Η αναζήτηση βρήκε 411 εγγραφές
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες. Ουτε όλοι οι άνθρωποι.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έδω ο φίλος σε μια πανδαισία ήθους έχει γράψει 3 φορές γαμωρουμανος.
Ούτε μια ούτε δύο.
Ούτε μια ούτε δύο.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο ΠΑΟΚ χωρίς Κωνσταντέλια αυτή την τριετία θα ήταν 4ος κάθε χρόνο. Δεν ζητάτε έναν ώριμο Κωνσταντέλια, ζητάτε έναν Κβαρατσκέλια. Ε δεν είναι το παιδί. Ίσως γινόταν αν στα 15 του όντως τον είχε πάρει η Μπαρτσελόνα. Για την ώρα, αυτό που είναι, ξεκλειδώνει τις δυνατότητες 10 άλλων παικτών που παίζουν ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χασες κ φέτος, βέβαια ειχες κ γτπ ροστερ, αλλα ρε μαλακα το γαμησες. Το σημερινό μου θύμησε τη Τρίπολη που ήμασταν 1-3 και ήρθε 3-3, έλεος ρε φιλε. Φύγε να βρεις καισυ την ησυχία σου να αλλάξουμε και εμεις τρόπο παιχνιδιού, βαρέθηκα να ξέρω τι θα γίνει απτο πάγκο πριν γίνει κάθε Κυριακή ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Μπορεί να του φώναξαν "Ανέβα Σλοβάκε" και στο τέλος που τον ρώτησαν γιατί έμεινε πίσω να απάντησε: "Εγώ? Τσέχος είμαι."danirifle έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:26 εσένα ρε σλοβάκε ποιος σε είπε στο τελευταίο κόρνερ να μην ανέβεις?
ΠΟΙΟΣ ΡΕ?
θα μάθουμε?
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή την εποχή η μόνη χαρά που προσφέρει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντέλιας.
Ο Ντέλιας φεύγει μόνο Πρωταθλητής!
Τυχόν φετινή πώληση μετά από όοολα όσα πέρασε φέτος ο κόσμος είναι αυτοκτονία και θέλω να πιστεύω ότι ο Ιβάν το αντιλαμβάνεται, αλλιώς θα κινδυνεύσει να χάσει την εμπιστοσύνη ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ευτυχως που δεν εισαιtheodorsalonika έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:02 Εγω πάντως άμα ήμουν ντελιας...θα είχα χαιρετήσει...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Θα ήταν προτιμότερο να έπαιρναν τον Τσαπρα. Χρειαζόμαστε και ελληνικό στοιχείο ενώ αμυντικά είναι αξιόπιστος. Έχοντας ηδη για βασικό τον Κενυ 29 ετών , καλό είναι ο 2ος να είναι νεότερος, όπως ο Τσαπρας.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Kαλά να πάρουμε τον Μανώλο Κάραλη για φορ να τους πηδάμε όλουςΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:15 Αυτό με το ύψος το διαβάζω πολύ συχνά, ότι δηλαδή το ύψος αποτελεί εμπόδιο στην έκρηξη και την ταχύτητα. Ωστόσο υπενθυμίζω πως ο Usain Bolt είχε ύψος 1,95.
- Τρί 19 Μάιος 2026, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι χωρίς να θέλω να κουνήσω το δάχτυλο σε κανέναν. Έχουμε μάθει τόσο να ζούμε και να πεθαίνουμε ως ομάδα από τον παίκτη αυτό, που αν πάρει μια λάθος απόφαση ή αν κάνει μια κακή εκτέλεση, νιώθουμε ότι μας στέρησε ένα ματς. Θυμάμαι το ματς με την Γαλατά πέρσι, όπου αρκετοί τον έλουζαν με ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Γραφονται ξανά τα ίδια και τα ίδια πράγματα.
Κάθε χρόνο πέφτουμε από σύννεφα.
Κάθε χρόνο ανακαλύπτουμε την Αμερική.
Κάθε χρόνο γράφουμε "ελπίζω να" "θα" κτλ
Ποτέ δε βλέπουμε την μεγάλη εικόνα...
Ο Λουτσεσκου προσωπική άποψη, είναι ένας πολύ καλός προπονητής που αν ήταν σε γαύρο ή Κούλα θα είχε ...
Κάθε χρόνο πέφτουμε από σύννεφα.
Κάθε χρόνο ανακαλύπτουμε την Αμερική.
Κάθε χρόνο γράφουμε "ελπίζω να" "θα" κτλ
Ποτέ δε βλέπουμε την μεγάλη εικόνα...
Ο Λουτσεσκου προσωπική άποψη, είναι ένας πολύ καλός προπονητής που αν ήταν σε γαύρο ή Κούλα θα είχε ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πουλησει τον Ντελια για να ανανεωσει τον οζντοεφ και να φερει τον επομενο ιβανουσετσ; Κατω τα χερια απο τον Ντελια. Να βαλει το χερι στην τσεπη και να κανει μεταγραφες τις προκοπης.
- Τρί 19 Μάιος 2026, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δοκιμασουν να πουλησουν τον Ντελια, θα ειναι ετοιμοι να φυγουν και αυτοι μαζι του.
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος και περσι αν δεν υπηρχαν οι αντιδρασεις θα τον πουλουσαν.
Ξερουν τι θα γινει αν το ξαναδοκιμασουν, απλα τωρα θα φυγουν και αυτοι μαζι με τον παικτη.
Δεν υπαρχει αυτο που ακουγεται, οτι ...
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος και περσι αν δεν υπηρχαν οι αντιδρασεις θα τον πουλουσαν.
Ξερουν τι θα γινει αν το ξαναδοκιμασουν, απλα τωρα θα φυγουν και αυτοι μαζι με τον παικτη.
Δεν υπαρχει αυτο που ακουγεται, οτι ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εμείς περιμένουμε απ τον άνθρωπο που θα πουλήσει ντελια για να κανει μεταγραφές,να μας χτίσει γηπεδο κ προπονητικό; οκκκκκκκ, μακάρι να με κανει ρομπα ξεκουμπωτη..το ευχομαι
- Τρί 19 Μάιος 2026, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μηπως να κανουμε και κανεναν ερανο να βγει η χρονια. Τι λετε ρε μαγκες; Την τελευταια τριετια ξερετε ποσα λεφτα εχουμε απο πωλησεις παικτων;
Να βρει λυση. Να βρει σπονσορες. Να επενδυσει να φτιαξει ομαδαρα και να βγαλει λεφτα μεσα απο επιτυχιες του κλαμπ.
Τον καημενο τον δισεκατομμυριουχο που δε ...
Να βρει λυση. Να βρει σπονσορες. Να επενδυσει να φτιαξει ομαδαρα και να βγαλει λεφτα μεσα απο επιτυχιες του κλαμπ.
Τον καημενο τον δισεκατομμυριουχο που δε ...