Η αναζήτηση βρήκε 63 εγγραφές

Return

από blackzone44
Παρ 29 Αύγ 2025, 01:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 00:51
blackzone44 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 00:37 Τι έχασα?
Αδερφε ακουσες τπτ ανησυχητικο για Ντελια?
μπα
από Blackgr4
Παρ 29 Αύγ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Ντέλιας βγαίνει ένας κάθε 30-40 χρόνια. Είναι τέτοια η αύρα που εκπέμπει με το χαμόγελο του και τις επαφές που έχει με την μπάλα, που αρχίζω να πιστεύω πως ομάδες του δικού μας μεγέθους, δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν, όσα και να τους δώσεις.
Αν ονομάζονταν Ντέλιτς και έπαιζε στη Ντιναμό ...
από icue
Παρ 29 Αύγ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

Με αυτο τι εγινε τελικα; Ολα καλα;
από Mīngus
Τετ 10 Σεπ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Τετ 10 Σεπ 2025, 15:50 Ο Στεργιαδης χτες ειπε οτι προταθηκε ο Καρικαμπουρου της σοσιεδαδ. Σημερα ελεγε για εναν βελγο της Μπριζ και οτι θα βγει ονομα συντομα
Καλά που δεν είπε το όνομα του Βέλγου δηλαδή και το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό.
από palok
Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Επίσης για το θέμα επενδυτής πρώτα να το ζητήσουμε από τον ΑΣ που έχει παρατημένο το Παλατάκι και ήξερε να οργανώνει πραξικοπήματα με μεγαλοεπενδυτές για το γήπεδο της Τούμπας.

εγώ δεν έχω πολυκαταλάβει (σχωρνάτε με): το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ αλλά ΔΕΝ είναι δικιά του δουλειά να βρεί ποιός θα το ...
από palok
Τρί 09 Σεπ 2025, 07:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

απαίτηση να τελειώσουν όλα γρήγορα, το πολύ στο χρόνο που πήρε ο λαμπούμπου τους δίπλα. Εμείς (υποτίθεται οτι) είμαστε πιο νοικοκυρεμένοι στα οικονομικά, ο επενδυτής μιλάει με έναν (λογικά) για το ντηλ. οποιαδήποτε καθυστέρηση πέρα από ξενέρωμα, για εμένα δεν κολλάει να υπάρξει (τώρα αν τα χρέη ...
από Cylon-4
Τρί 23 Σεπ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

γρηγοριαδη ξερεις που βρισκεται το παλατακι και εκφερεις γνωμη για το μπασκετ του ΠΑΟΚ?
Εχεις πληρωσει ποτε εισιτηριο για να μπεις και να παρακολουθησεις αγωνα της ομαδας?
Δουλε του εικοσαευρου.....

Προσοχή στο τι γράφετε! Για όνομα!

Mod Team
από palok
Δευ 30 Ιουν 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

δεν έχω αντίρρηση σε κάτι. τώρα το αν είναι γελοίο να έχεις 23 ξένους στη μπάλα, είναι υπό συζήτηση. αλλά όχι για εδώ :). επίσης υπό συζήτηση είναι κατά πόσον είναι γελοίο ο ολυμπιακός να έχει 14 ξένους στο μπάσκετ. και άλλα πολλά.

από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες ...
από palok
Δευ 30 Ιουν 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

οκ. νομιζω αν ειχαμε 40 πρωταθληματα και 7 ευρωλιγκες, και σε εμας αναρπαστα θα γίνονταν 15000 διαρκείας.
από Equalizer
Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Εκθέσεις ιδεών για τη δημοκρατία και τον κόσμο όλοι μπορούμε να γράψουμε.

Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο

Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
από palok
Παρ 05 Σεπ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

με τετοια επιθετικά γκαρντ και αυτή τη σωματοδομή, εγώ θα πώ την αλήθεια, στο 73-72 σκέφτηκα οτι θα χάσουμε +10 και άρχισα να κάνω scouting στο μυαλό μου τους γάλλους.
από PAOK_Antarctica
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αυτοι οι μαλακες αποκλείστηκαν πριν καν παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι.
από PAOK_Antarctica
Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Ναι, ο στρατηγός τον πούλησε.
Έβαλε την ρήτρα, τον έστειλε δανεικό, έκανε μετά τις διαπραγματεύσεις και πήρε και τα λεφτά.