Η αναζήτηση βρήκε 139 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Αφηνιασμενος ο αρχηγός....
- Δευ 01 Δεκ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αγχωτικό ματς, made by PAOK. Τελειώσαμε πήραμε το τρίποντο και προχωράμε. Τα περί διαιτησίας ας τα δούνε οι αρμόδιοι εάν και τι λάθη έγιναν. Για την κόκκινη πιστεύω ότι δίνεται, όπως δίνεται και η κίτρινη, άσχτετα με το εάν του Σιώπη δεν δόθηκε τίποτα γιατί είναι και καλό παιδί.
Έχουμε Γολγοθά ...
Έχουμε Γολγοθά ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ και στο αρμόδιο τμήμα για την ευαισθησία επί του θέματος. Μπράβο και στο PAOKMANIA για την κεντρική θέση του σχετικού άρθρου.
Επί του θέματος καλό είναι τα άτομα με ιδιαιτερότητες και αναπηρίες να μην τους θυμόμαστε μια φορά το χρόνο και να κάνουμε ότι μπορούμε να ...
Επί του θέματος καλό είναι τα άτομα με ιδιαιτερότητες και αναπηρίες να μην τους θυμόμαστε μια φορά το χρόνο και να κάνουμε ότι μπορούμε να ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD
Γ@μω την ώρα και τη στιγμή που είμαι εκτός και δεν το βλέπω κ τ ακούω ράδιο....μ@λακ@ ΚΑΜΟΡΑ Γ@ΜΙΕΣΑ@Ι....ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ...ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΕΙΑΝΟ...ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω τα νεύρα μου Μ αυτά που ακούω, έσπασα το κίνητο, διαβάζω και μαλακίες από μας για τον Καμαρά που λείπει ένα μήνα και.παιζει πρώτη φορά....πόσο για το γουμαρι κουβαλά είμαστε γαμω το κερατο μου...ας συνέλθουμε εντός κι εκτός γηπέδου λέω λίγο....όταν είχες πέρυσι πρώτο σκόρερ Καμαρά ήταν τουφέκι...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθε το Χ με ωραίο τρόπο....για κάποιους στα ραδιόφωνα και σε κάποιους άλλους....στον ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ (αφορά και ορισμένους εδώ μέσα)....άντε γ@μω την τρέλα μας έχουμε τους άλλους έχουμε και τους κομπλεξικους τους "δικούς" μας....ούτε στο ίδιο πεζοδρόμιο μαζί...κοπριτες...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Giapas? Όλα καλά?
- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σε τέτοιο αδιαφορο ματς, προσωπικά, έφαγα απίστευτη πίεση μ αυτά που ακουγα και διάβαζα απ ορισμενους...
Είναι φοβερό το πως κάποιοι λουφάζουν και μόλις βρουν ευκαιρία παταριζουν....
Δεν είμαι τέτοιος αλλά εσένα ρε μαγκάλι, που είσαι και παλιός, σε κολάρα για πολλαπλή φορά....τέτοιο καλό παιδί που ...
Είναι φοβερό το πως κάποιοι λουφάζουν και μόλις βρουν ευκαιρία παταριζουν....
Δεν είμαι τέτοιος αλλά εσένα ρε μαγκάλι, που είσαι και παλιός, σε κολάρα για πολλαπλή φορά....τέτοιο καλό παιδί που ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Παναθηναικός σπρώχνει χρήμα από δω κι από κει...εμείς είμαστε σφιχτοί...το είδαμε και στην περίπτωση του φορ...τουλάχιστον για στόπερ να δοθούν κάποια λεφτά να μην πάμε σε λύσεις τύπου Μάρκοβιτς...αν μπορούν ας φέρουν και Μήτογλου για επιπέλον λύση κ για τα επόμενα χρόνια αφού από το καλοκαίρι ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για να καταλάβω, ο ΠΑΟΚ τελικά χαντακωνει πιτσιρίκια? Γιατί αυτοί που κρατάνε για Μύθου τώρα κράζουμε γιατί θα είναι νο2 ο Μύθου...δεν κάνει τελικά?
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
- Τετ 31 Δεκ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Καλώς ήρθες Αλέκο...είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρεις και θα εξελιχθείς σε μεταγραφή έκπληξη που θα προσφέρει παραπάνω απ' όσα περιμένουμε.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ηρεμία και ότι καλύτερο στις οικογένειες και την ομάδα μας!
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μ Υ = Με ΥγείαPsagmenos4 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 12:24Χρόνια πολλά το ΧΠ
το Μ Υ? Υπάρχει merry year στα αγγλικά? Χαχαχ
- Τετ 07 Ιαν 2026, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Το είχα γράψει ότι είναι παραπάνω από κανονικός επιθετικός....ότι έκανε στο πρώτο εικοσαλεπτο ο Τσαλοφ με το Σαμαρά δεν τα κάνουν σε μια σεζόν....
Πάρε και λίγο τα πάνω σου σε φυσική κατάσταση Αλέκο και σε βλέπω να χτυπάς πόρτα για 1ος φορ....δεν υποτιμάω Γιακουμάκη απλά ο Αλέκος έφαγε πολύ κράξιμο ...
Πάρε και λίγο τα πάνω σου σε φυσική κατάσταση Αλέκο και σε βλέπω να χτυπάς πόρτα για 1ος φορ....δεν υποτιμάω Γιακουμάκη απλά ο Αλέκος έφαγε πολύ κράξιμο ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Ωραίος ο Τζοντζοε...γέρος να είναι και με ένα μπακ πίσω του για ανάσες θα είμαστε καλά...