Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές
- Τετ 29 Οκτ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Επειδή ενήλικες είμαστε θα σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας? Ο ΑΣ συμπορευόταν με τον Ιβάν γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κανένας. Ο Ιβάν ξεκίνησε τις διαδικασίες για νέο γήπεδο αλλά από τη μια μπαίνανε εμπόδια από την κυβέρνηση, ήρθε και ο πόλεμος (με ότι σημαίνει αυτό, δεν χρήζει ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Ντέλιας να κάτσει να σηκώσει πρωτάθλημα φέτος, να πάιξει του χρόνου CHL και εάν έχει μετά σεβντά για έξω και νιώθει ότι έκλεισε ο κύκλος του ας φύγει του παραχρόνου.
Για μένα μακάρι να μείνει εδώ για πάντα.
Για μένα μακάρι να μείνει εδώ για πάντα.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Χτεσινό (εγώ θα το πω διαρροή):
Ο Κώστας Βασιλόπουλος τόνισε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ωρίμανση των μελετών ώστε να λάβει τα επίσημα έγγραφα για επικαιροποίηση των σχεδίων, με σκοπό να ξεκινήσει η έκδοση οικοδομικής άδειας για ανέγερση του γηπέδου.
Για να συμβεί ωστόσο ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Τετάρτη 29/10, 21:30, COSMOTE SPORT1 HD
Μπράβο ρε μικρέ....σεντερφορισιο γκολακι...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Το poll με τους mvp έχει καταντήσει σπαζοκεφαλια το τελευταίο διάστημα....
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ 5αρα στο ρελαντί....Σοβαρότητα στα δύο ματς της εβδομάδας...Πέμπτη παίρνουμε νίκη και κάνουμε αποφασιστικό βήμα για τον επόμενο γύρο και Κυριακή αποτελειωνουμε το κουφάρι του λαγού....
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ 5αρα στο ρελαντί....Σοβαρότητα στα δύο ματς της εβδομάδας...Πέμπτη παίρνουμε νίκη και κάνουμε αποφασιστικό βήμα για τον επόμενο γύρο και Κυριακή αποτελειωνουμε το κουφάρι του λαγού....
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Άντε πασακα μου και συ σιγά σιγά να μπαίνεις στην εξίσωση...άντε λεβεντακο μου...θετικός και ας έπαιξε από δεξιά...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Απ' ότι διάβασα ήταν ραντεβού σε πάρκινγκ γι' αυτό και το παιδί το πέταξαν στο νοσοσκομείο οι δικοί του και εξαφανίστηκαν. Να με συμπαθάτε αλλά όταν ακούω ραντεβού η συμπόνια μου πάει περίπατο ασχέτως χρώματος φανέλας.
Τα ήθελαν και τα έπαθαν. Και χίλιες φορές να το καθιερώσουν όλα αυτά τα ...
Τα ήθελαν και τα έπαθαν. Και χίλιες φορές να το καθιερώσουν όλα αυτά τα ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Μέχρι τέλη χρονιάς εσύ θα τα ανοίγεις...admins το νου σας....wickerman έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:59 Όχι να το παινευτώ αλλά 5 στα 5 που έχω ανοίξει. Πολλά μπράβο στην ομαδάρα και για σήμερα.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή κι άλλο ένα ντέρμπι για την ομάδα αυτή τη φορά με τον πράσινο της τριάδας στην έδρα του. Λογικό είναι να υπάρχει κούραση και για τις δύο ομάδες, αλλά πρέπει να βρεθούν αυτοί με τη μεγαλύτερη φρεσκάδα ώστε να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι. Οι υπόλοιποι ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού όλα πάνε καλά ας στρίψουμε λίγο τ @@ μας να θυμηθούμε τι έγινε και αν έγινε πριν 4 χρόνια να κάνουμ λίγο ατμοσφαιραε, να πούμε κανέναν τρόμπα κλπ....της Τατιάνας τα βάσανα δλδ και ας φάμε και κάνα άγχος για την Εουπέν...
Χαλαρώστε ρε μαγκες με τα περσινά ξινά σταφύλια...
Χαλαρώστε ρε μαγκες με τα περσινά ξινά σταφύλια...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Βγήκα σήμερα για μπύρα με τον κουμπάρο μου φόλα Αρειανός...μου λέει..."Ρε σεις τι έχετε κάνει? Έχω χάσει δύο ματς του Άρη γτ έχω ξενερώσει φουλ αλλά τα ματς του ΠΑΟΚ δεν τα χάνω από Ολυμπιακό και μετά. Αλλά ρε συ μου λέει αυτό που πάω γραφείο κι έχω δυο τρεις παοκσηδες να χλευάζουν ακόμα τον Σαββίδη ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί σαν λαός δεν αντέχουμε την πολύ ευτυχία...πάντα κάτι πρέπει να μας τριβελιζει το μυαλό. Με τη ζελα παίζουμε σε 2 ώρες και ασχολούμαστε 2 μέρες τι ρήτρα είχε στην Εουπέν, αν έπαιζε, αν ήταν σωστός ο δανεισμός, τι μυρωδιά δες είχαμε, εάν ήξερε ο Σαββίδης για την πώληση το καλοκαίρι ή όχι κ.ο.κ ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Το ματς θα λήξει 2πλο. Ο πάτος της ζέλας έκλεισε...θα πάει η π@@τσα σύννεφο στο 2ο. Άντε βαριά Χ.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Εαν δεν τσιμπούσαν στην τεχνητή ένταση στο 75 που σταμάτησε δύο λεπτά ο αγώνας και ουσιαστικά δεν ξαναπαίχτηκε μπάλα ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε τουλάχιστον το Χ. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα έχασε τη συγκέντρωση. Δυστυχώς το β σετ αλλαγών -τσαλοφ και Ιβανουσετς- δεν βοήθησαν καθόλου. Ο Τσαλοφ ένα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Και για 20 δευτερόλεπτα να τον βάλει μέσα τον Chalov κάτι θα βρείτε να πείτε. Η εμπάθεια έχει πάει σε άλλο level.
Αδερφέ σόρρυ αλλά ο Τσαλοφ δεν θυμίζει καν ποδοσφαιριστή....σκουντουφλαει, ξαπλωνεται όλη την ώρα με την παραμικρή επαφή, δεν μπορεί να κάνει πάσα στα 5μ και φυσικά η εστία του ...