Η αναζήτηση βρήκε 107 εγγραφές

Return

από Sardan
Δευ 19 Ιαν 2026, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ιδού το απόλυτο παράδειγμα που έγραφα τις προάλλες περί ποδοσφαιρικής λογικής. Ένα έκτρωμα αυτός ο ζελας παρά τα εκατομμύρια που σπρώχνει. Έχει δώσει κοντά στα 40 εκ. σε 1,5 χρόνο (μαζί με τη μεταγραφή Αντίνιο) και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Κακοφτιαγμένο ρόστερ, που θεωρείς ότι αυτός που το ...
από Sardan
Τετ 21 Ιαν 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Η ομάδα πάει τρένο, κάθε βδομάδα πρωταγωνιστεί και άλλος παίχτης και από κάτι που είπε ένας που παριστάνει τον δημοσιογράφο έχει γίνει λοσκω ....tragic...
από Sardan
Παρ 23 Ιαν 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Καλημέρα σε όλους....Με το χαμόγελο μέχρι τ αυτιά λες και έκανα σεξ όλο το βράδυ με τον ανεκπλήρωτο εφηβικό μου έρωτα (Σάντρα Μπούλοκ ακούς?).

Μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ και το υγιές κομμάτι του κόσμου του. Μεγάλη εμφάνιση για ακόμα ένα βράδυ που κάθεσαι και ψάχνεις ποιος ήταν ο χειρότερος ή ο ...
από Sardan
Παρ 23 Ιαν 2026, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Τι ταυρί είσαι ρε λεβάντη! Τι ταυρί....Κεφαλοκλείδωμα από πίσω σ' έπιασε ο άλλος και τον πέταξες σαν σακούλα σκουπιδιών στον κάδο....Μπράβο ρε παλίκαρε....

Δώστε κανα 2,5 στους Μεξικανούς και κρατήστε τον.....Γιακουμάκη, Μύθου και Γερμέγιεφ έχουμε σούπερ τρειάδα στα φορ.
από Sardan
Τρί 27 Ιαν 2026, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd

Καλά χάσαμε 7 παιδιά οι άλλοι νοσοκομείο και βγαίνει να γράψει καθένας τη μαλάκια του και να το παίξει πραγματογνώμονας? Κινητό ο ένας ακίνητο ο άλλος....ρε πάτε καλά?
από Sardan
Τρί 27 Ιαν 2026, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Πάω να διαβάσω παραμύθι στον γιο μου για να κοιμηθεί, με παίρνουν τα κλάματα. Μου λέει μπαμπά γιατί κλαίς? Γιατί παιδί μου το πρωί έμαθα ότι κάποιες μανάδες δε θα ξαναπάμε στα παιδιά τους και κάποια παλικάρια στους γονείς τους....Τι τραγωδία είναι αυτή σήμερα ρε πουστη μου....

Βγαίνω για τσιγάρο ...
από Sardan
Τρί 27 Ιαν 2026, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

αυτοι απο τη γειτονια ειναι ολοι χαρουμενοι σημερα και μερικοι απως αυτος δεν μπορουν να συγκρατηθουν

Ναι ρε παπαρα...είναι ΟΛΟΙ χαρούμενοι...μα πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είσαι...ευτυχώς τα γραπτά μένουν και το ποιοι είναι ποιοι θα μείνει...ΠΑΠΑΡΑ...

ΥΓ και μην τολμήσεις να απαντήσεις....την ...
από Sardan
Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Να γυρίσεις Ισπανία και να το βρεις καμένο το βίντεο κ. Ρεφερι...
από Sardan
Παρ 30 Ιαν 2026, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

george188 έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 00:39 Tι εγινε με ντεγιαν?
Πήγε και έβαλε χέρι τα γαλλάκια που πανηγύριζαν λες και κέρδισαν το ΤΣΛ....
από Sardan
Παρ 30 Ιαν 2026, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Σε αυτό το επίπεδο τα εύκολα σπανίζουν. Εγώ θα πω ότι είπα και όταν ανταμώσαμε τον γαύρο. Δεν σε νοιάζει ποιος είναι απέναντι. Το μέταλλο μιας ομάδας έτσι γινεται να μην τη νοιάζει ποιος αλλά να τον κερδιζει. Προφανώς και δεν λέω ότι θα πάρεις EL αλλά θεωρώ ότι στον στόχο Ευρώπη είναι τσεκ το ...
από Sardan
Παρ 30 Ιαν 2026, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Προσωπικά και σύμφωνα με τη δικιά μου λογική -η οποία εκφράζετε και με λάθος τρόπο κάποιες φορές ελέω έντονων συναισθηματων-, δεν μπορώ να καταλάβω την "περιέργεια" για γεγονότα, ευθύνες και παραλειπόμενα τις ώρες μετά την τραγωδία.

Πραγματικά με ξεπερνάει. Μια μέρα που όπως γράφτηκε "Παιδιά δεν ...
από Sardan
Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

tolis14 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:20 Μεγάλες κουβέντες σοφών ανδρών

Βασίλης Σαμπράκος, 4/2/2026: Αν περάσει μια φορά ο Αντίνο από τον Κέννυ, θα δημιουργήσει πρόβλημα
Ο σαμπρακος ας τραβηξει το ψαρομουσο που έχει μπας και μεγαλώσει και ας αφήσει τις παρόλες....
από Sardan
Παρ 06 Φεβ 2026, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Έρχονται δανεικοί κ ελεύθεροι...γκρίνια...έρχονται με μεταγραφή...γκρίνια...έρχονται μεγάλοι...γκρίνια...έρχονται μικροί...πάλι γκρίνια...

Το μόνο που μένει να διαβάσω είναι ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ έφαγε τον Τσαλοφ....
από Sardan
Σάβ 07 Φεβ 2026, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Κανένας δε χαίρεται για τη κατάντια μας.
Ότι λέγαμε αυτά που βλέπανε και οι τυφλοί και κάποιοι δε θέλατε
να δείτε γιατί ζαλίστηκαν απο το χρήμα λέμε.

Επίσης, αντί να κατηγορείτε αυτούς που σας δείχνανε
το φεγγαρι και σεις κοιτούσατε το δακτυλο, βγείτε
να πείτε ένα συγνώμη έκανα λάθος.
Όχι από ...
από Sardan
Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Μπασκετικός δεν είμαι...ζήτημα να έχω πάει 20 φορές στο Παλατάκι...ΑΛΛΑ...η αντιμετώπιση και η συνέχιση έντασης, ίντριγκας και ρεζιλιου δημόσια και η ασέβεια απέναντι στο Χατζόπουλο, πραγματικά με ξεπερνάει.

Προφανώς ο κ. Μυστακίδης νομίζει ότι με καουμπολικια που έκανε τόσα χρόνια στις άλλες ...