Μωπέ άσε τα μουτράκια.
Δεν μπορείς να μπεις σφήνα στο ροτέισιον Ομπαμεγιάνγκ-Γκουιρί.
Η αναζήτηση βρήκε 242 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Maupay, arrête de faire la grimace.
Tu ne peux pas rester coincé dans la rotation Aubameyang-Gouiri.
Tu ne peux pas rester coincé dans la rotation Aubameyang-Gouiri.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δείξτε λίγο επιείκεια.
Ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν.
11 Μαίου τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, ούτε 4 μήνες δεν έχουν περάσει από τότε. Μόλις 115 μέρες για να φέρουν δύο επιθετικούς.
Σύμφωνα με το FIFA’s Professional Football Report, υπάρχουν περίπου 130.000 επαγγελματίες άντρες ποδοσφαιρστές που ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον ηρθε η ωρα..εγω ειχα μαθει για Μιτροβιτς..του διναμε πολυ καλα λεφτα ( μακραν του δευτερου το μεγαλυτερο συμβολαιο θα ειχε οβερ 3 μυρια ).. οπως σας ειχα πει ο Γιωργης ηθελε ενα τεραστιο μπαμ..υπηρξε επαφη...Καναμε προταση κ εμεις κ ο βαζελος αλλα αυτος δεν ψηνοταν για Ελλαδα...τα λεφτα δεν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα τελευταία ποστ σχεδόν διακρίνεις την ικανοποίηση που δεν ήρθε φορ γιατί έστω και στο παρά ένα δικαιώθηκαν κάποιες παγιωμένες απόψεις
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Πάντως απέκτησε αίφνης μια άλλη δυναμική το κουβεντολόι με τα σημερινά μαντάτα. Καλύτερα θερμόαιμο ξέσκισμα και πουστλούκιασμα από ξενέρωτες πλερέζες και κλαψομουνίαση

- Δευ 22 Δεκ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ένα πράγμα έχω να γράψω περί Γιερεμέγιεφ. Θεωρώ κωμικό ολίγον τι να απαξιώνεται a priori ο παίχτης, που, με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι αγωνιζόταν σε έναν μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΟ αμπαλοσύνης - ορισμό της έννοιας "παλινωδία", άσχημα από πλευράς αποτελεσματικότητας ουδόλως τα πήγε. Δεκτό ότι δεν κάνει γκελ (στα ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή μετά και την χτεσινή εμφάνιση για εγκλήματα θα διαβάζουμε? Εντάξει ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι ο Γερεμεγιεφ, αλλά μήπως τελικά δεν είναι τόσο εγκληματίες αυτοί που έχουν φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα? Που είναι ο τσιριβεγια που ζήλευε εδώ μέσα πολύς κόσμος? Η πληρότητα στα σέντερ ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι θα σε τσιγκλίσω: πιο πιθανό να πάρει παιχνίδια ο τέτοιος... ξέρεις ποιοςthomas Murg έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 10:17 Δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου εάν ο Ράζβαν ζητήσει παραμονή Τσάλοφ.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά νταξ αν θες φίλε χωρικέ να σου στείλω τις φάσεις με τη Μάλμε μήπως δεν το δες το ματς. Σαστρε δεν υπάρχει για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αυτή την αισιοδοξία επειδή κέρδισες τον πεθαμένο γαύρο την ξέρω 1-2 τραυματισμούς και ένα αποκλεισμό στο κύπελλο και να τα τα λαϊκά δικαστήρια και ο ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλος οι μεταγραφές, η ομάδα είναι καλή και στο σύνολο που έχει φτιάξει ο Λουτσέσκου έχει δώσει ρόλο ελέω κανονισμών κυπέλλου και στους Μύθου, Χατσίδη που υπολογίζονται κανονικότατα στο rotation
Αν παίρναμε Ντρκούσιτς και Μπερνάρντ θα είχαμε κάνει το all in
Αν παίρναμε και Τετέι αντί Γερεμέγιεφ θα ...
Αν παίρναμε Ντρκούσιτς και Μπερνάρντ θα είχαμε κάνει το all in
Αν παίρναμε και Τετέι αντί Γερεμέγιεφ θα ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Youth League 2025-26
https://www.youtube.com/live/GUVitNewUv ... Cly4nDDl5A
Youtube απο Κοσμοτε!!!
Ειμαστε εδω!
Θυρες 1-2-3 γεμάτες!
Youtube απο Κοσμοτε!!!
Ειμαστε εδω!
Θυρες 1-2-3 γεμάτες!
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Οι Αμερικάνοι στηρίζουν Πανο Καμμένο ως γνωστόν