Η αναζήτηση βρήκε 107 εγγραφές
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Δεν δικαιολογείται η αντίδραση του με βάση την εμπειρία του.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μεγάλο δώρο το σημερινό.
Προσωπικά το βλέπω όμως ως μια ανάσα και τίποτα παραπάνω.
Γκρινιαζα μεσοβδόμαδα για την απουσία του Ντέλια και πως θα βγάλουμε όλα τα ματς χωρίς αυτόν.
Γκρινιαξα και σήμερα λέγοντας πως αν θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα δε γίνεται χωρίς Ντέλια να κάνουμε 5 στα 5 ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Εγώ ξέρω με Χατζόπουλο, μόνο και μόνο που επανέφερε την αξιοπρέπεια, δεν ασχολούμασταν με τίποτα πλέον του αγωνιστικού. Με τον μεγιστάνα έχουμε σπάσει τα παπάκια μας 6 μήνες και κάνουμε τους νομικούς, λογιστές, οικονομολόγους, τους ηθικιλογους-κοινωνιολογους (τι είναι σωστό φιλοσοφικά και ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα την κάνει μόνος του -εάν δεν αλλάξει τροπάρι- όταν δει ότι του γυρνάνε όλοι την πλάτη.
- Τρί 10 Φεβ 2026, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα,
Κατ' αρχάς, το ποστάρισμα έρχεται εντελώς τυχαία ώς απάντηση σε αυτό το ποστ, τίποτα προσωπικό. Δευτερευόντως, για να προλάβω όσους καλοπροαίρετα αναφέρουν ότι είναι ένα εγκαθετο ποσταρισμα από κάποιον που έχει γράψει 10 φορές στο φορουμ, παρακολουθώ το φόρουμ κυρίως ως επισκέπτης, από ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Γλου γλου....α ρε Λούτσι...τον έκαψες τον Μύθου....έβαλες το τσιγάρο τον Γιακουμή...έπρεπε να κάνεις μια αλλαγή για να σου μείνουν δύο διακοπές για το β....τσιγάρο Λούτσι....
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Εντάξει δεν είμαστε....μυαλό ντιπ δε μας έμεινε....
Μπράβο παλικάρι!
Μπράβο παλικάρι!
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ρουμανογρια .....ουξ...ουξ...που τρως τον Μύθου και τους λοιπούς μικρούς και το καλοκαίρι παραμονεύει να φέρεις πάλι Ελ Μαντούδι και μπισε....
Ουυυυυ....
ΥΓ ορισμένοι ρε κουφάλες έχετε τόσο μένος που ψάχνεται το παραμικρό για να πείτε κάτι...μεγάλο στόμα...με τόσο μπούκωμα και να μιλάτε ακόμα ...
Ουυυυυ....
ΥΓ ορισμένοι ρε κουφάλες έχετε τόσο μένος που ψάχνεται το παραμικρό για να πείτε κάτι...μεγάλο στόμα...με τόσο μπούκωμα και να μιλάτε ακόμα ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Είσαι ψυχάρα και τανκ. Παλίκαρος...Για τα επόμενα 3 χρόνια πρέπει να είσαι εδω! Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο με σένα και Μύθου και τον Αλέκο 3ο....
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!
Καλησπέρα. Μικρή προσωπική εμπειρία, ο συνέταιρος έχει 3-4 συνδρομές στήν εταιρεία και "παίζει".
Έχει claude, gemini και perplexity -αναλογα με το τι θέλει να κανει- και παίζει να χει και καμιά ακόμα, έκανε στο εταιρικό αβερτα μέιλ από ai λες κι είναι hotline.
Προσέξτε γιατί κάνει απίστευτα ...
Έχει claude, gemini και perplexity -αναλογα με το τι θέλει να κανει- και παίζει να χει και καμιά ακόμα, έκανε στο εταιρικό αβερτα μέιλ από ai λες κι είναι hotline.
Προσέξτε γιατί κάνει απίστευτα ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Το παιδί έχει πολύ μέλλον αλλά θέλει δουλειά στο ψυχολογικο-νοοτροπια.
Αυτά για κάποιους που τρώει ο Λούτσι τα παιδιά.
Μη μασάς παιχταρα μου, του χρόνου θα κεντας.
Αυτά για κάποιους που τρώει ο Λούτσι τα παιδιά.
Μη μασάς παιχταρα μου, του χρόνου θα κεντας.
- Δευ 23 Φεβ 2026, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είναι τουλάχιστον ντροπή η στάση απέναντι σε αυτή την ομάδα που εδώ και ένα τρίμηνο παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου και ποδοσφαιρικής υγείας.
Αλλά έτσι είναι μόλις σφίξανε, ελέω προγράμματος και τραυματισμών, άρχισαν τα παράπονα και και οι μπηχτες και σας τα λέγαμε.
Το Μάη να μην το πανηγυρίζετε το ...
Αλλά έτσι είναι μόλις σφίξανε, ελέω προγράμματος και τραυματισμών, άρχισαν τα παράπονα και και οι μπηχτες και σας τα λέγαμε.
Το Μάη να μην το πανηγυρίζετε το ...
- Τρί 24 Φεβ 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Πριν από 20 χρόνια θα σου απαντούσα πολύ εύκολα φίλε μου!
Τώρα, όπως έχουν γίνει δυστυχώς τα πράγματα, οι επιλογές είναι ελάχιστες.
Κατα τη γνώμη μου ο Τσαρούχας είναι οκ από γεύση και ποιότητα, αλλά μικρή μερίδα και ακριβός κατα τη γνώμη μου.
Υπάρχει ή υπήρχε ένα τέρμα Μπότσαρη προς την παραλία ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime
Νίκη και ρισταρτ. απλά κι απέριττα....
Πάμε για την τελική ευθεία! Το Μάη θα μάστε ΠΟΛΥ καλά!
Και όχι μισό μηδέν...Εμφατικά! Πάμε μωρη ΠΑΟΚΑΡΑ...το double εμείς....
Πάμε για την τελική ευθεία! Το Μάη θα μάστε ΠΟΛΥ καλά!
Και όχι μισό μηδέν...Εμφατικά! Πάμε μωρη ΠΑΟΚΑΡΑ...το double εμείς....
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime
Τάισον και Μειτε έγραψαν εκτός αποστολής. Βέβαια και βασικούς να τους δω δεν θα μου κάνει εντύπωση.geobila έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 09:04 Κοντό φαίνεται το σχήμα με 4 παίχτες στα 1,70 ήτοι ζιφκο μπιάνκο ζαφ Τάισον
Βέβαια θα παίζει πιο γρήγορα
Όπως και να έχει μόνο νίκη τίποτα άλλο. Αντιπαθητικη ομάδα ο Αστέρας