Η αναζήτηση βρήκε 26 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ρε παιδιά να ρωτήσω. Που είναι γραμμένο ότι όλο το ροστερ πρέπει να κλείσει Πριν την έναρξη της προετοιμασίας;
Το λέει δίπλα στο "Στα πρώτα ματς πρέπει να πας με δύο φορ, τρία χαφ και τρία στόπερ και αν γίνει κάτι κάνε τον σταυρό σου".
Σύμφωνοι. Οπότε σας χάλασε ο Μειτέ και ο Ντεσπόντοφ ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Στη μέση του Ατλαντικού είναι η πιρόγα, περιμένουμε ευνοϊκό άνεμο.
Πήγα το πρωί να ζητήσω από έναν μπογιατζή να μου βάψει το γραφείο. Μου είπε 400€, του είπα ως 200€ δίνω. Δεν θα έρθει . Είπαμε θα τα ξαναπούμε.
«Κοντά στο βάψιμο του γραφείου ο odi, απομένουν λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με ...
Πήγα το πρωί να ζητήσω από έναν μπογιατζή να μου βάψει το γραφείο. Μου είπε 400€, του είπα ως 200€ δίνω. Δεν θα έρθει . Είπαμε θα τα ξαναπούμε.
«Κοντά στο βάψιμο του γραφείου ο odi, απομένουν λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Eντωμεταξύ ο Μεϊτέ διαβάζοντας τις προτάσεις για Ζαφείρη, μετά από τα περσινά τρίμηνα παζάρια για 100k

- Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Επίσης για το θέμα επενδυτής πρώτα να το ζητήσουμε από τον ΑΣ που έχει παρατημένο το Παλατάκι και ήξερε να οργανώνει πραξικοπήματα με μεγαλοεπενδυτές για το γήπεδο της Τούμπας.
εγώ δεν έχω πολυκαταλάβει (σχωρνάτε με): το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ αλλά ΔΕΝ είναι δικιά του δουλειά να βρεί ποιός θα το ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
δεν έχω αντίρρηση σε κάτι. τώρα το αν είναι γελοίο να έχεις 23 ξένους στη μπάλα, είναι υπό συζήτηση. αλλά όχι για εδώ :). επίσης υπό συζήτηση είναι κατά πόσον είναι γελοίο ο ολυμπιακός να έχει 14 ξένους στο μπάσκετ. και άλλα πολλά.
από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες ...
από κει και πέρα, προφανώς και το άθλημα θα ανέβαινε 100% αν είχες ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
οκ. νομιζω αν ειχαμε 40 πρωταθληματα και 7 ευρωλιγκες, και σε εμας αναρπαστα θα γίνονταν 15000 διαρκείας.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Εκθέσεις ιδεών για τη δημοκρατία και τον κόσμο όλοι μπορούμε να γράψουμε.
Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο
Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο
Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αυτοι οι μαλακες αποκλείστηκαν πριν καν παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Την επόμενη φορά έχει μπαν. Δεν θα υπάρξει παρατήρηση
Μαύρο Χιόνι

Μαύρο Χιόνι
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Παιχτακι,αντε να μας αδειάσεις τη γωνία.
Σκέτη αγανάκτηση.
Σκέτη αγανάκτηση.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Τρομερή εμφάνιση στο β μέρος, δεν πρέπει με τίποτα να φύγει ! (μεταφράστε κάποιος στα τούρκικα)