Η αναζήτηση βρήκε 416 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Αν μείνει ο Ραζβάν, που το θεωρώ αρκετά πιθανό, η ομάδα πρέπει να κοιτάξει την πραγματικότητα στα μάτια και να στοχεύσει τους ομίλους του Κονφερενς. Σε όποια θέση και να τερματίσει στο πρωτάθλημα.
Ο Ραζβάν αδυνατεί να προπονήσει και να διατηρήσει σε φόρμα ομάδα που παίζει επί μακρόν σε δύσκολη ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν πολυκαταλαβαίνω τη συζήτηση σε αυτό το θέμα.
Γκρίνια για το καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή των τελευταίων 30 ετών? Δεν κουβαλάει τον ΠΑΟΚ?
Φυσικά και τον κουβαλάει και η ομάδα είναι αγνώριστη χωρίς αυτόν, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν και άλλοι 10. Δεν είναι μπάσκετ ή χάντμπολ. Είναι σύνθετο ...
Γκρίνια για το καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή των τελευταίων 30 ετών? Δεν κουβαλάει τον ΠΑΟΚ?
Φυσικά και τον κουβαλάει και η ομάδα είναι αγνώριστη χωρίς αυτόν, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν και άλλοι 10. Δεν είναι μπάσκετ ή χάντμπολ. Είναι σύνθετο ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Εμένα πάντως ο Σου μέχρι τον Γενάρη μου άρεσε πάρα πολύ, παραπάνω και από το 23-24, ίσως γιατί ο ρόλος του στην λειτουργία της ομάδας ενισχύθηκε περισσότερο, άρα και η παρουσία του.
Με τον Σου φέτος μέχρι πρόσφατα ένιωθα (και ένιωθε και η ομάδα και φαινόταν) ασφάλεια στο κέντρο στην συντριπτική ...
Με τον Σου φέτος μέχρι πρόσφατα ένιωθα (και ένιωθε και η ομάδα και φαινόταν) ασφάλεια στο κέντρο στην συντριπτική ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία ομάδα στον πλανήτη δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει με τόσους τραυματισμούς.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν φταίει για όλα ο Λουτσι προφανώς. Αλλά κάποια μοτίβα τόσα χρόνια που είναι εδω είναι εμφανή. Πάντα το καλοκαίρι ήμαστε πολύ σφιχτοί και κρεμάμε απο το 50 μέχρι ''να βρούμε ρυθμό'' όπως λέμε.
Αυτό συνήθως το κάνουμε κατά τον Οκτώβρη με Νοέμβρη και πάμε τάπα μέχρι Φλεβάρη.
Εκεί αρχίζει η κοιλιά ...
Αυτό συνήθως το κάνουμε κατά τον Οκτώβρη με Νοέμβρη και πάμε τάπα μέχρι Φλεβάρη.
Εκεί αρχίζει η κοιλιά ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά σορι τώρα , αλλά ο Λουτσε ας πουμε τους κάνει το πρόγραμμα για τα βάρη η τους λέει πότε θα κάνουν παγοθεραπεία η δεν ξέρω γω τι άλλο; Ολόκληρο προπονητικό τιμ υπάρχει , τουλάχιστον στις σύγχρονες ομάδες, με διατροφολόγους με με . Δεν λέω ότι ο Ράζβαν έχει το αλάνθαστο και δεν έχει καμία ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω μια απαξίωξη του ρόστερ μας εδώ και χρόνια για να δικαιολογείται ο Ραζβάν, ο οποίος επιλέγει την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του, αν όχι ονομαστικά όπως ο Μεϊτέ, αλλά σε χαρακτηριστικά και επιπλέον προτιμά έμπειρους: δεν ισχύουν αυτά, παραδείγματα πολλά πχ Μπακαγιοκο Τσαλοφ Τισουνταλι ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Δεν πρέπει να κριθεί από την εικόνα του στο τέλος της σεζόν που όλοι έμοιαζαν παλαίμαχοι. Είναι καλός παίκτης, πιάνει θέση Έλληνα στις λίστες της ΟΥΕΦΑ, και ήδη ξέρει την ομάδα. Το θέμα είναι ότι δεν αξίζει το ποσό της ρήτρας του και δεν είμαστε ομάδα που κάνει παζάρια που σέβονται τον συνομιλητή ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 07:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο Νίκολιτς βγαίνει και λέει ότι θέλουμε μεγαλύτερο ρόστερ και θέλουμε να παίξουμε Champions League, θέτοντας τις απαιτήσεις του δημόσια στη διοίκηση της ομάδας που εργάζεται και ο δικός μας λέει μην ψάχνετε για ενόχους, ρίχνοντάς τα στην ατυχία στις δηλώσεις του, επιλέγοντας και πάλι τον ρόλο ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα πω ότι το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει ο Ιβάν. Επαγγελματίες είναι οι προπονητές, δουλεύουν κυρίως για τα λεφτά και κατά δεύτερο για την καυλα τους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει παίξει μάνατζερ/φιφα και να μην έχει πάρει μια μικρή ομάδα για να τα σαρώσει όλα αντί για μια μεγάλη. Είναι ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι ο προπονητής θα φταίει.
Και με Αμπελ το είδαμε.
Και με Αμπελ το είδαμε.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Για όσους εκραζαν όλη τη χρονιά γιατί δε βάζει τον Μπαλντε και γιατί δε βάζει τον Μπαλντε σήμερα τον ξαναείδα με τη κ19 (τον είχα δει από κοντά σε ένα ευρωπαϊκό και δεν έκανε ούτε μισή θετική ενέργεια επιθετικά.... πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους πως οι προπονητές δεν είναι χαζοί τους βλέπουν κάθε ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά καλύπτει τις χτυπητές του αδυναμίες. Είναι ο χειρότερος προπονητής στο να αξιολογεί μεταγραφές , τουλάχιστον από όσους έχουν κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Και είναι ο χειρότερος στο να εντάξει τις μεταγραφές που έγιναν. Εκτός εάν θεωρεί κανείς ότι ο Ζαφείρης είναι χειρότερος του Οζντόεφ ή ότι ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γράψω και εγώ την αποψάρα μου, πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο τέμπο ανάπτυξης και σταθερές αποστάσεις ανάμενα στις γραμμές και θέλει χαφ που να εξυπηρετούν το πλάνο του. Δεν έχω καταλάβει τόσο ότι έχει αδικήσει παίχτες, όσο το ότι δεν θέλει να χαλάει το τέμπο και τις ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Περισσότερο μου κάνει εδώ σ' αυτό το τόπικ το να βρούμε μια καλή δικαιολογία γιατί τον κατηγορούμενο τον ετοιμάζουμε για κρέμασμα, δηλαδή μην πάει τζάμπα, χωρίς καταδίκη.