Διανύουμε την 7η εβδομάδα μετά την γνωστή ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ και δεν έχουμε διαβάσει δυο λόγια από μεριά Μυστακίδη.
Ναι, έχει τα χρήματα. Ίσως έχει την δυναμική και τα μέσα να ξεκινήσουν τα έργα με το τέλος της σεζόν 2025/26.
Αλλά δεν μου φτάνουν αυτά.
Θέλω να σε δω, να σε ακούσω. Να δω τι ...
Η αναζήτηση βρήκε 35 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Για μενα και το εχω ξαναπει τα πραγματα ειναι απλα. Ο ΑΣ αυτη τη στιγμη δεν πιστευει οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, για να μην το παω πιο μακρια και πω οτι δεν πιστευει οτι σε αθλητικο τουλαχιστον επιπεδο, ο Ιβαν μπορει να επανελθει ποτε εκει που ηταν πριν απο καποια χρονια. Την ιδια ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.
Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για στήριξη ...
Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για στήριξη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.
Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κάποιος ήταν τόσο μεγάλος ΠΑΟΚτσης όσο διαφημίζουν κάποιοι,δεν θα ήθελε ο κόσμος να έχει γίνει τριμπουρδελο στα 100 χρόνια ιστορίας.Ναι για τον Τέλη λεω.
Ημουν αρνητικός απο την 1η μέρα που έγινε η περιβόητη ανακοίνωση αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνομαι ακόμα περισσότερο.
Ημουν αρνητικός απο την 1η μέρα που έγινε η περιβόητη ανακοίνωση αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνομαι ακόμα περισσότερο.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Το ότι είναι 13χρονα και 15χρονα είναι χαιδεμα αυτιών για να νοιώσουμε καλύτερα. Κανονικοί ενήλικες είναι που ζουν ανάμεσα μας. Οι ίδιοι που στη Κρήτη κάτω από τα ποστ του Αυγενάκη γράφουν προχώρα παλήκαρε και μη χαμπαριάζεις. Δυστυχώς η κοινωνική παρακμή στην Ελλάδα έχει πιάσει all times high ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε τον Αντρίγια για τα πεναλτυ. Και απο τους καινουργιους, Ιβανουσετς.thomas Murg έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:26 Από αυτούς που ήρθαν κι έρχονται είναι κανείς σεσημασμενος πεναλτακιας; Φέτος θα μας λείψει το σίγουρο πέναλτι του Σβαμπ. Και στην άλλη εστία ο Παβλενκα είναι καλός στα πέναλτι;
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μπορούσε να γίνει ένα τόπικ που θα εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να ασκούν την κριτική τους, να ονομάζεται ας πούμε "απόψεις για τις μεταγραφές", κάτι τέτοιο και να φεύγουν τα άσχετα ποστ από εδώ κατευθείαν εκεί μαζί με όσους καίγονται για κριτική, να ηρεμήσουμε λίγο και να εκτονώνεται και ο ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αμήχανη στιγμή που για άλλη μία φορά φαίνεται ότι στον πραγματικό κόσμο των μεταγραφών υπάρχουν δυσκολίες που δεν σχετίζονται με χρήματα ή την ικανότητα του επιτελείου της ομάδας να βρει τους κατάλληλους παίκτες.
Όχι ρε απλά μπαίνεις στο τρανσφερμαρκτ και έρχεται αυτόματα στον ΠΑΟΚ, βλέπεις ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Το είπε ναι …
Διόρθωσε μόνος του τον εαυτό του .
Αν δεν εννοούσε αυτόν δεν είχε νόημα να το κάνει
Απλά νομίζω ότι ο πριστ είναι παπάς κανονικός και μας λέει τους καμένους και μετά λέει ότι κάηκαν πριν μαθευτεί .
Γουιν γουιν παίζει ο π&&στης
ναι αλλά ποσα ονοματα βγηκαν εδω
και τα βγαλανε οι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό του μάρκου. Ήταν της στιγμής, και τον προκάλεσα
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαμπρακος λεει οτι τιποτα δεν ειναι τελειωμενο συμφωνα με τις πληροφοριες του,οτι η ΠΑΕ ειχε ετοιμη δηλωσει που ευχαριστει ο Ντελιας την ομαδα που τον αφηνει να παει εξωτερικο,οτι η Στουργκαρδη μπορει να το παει σε ΦΙΦΑ γιατι ειχε ολα τα εγγραφα που δειχνουν συμφωνια και οτι ο σχεδιασμος ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω ρε παιδιά, πραγματικά, γιατί τόσο τοξικότητα?
Γιατί να μην ισχύει η πιο προφανής εκδοχή, που λέει ότι είναι δύο άνθρωποι, δύο Γιάννηδες, που έχουν μια εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης και έχουν συμφωνήσει από πέρσι, σε δύο-τρια πράγματα:
1. Πρόεδρε, θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου ...
Γιατί να μην ισχύει η πιο προφανής εκδοχή, που λέει ότι είναι δύο άνθρωποι, δύο Γιάννηδες, που έχουν μια εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης και έχουν συμφωνήσει από πέρσι, σε δύο-τρια πράγματα:
1. Πρόεδρε, θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς όπως όλοι μας αναμένω μεταγραφές. Οπωσδήποτε χαφ, τον Σεντίρα και ένα σέντερ μπακ που να καθαρίζει τα πάντα μέσα στην περιοχή ψηλά και χαμηλά.
Επειδή, ωστόσο, γίνεται της μουρλής τόσο εδώ μέσα όσο και στο Χ (το μόνο σόσιαλ που έχω) αναρωτιέμαι:
Με δεδομένο ότι φέτος είναι τα 100 χρόνια ...