γρηγοριαδη ξερεις που βρισκεται το παλατακι και εκφερεις γνωμη για το μπασκετ του ΠΑΟΚ?
Εχεις πληρωσει ποτε εισιτηριο για να μπεις και να παρακολουθησεις αγωνα της ομαδας?
Δουλε του εικοσαευρου.....
Προσοχή στο τι γράφετε! Για όνομα!
Mod Team
Η αναζήτηση βρήκε 208 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
ας βγεί το πόρισμα των λογιστών στον αέρα να μάθουμε και εμείς τα χρέη, τα ποσά και σε ποιούς επακριβώς, και ας αποσυρθεί ο Τέλης μια για πάντα από τη ζωή μας, από το μπάσκετ, από τη μπάλα, από παντού. να πάει ο καθένας στον πάγκο του.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...
Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.
Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
για να εμφανιστείς από το πουθενά και σε μια χρονιά να σηκώσεις ευρωλίγκα, πρέπει να κάνεις ομάδα 50 μύρια ρόστερ με προπονητή αντίστοιχου επιπέδου (και δεν εννοώ τον Κοκόσκοφ ή τον Ζέλικο αλλά π.χ. τον Σπανούλη).
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει, ακολουθώντας λίγο το κλίμα των εκστασιασμένων φίλων του Τέλη, που εδώ και καιρό αποκαλούν καθημερινά τον Σαββίδη μπατίρη και μπαταχτσή, γράφεται και καμία υπερβολή για τον Θεσσαλονικέα. Δεν έγινε και τίποτα.
Καλα λαρωσε εσυ και ξιδακι.
Ξερω οτι προτιμουσες να συνεχιζαμε να παιζαμε με ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης , με όλη την αγάπη ρε Θανάση, δεν μπορείς να βγάζεις ανακοίνωση τη μέρα των χαρμόσυνων με την ΕΕΑ και μετά να απορείς με το timing της απάντησης.
Ωραίο μπουρδελο την κάνατε τη φάση. Συγχαρητήρια.
Ωραίο μπουρδελο την κάνατε τη φάση. Συγχαρητήρια.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα δηλαδή ποιο είναι, ότι θα ρίξει πιστόλι ο Τελης στα δύο μυρια του ιβαν ή ότι ένα μέγεθος Τάξης Μυστακίδη δεν θα πληρώσει τα χρέη γενικά ; Ή ότι θα λείψουν δύο εκατομμύρια ευρώ από τον Ιβαν ;
Εδώ ρε οι δίπλα έφεραν έναν άγνωστο εκατομμυριούχο με κονε τον αδερφό ενός παίκτη που τον ...
Εδώ ρε οι δίπλα έφεραν έναν άγνωστο εκατομμυριούχο με κονε τον αδερφό ενός παίκτη που τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Η διορισμενη διοικηση πρωτοδικειου (διορισμενη απο τον ΑΣ) αποφασιζει για το αν θα δωσει τον ΠΑΟΚ. Τι ζουμε θεε μου? Δεν ειναι και ο Μπανε εδω να τον ρωησουν αν ηξερε οτι αυτος θα αποφασισει (οταν ηταν διοικηση πρωτοδικειου) για αυτον που θα τον εβρισκε αλλος (γιατι δεν ηξερε οτι αυτος πρεπει να ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ Ρούλης ανακοίνωσε μόλις την πλήρη εξόφληση των οφελών της στο κράτος , φορολογία και ασφαλιστικά ταμεία.
Μήνες μετά την ανάληψη της από τον λαμπουμπου.
Εμείς είμαστε ακόμη με τα υπερήφανα χρέη.
Ο Νίκος Βεζυρτζής έγινε από πλούσιος φτωχός από την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Μην τον πιάνετε με ...
Μήνες μετά την ανάληψη της από τον λαμπουμπου.
Εμείς είμαστε ακόμη με τα υπερήφανα χρέη.
Ο Νίκος Βεζυρτζής έγινε από πλούσιος φτωχός από την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Μην τον πιάνετε με ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε πάλι αυτός, τώρα ανακάλυψε ότι έγραψα για στατικότητα Τούμπας και είμαι αντισαββιδικός 😂
Τη κατά φαντασία απειλές άστο...
Εντωμεταξύ...τι είχε γράψει και μας τη λέει...
" makednoss
Δημοσίευση Σάβ Νοέμ 22, 2025 10:46 pm
Ο ένας πίνει τσάι στην εφορία και σκάει 11 μύρια ...
Τη κατά φαντασία απειλές άστο...
Εντωμεταξύ...τι είχε γράψει και μας τη λέει...
" makednoss
Δημοσίευση Σάβ Νοέμ 22, 2025 10:46 pm
Ο ένας πίνει τσάι στην εφορία και σκάει 11 μύρια ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Τι έγινε ρε Τελαρε, αν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, να σε διευκολυνουμε με κάνα δανειακι.
Ρε είναι δυνατόν, τι στο πουτσο γίνεται;
Ρε είναι δυνατόν, τι στο πουτσο γίνεται;
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Λες να τν νοιαζει η ιδιοσυγκρασια του κοσμου??ή να τν νοιαζει αν θα βρει??
Δηλαδη τον κοσμο τον νοιαζουν νομικιστικες λεπτομερειες αναγνωρισης ή οχι χρεους?
¨Η τον νοιαζει να εχει ομαδαρα να παιζει σε μεγαλα ευρωπαικα σαλονια?
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Προκειται για μια διαμαχη ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
λοιπόν ταυτόχρονα βλέπω ΠΑΟΚ μπάσκετ, διορθώνω διπλωματική, κάνω 6μηνο ριπορτ σε πρόγραμμα αλλά θα γράψω την γνώμη μου για τον Τέλη, και όντως ΔΕΝ την έχω γράψει (για αυτό ΔΕΝ κατάλαβα γιατί κρίνομαι, αλλά ΟΚ). πολύ γρήγορα όμως (σχωρνάτε με):
αν του Τέλη δεν του χει %^*^^ει τη γυναίκα ο Ιβάν, αν ...
αν του Τέλη δεν του χει %^*^^ει τη γυναίκα ο Ιβάν, αν ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
δεν έχω αντίρρηση σε κάτι. τώρα το αν είναι γελοίο να έχεις 23 ξένους στη μπάλα, είναι υπό συζήτηση. αλλά όχι για εδώ :). επίσης υπό συζήτηση είναι κατά πόσον είναι γελοίο ο ολυμπιακός να έχει 14 ξένους στο μπάσκετ. και άλλα πολλά.
από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες ...
από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες ...