Η αναζήτηση βρήκε 8 εγγραφές

Return

από Elkjaer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αν το μισό paokmania γραφτεί στον Ερασιτέχνη, αντί απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα μπορούμε ακόμα και να τις διαμορφώνουμε με την ψήφο μας στην γενική Συνέλευση.
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
από Elkjaer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Ivan Drago έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:14 Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Και οι κατσαρίδες, υποθέτω, τα πιο εξυπνα πλάσματα στη φύση
από Elkjaer
Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Ντροπιαστική ανακοίνωση που αγγίζει ή και ξεπερνά τα όρια της ξετσιπωσιάς. Υποδεκανείς του κάθε Μπούζου κατήντησαν οι συγγραφείς της.
από Elkjaer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Αυτοί που εχουν κάνει τις τελευταίες κινήσεις και γράφουν τις ανακοινώσεις, ενεργούν κατά τη γνώμη μου ως εχθροί και οχι ως θεματοφύλακες. Για μένα απο τη μία πλευρά υπάρχει η διοίκηση της ΠΑΕ με τα καλά κ τα στραβά της αλλά με μία τεράστια προσφορα κι από την άλλη μια ομάδα ατόμων που δεν θα ηθελα ...
από Elkjaer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

Να παει στο Καυτατζόγλειο η ΠΑΕ του χρόνου και να φτιάξει γηπεδο πχ στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης.

Οι κατσαρίδες ας φτιάξουν και Μαρακανά.
από Elkjaer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Θες να γράψω τι μου είπε μόλις ο Σαββίδης πήρε τον ΠΑΕ σοβαρότατος άνθρωπος Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή του οποίου η οικογένεια πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ομίλου; Άστο καλύτερα, πάντως όχι για γκαζοζες κ σακάκια.

Όλοι αυτοί οι σοβαρότατατοι, οι "Κωνσταντινουπολίτες", οι "Θεσσαλονικείς ...
από Elkjaer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ είμαι πια απολύτως υπέρ του να κατασκευαστεί γήπεδο από την ΠΑΕ σε άλλο μέρος και όχι στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ειναι η ΠΑΕ και ο ΑΣ ο ΑΣ. Έτσι δεν θα μπαίνει ο ένας σε υποθέσεις του άλλου και δε θα υπάρχουν γκρίνιες. Ας κάνει ο ΑΣ γήπεδο στην Τούμπα όπου θα μεγαλουργήσουν όλα τα τμήματα που έχει υπό ...
από Elkjaer
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν φτάνει φλιτ ή αροξόλ. DDT πρέπει να πέσει στον ΑΣ για να καθαρίσει