Η αναζήτηση βρήκε 389 εγγραφές

Return

από KalamarGiannis
Δευ 27 Απρ 2026, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

δε σας καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε εσείς οι παλιοί gervasio, equalizer, taseos.
Υπάρχει λόγος να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις μπάσκετ με ποδόσφαιρο;
Ας κάνει το κάθε τμήμα το καλύτερο δυνατό με τους ανθρώπους που επιλέγει ο κάθε ιδιοκτήτης.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Οι ίδιοι οπαδοί είμαστε που όπως ...
από Taseos
Τετ 29 Απρ 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Θέλω ανακοίνωση αποχαιρετισμού στη φιμπα απόψε. Προτιμώ να παίζω μόνο Ελλάδα άμα είναι να έχω και Ευρώπη αυτά τα κοπρόσκυλα
από navigator11
Τετ 29 Απρ 2026, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Χρονιά απλά προοίμιο. Ωραία θα ήταν να συνοδευόταν από τον τίτλο, δεν έγινε. Προσωπικά, δεν τρελάθηκα. Από την πρώτη στιγμή εμφάνισής του στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν τον έχω πάρει με καλό μάτι, για να το θέσω ήπια, αλλά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ του δίνω άφθονη πίστωση χρόνου για ...
από Jim_Chatz
Πέμ 30 Απρ 2026, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Grigorios_PAOK έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 16:17 Πούλα και φύγε, τόσα λεφτά κ κατάφερες ότι ο Χατζόπουλος που ακόμα του χρωστάς λεφτά.
1/10 ragebait

Μπορείς καλύτερα
από makispaspartou
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Άμα διαβάσεις το ποστ σου που παρέθεσα κάνει μπαμ ποιος έχει κόμπλεξ.

Επίσης το κόμπλεξ ως προς τί..

Μας μοστραρεις λεφτά κάποιου σαν δικά σου? Τί φάση δεν το έπιασα. Οπαδός τύπου οπαδών του ελον μασκ? Άντε να ήσουν 16 χρονών να το καταλάβαινα.

Και σε ποιον "τη λες"? Σε αλλόθρησκους?
Εκτός αν ...
από Polichni1926
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε

Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο

Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ ...
από KalamarGiannis
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

γιατί ρε φίλε να πρέπει να πάω στο FB ; έχουμε εδώ forum και συζητάμε μεταξύ μας οι συν-οπαδοί. Δε μου χρειάζονται τα social με τον κάθε άσχετο αλλόθρησκο μέσα. Πες εδώ ότι θες. Τα "αλλού" δε μας νοιαζουνε, εδώ μιλάμε.
Γιατί ένα θετικότατο νέο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αντί να το πανηγυρίζουμε κάποιοι το ...
από Mitsospaoki4
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Χαρείτε το μάγκες.

Ο σύλλογος μεγαλώνει.!!
από Maurice_Escargot
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Το μπάσκετ ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε νέας σεζόν. Το να θέλουν να το τελειώσουν μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν όπου διεκδικείς είτε είσοδο στην Ευρωλίγκα είτε δημιουργείς αγωνιστικά και "υποδομικα" θέση μετόχου για να μπεις του παραχρονου, ε ναι, θα ...
από Taseos
Παρ 08 Μάιος 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Καμία σχέση. Το ένα είναι masterplan 180 στρέμματα από το μηδέν με υποδομές. Αυτό το στολίδι 8 στεμμάτων ουσιαστικά είναι μέσα στην πόλη κατασκευή οικοδομική. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείτε να χαρείτε και οι μεν και οι δε. Θαρρείς και ο τελης με τον ιβαν θα μοιραστούν την περιουσία τους ...
από Maurice_Escargot
Παρ 08 Μάιος 2026, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Καπου μεσα μου ελπιζω ο Ιβαν να το δει σαν προκληση αυτο και να βαλει και αυτος το προπονητικο της θερμης σε fast track. :mrgreen:

ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.

Αυτό είναι το ζουμί της όλης υπόθεσης στο δίπολο.

Σε έναν τέλειο κόσμο, οι δυο τους θα κάνανε ακόμα και πλάκα λεκτική σε ...
από WeWillRockYou
Παρ 08 Μάιος 2026, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε

Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο

Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
από basketikos4
Δευ 11 Μάιος 2026, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Και Βεζυρτζης ακολουθαει συμφωνα με Κλειτο
από paok-porter1337
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Μηπως θα εχουμε αμεσες ανακοινωσεις νεου ΔΣ? οπως εγινε και στην περιπτωση αποδεσμευσης Γιουρι και μετα ακολουθησε η ανακοινωση Τρινκιερι?

Μηπως κλεισαμε καινουργιο GM?
από makispaspartou
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer
Σου απαντάω εδώ για αυτό που έγραψες σε άλλο τόπικ για να είμαι ον τόπικ.
Όσο και να κουνήσω το κεφάλι μου σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο και να αφήσεις στην άκρη τις ΠΑΟΚτσήδικες νουθεσίες κρατώντας μόνο αυτές του διαχειριστή.
Ο κάθε αγνός ΠΑΟΚτσής αυτό ονειρεύεται να μεγαλουργεί η ομάδα ...