει κάνει και στο ημίχρονο. Το ξεχάσαμε?
Λοιπόν αφήστε τις δικαιολογίες.
Εμείς θα γράφουμε τα δικά ...