Η αναζήτηση βρήκε 107 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ιδού το απόλυτο παράδειγμα που έγραφα τις προάλλες περί ποδοσφαιρικής λογικής. Ένα έκτρωμα αυτός ο ζελας παρά τα εκατομμύρια που σπρώχνει. Έχει δώσει κοντά στα 40 εκ. σε 1,5 χρόνο (μαζί με τη μεταγραφή Αντίνιο) και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Κακοφτιαγμένο ρόστερ, που θεωρείς ότι αυτός που το ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Η ομάδα πάει τρένο, κάθε βδομάδα πρωταγωνιστεί και άλλος παίχτης και από κάτι που είπε ένας που παριστάνει τον δημοσιογράφο έχει γίνει λοσκω ....tragic...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Καλημέρα σε όλους....Με το χαμόγελο μέχρι τ αυτιά λες και έκανα σεξ όλο το βράδυ με τον ανεκπλήρωτο εφηβικό μου έρωτα (Σάντρα Μπούλοκ ακούς?).
Μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ και το υγιές κομμάτι του κόσμου του. Μεγάλη εμφάνιση για ακόμα ένα βράδυ που κάθεσαι και ψάχνεις ποιος ήταν ο χειρότερος ή ο ...
Μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ και το υγιές κομμάτι του κόσμου του. Μεγάλη εμφάνιση για ακόμα ένα βράδυ που κάθεσαι και ψάχνεις ποιος ήταν ο χειρότερος ή ο ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τι ταυρί είσαι ρε λεβάντη! Τι ταυρί....Κεφαλοκλείδωμα από πίσω σ' έπιασε ο άλλος και τον πέταξες σαν σακούλα σκουπιδιών στον κάδο....Μπράβο ρε παλίκαρε....
Δώστε κανα 2,5 στους Μεξικανούς και κρατήστε τον.....Γιακουμάκη, Μύθου και Γερμέγιεφ έχουμε σούπερ τρειάδα στα φορ.
Δώστε κανα 2,5 στους Μεξικανούς και κρατήστε τον.....Γιακουμάκη, Μύθου και Γερμέγιεφ έχουμε σούπερ τρειάδα στα φορ.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Καλά χάσαμε 7 παιδιά οι άλλοι νοσοκομείο και βγαίνει να γράψει καθένας τη μαλάκια του και να το παίξει πραγματογνώμονας? Κινητό ο ένας ακίνητο ο άλλος....ρε πάτε καλά?
- Τρί 27 Ιαν 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάω να διαβάσω παραμύθι στον γιο μου για να κοιμηθεί, με παίρνουν τα κλάματα. Μου λέει μπαμπά γιατί κλαίς? Γιατί παιδί μου το πρωί έμαθα ότι κάποιες μανάδες δε θα ξαναπάμε στα παιδιά τους και κάποια παλικάρια στους γονείς τους....Τι τραγωδία είναι αυτή σήμερα ρε πουστη μου....
Βγαίνω για τσιγάρο ...
Βγαίνω για τσιγάρο ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτοι απο τη γειτονια ειναι ολοι χαρουμενοι σημερα και μερικοι απως αυτος δεν μπορουν να συγκρατηθουν
Ναι ρε παπαρα...είναι ΟΛΟΙ χαρούμενοι...μα πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είσαι...ευτυχώς τα γραπτά μένουν και το ποιοι είναι ποιοι θα μείνει...ΠΑΠΑΡΑ...
ΥΓ και μην τολμήσεις να απαντήσεις....την ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Να γυρίσεις Ισπανία και να το βρεις καμένο το βίντεο κ. Ρεφερι...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Πήγε και έβαλε χέρι τα γαλλάκια που πανηγύριζαν λες και κέρδισαν το ΤΣΛ....
- Παρ 30 Ιαν 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Σε αυτό το επίπεδο τα εύκολα σπανίζουν. Εγώ θα πω ότι είπα και όταν ανταμώσαμε τον γαύρο. Δεν σε νοιάζει ποιος είναι απέναντι. Το μέταλλο μιας ομάδας έτσι γινεται να μην τη νοιάζει ποιος αλλά να τον κερδιζει. Προφανώς και δεν λέω ότι θα πάρεις EL αλλά θεωρώ ότι στον στόχο Ευρώπη είναι τσεκ το ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Προσωπικά και σύμφωνα με τη δικιά μου λογική -η οποία εκφράζετε και με λάθος τρόπο κάποιες φορές ελέω έντονων συναισθηματων-, δεν μπορώ να καταλάβω την "περιέργεια" για γεγονότα, ευθύνες και παραλειπόμενα τις ώρες μετά την τραγωδία.
Πραγματικά με ξεπερνάει. Μια μέρα που όπως γράφτηκε "Παιδιά δεν ...
Πραγματικά με ξεπερνάει. Μια μέρα που όπως γράφτηκε "Παιδιά δεν ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Ο σαμπρακος ας τραβηξει το ψαρομουσο που έχει μπας και μεγαλώσει και ας αφήσει τις παρόλες....tolis14 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:20 Μεγάλες κουβέντες σοφών ανδρών
Βασίλης Σαμπράκος, 4/2/2026: Αν περάσει μια φορά ο Αντίνο από τον Κέννυ, θα δημιουργήσει πρόβλημα
- Παρ 06 Φεβ 2026, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Έρχονται δανεικοί κ ελεύθεροι...γκρίνια...έρχονται με μεταγραφή...γκρίνια...έρχονται μεγάλοι...γκρίνια...έρχονται μικροί...πάλι γκρίνια...
Το μόνο που μένει να διαβάσω είναι ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ έφαγε τον Τσαλοφ....
Το μόνο που μένει να διαβάσω είναι ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ έφαγε τον Τσαλοφ....
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Κανένας δε χαίρεται για τη κατάντια μας.
Ότι λέγαμε αυτά που βλέπανε και οι τυφλοί και κάποιοι δε θέλατε
να δείτε γιατί ζαλίστηκαν απο το χρήμα λέμε.
Επίσης, αντί να κατηγορείτε αυτούς που σας δείχνανε
το φεγγαρι και σεις κοιτούσατε το δακτυλο, βγείτε
να πείτε ένα συγνώμη έκανα λάθος.
Όχι από ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Μπασκετικός δεν είμαι...ζήτημα να έχω πάει 20 φορές στο Παλατάκι...ΑΛΛΑ...η αντιμετώπιση και η συνέχιση έντασης, ίντριγκας και ρεζιλιου δημόσια και η ασέβεια απέναντι στο Χατζόπουλο, πραγματικά με ξεπερνάει.
Προφανώς ο κ. Μυστακίδης νομίζει ότι με καουμπολικια που έκανε τόσα χρόνια στις άλλες ...
Προφανώς ο κ. Μυστακίδης νομίζει ότι με καουμπολικια που έκανε τόσα χρόνια στις άλλες ...