Η αναζήτηση βρήκε 389 εγγραφές

Return

από Odi44
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Εγώ δεν καταλαβαίνω.

Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;

Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;

Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;

Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;

Πολλά τα ...
από The_Analyst_4
Τετ 13 Μάιος 2026, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ενδιαφέρεται κανένας για το πως θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ παντού. Όλες οι συζητήσεις είναι για να αποδείξουν δύο άγνωστοι ο ένας στον άλλον ότι αυτός έχει δίκιο. Λες και είμαστε μπαρμπάδες που μαλώνουν για πολιτικά στο facebook.
Το λοιπόν. Ο Μυστακίδης και οι συνεργάτες του λειτουργούν με απόλυτη ...
από Odi44
Τετ 13 Μάιος 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Κανένα double standard δεν έχω.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.

Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Μπουντούρη και τον Βεζυρτζή και να γράφω για διάβολο και BlackRock, συγχώρεσε με.

Θα ασκήσω κριτική στον Ιβάν, γιατί εδώ και ...
από aisiodoksos
Τετ 13 Μάιος 2026, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο η τοξικότητα μας που ούτε φόρουμ διαβάζουμε εύκολα. Για τα social δεν το συζητάω .. Ιβάν ο ένας, Τέλη ο άλλος .. "εξαφανισμένος" ο ένας, "φυτευτός" ο άλλος .. και ο ΠΑΟΚ? Τι μας νοιάζει.

Τώρα έχουμε νέο θέμα. Που θα μείνει η Κούλα για το ματς. Δηλαδή εμένα σαν οπαδό με ...
από basketikos4
Τετ 13 Μάιος 2026, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

..Περνώντας ένας απεσταλμένος του άρχοντα λέει:

-Α! Διογένη. Αν μάθαινες να μην είσαι ανυπότακτος κι αν κολάκευες λιγάκι τον άρχοντα, δε θα ήσουν αναγκασμένος να τρως συνέχεια φακές.

Ο Διογένης σταμάτησε να τρώει, σήκωσε το βλέμμα και κοιτάζοντας στα μάτια τον πλούσιο συνομιλητή του αποκρίθηκε ...
από DikefalosG4
Παρ 15 Μάιος 2026, 09:09
Jump to forum
Jump to topic

Ένα πολύ θετικό που βλέπω στον Τέλη (πέραν από το προφανές οικονομικό) είναι ότι δείχνει να δίνει ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες, όπως έκανε και ο Ιβάν.

Ακόμα και εδώ στην Αθήνα πολλά παιδιά ταυτίζονται με τον Κωνσταντέλια, οι γάβροι με τον Μουζακίτη, οι βάζελοι έχουν μείνει στον Φωτάρα.
Εδώ και ...
από KalamarGiannis
Παρ 15 Μάιος 2026, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

καλά στα λένε. Ξύνεσαι για καυγά.
Γιατί αν με διάβαζες έχω διαχωρίσει τη θέση και τα πιστεύω μου πολλές φορές. Το αλλά δεν το έβαλα κάπου, ώστε να ακυρώνει τη δήλωση ότι πρέπει να πληρωθούν.
Τα ρομαντικά και τα γκομενίστικα πες τα πουθενά αλλού. Ούτε πάμε Παλιούρι ούτε πρέπει να ξέρουμε τους κόλπους ...
από shogoon
Σάβ 16 Μάιος 2026, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

To ότι πλέον ανεβάσαμε επίπεδο και ασχολούμαστε με νομικά διαταγές πληρωμών γεωπολιτικά θέματα ufo κτλ πρέπει να το κοιτάξουμε. Δύο δισεκατομμυριούχοι έχουν κόντρα και εμείς ξυπνάμε κάθε πρωί για το μεροκάματο. Εγώ πάλι σαν ΠΑΟΚτσης βλέπω ότι ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό. Αφού δεν υπάρχει αντίπαλο ...
από shogoon
Σάβ 16 Μάιος 2026, 09:01
Jump to forum
Jump to topic

Aρα θεωρείς ότι ο Ζαφείρης και η επιστροφή Κωνσταντελια από το αεροδρόμιο ήταν προγραμματισμός. Σεβαστό.
από KalamarGiannis
Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

για τον Ντίμσα έχει γραφτεί ότι ο Γιουρι έχει θέσει βετο για την άνευ όρων παραμονή του στην ομάδα.
Ίσως και γι αυτό νοιώθει ασφάλεια να τον έχει εκτός, ότι δεν θα χάσει τον παίκτη.
Πάντως δε μοιάζει σωστός ο παραγκωνισμός του.

Η μεγάλη μου απογοήτευση είναι ο Τζόουνς. Ήταν πριν 3 χρόνια ο ...
από KalamarGiannis
Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

το ότι πήρε χειρότερους τα λένε εν γένει οι πολλοί, όσοι ασχολούνται περισσότερο με το μπάσκετ κατανοούν ότι:
V-ο Χουγκάζ είναι ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο 4, και μάλιστα Έλληνας στο ψηλό επίπεδο που θα μείνει και χωράει και σε ανώτερη ομάδα.
V-ο Tyree είναι καλύτερος , πιο ταλαντούχος-εξελίξιμος, με υψηλότερο ...
από Metagrafakias
Κυρ 26 Απρ 2026, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Εκλεισε ο Ναζ Μητρου Λονγκ γραφει το Γκαζετα...
15 ποντους μο φετος στο Ιταλικο πρωταθλημα
από Dimitrisou
Κυρ 26 Απρ 2026, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Καλα παιδια ο Κλαιμπερν δεν ηταν καποτε καλυτερος, πριν 1 2 χρονια ηταν το καλυτερο 3ρι στη ευρωλιγκα.
Τωρα ειναι μεσα στα 5 καλυτερα..
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 28 Απρ 2026, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Όχι λογικές νεοπλουτισμού, πουθενά δεν οδηγούν. Μακάρι να φτάσουμε σύντομα στο επίπεδο που δεν θα μας κάνει, αλλά για το επίπεδο που θέλουμε να πάμε του χρόνου ο Τολιόπουλος είναι σπουδαία κίνηση.
από Maurice_Escargot
Πέμ 30 Απρ 2026, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ταιρι μετά από το ηγετικό του πέρασμα σε Πετκιμσπορ και Ιγκοκεα, δύο ομάδες χαμηλότερου (όχι πολύ χαμηλότερου) επιπέδου από το σύνολο που βρήκε στον ΠΑΟΚ, έκανε ένα μικρό step up αυτούς τους μήνες.

Όχι μόνο δικαιούται συμβόλαιο για την πιο ακριβή και υποσχόμενη ομάδα του ΠΑΟΚ το 2026-27, αλλά ...