Μωπέ άσε τα μουτράκια.
Δεν μπορείς να μπεις σφήνα στο ροτέισιον Ομπαμεγιάνγκ-Γκουιρί.
Η αναζήτηση βρήκε 80 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Maupay, arrête de faire la grimace.
Tu ne peux pas rester coincé dans la rotation Aubameyang-Gouiri.
Tu ne peux pas rester coincé dans la rotation Aubameyang-Gouiri.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δείξτε λίγο επιείκεια.
Ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν.
11 Μαίου τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, ούτε 4 μήνες δεν έχουν περάσει από τότε. Μόλις 115 μέρες για να φέρουν δύο επιθετικούς.
Σύμφωνα με το FIFA’s Professional Football Report, υπάρχουν περίπου 130.000 επαγγελματίες άντρες ποδοσφαιρστές που ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον ηρθε η ωρα..εγω ειχα μαθει για Μιτροβιτς..του διναμε πολυ καλα λεφτα ( μακραν του δευτερου το μεγαλυτερο συμβολαιο θα ειχε οβερ 3 μυρια ).. οπως σας ειχα πει ο Γιωργης ηθελε ενα τεραστιο μπαμ..υπηρξε επαφη...Καναμε προταση κ εμεις κ ο βαζελος αλλα αυτος δεν ψηνοταν για Ελλαδα...τα λεφτα δεν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα τελευταία ποστ σχεδόν διακρίνεις την ικανοποίηση που δεν ήρθε φορ γιατί έστω και στο παρά ένα δικαιώθηκαν κάποιες παγιωμένες απόψεις
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Οι Αμερικάνοι στηρίζουν Πανο Καμμένο ως γνωστόν
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
“Γιάννης Κωνσταντέλιας, boarding”: Το χρονικό μιας μεταγραφής, που είναι ακόμη στον αέρα
Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τη δυσκολία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αλλάξει οικονομικό προϋπολογισμό προκειμένου να ματαιώσει τη συμφωνημένη πώληση του Κωνσταντέλια στη Στουτγκάρδη
Το βράδυ της Παρασκευής τα ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα καλα τα υπολογισα, οτι πρωτα βγηκε απο εδω η ιστορια με τα εγγραφα και τα email. Μιλαμε για φαμπρικα πλεον.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι κάθισε και έγραψε αυτή την αδιανόητη μπαρούφα ο Σαμπράκος.
Η οποία, φυσικά, αν αφορούσε ομάδα του ΠΟΚ θα τον είχε οδηγήσει να ζητήσει συγγνώμη ή να γράψει κάτι τέλος πάντων μεσοβέζικο την επόμενη ημέρα. Μεγάλη κατάντια, μεγάλη ξεφτίλα να γράφεις κάτι τόσο διάτρητο ...
Η οποία, φυσικά, αν αφορούσε ομάδα του ΠΟΚ θα τον είχε οδηγήσει να ζητήσει συγγνώμη ή να γράψει κάτι τέλος πάντων μεσοβέζικο την επόμενη ημέρα. Μεγάλη κατάντια, μεγάλη ξεφτίλα να γράφεις κάτι τόσο διάτρητο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δεν νομίζω, τον είδα κάποια στιγμή στον πάγκο να χτυπιέται.
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν έρθει σωρεία κακών αποτελεσμάτων νομίζω πως θα διατηρούν τον Κοντη όσο επιβιώνει ο Ρασβαν στην ομάδα μας με απώτερο στόχο και σκοπο το καλοκαίρι. Εκεί περιμένοντας το τέλος της συνεργασίας ΠΑΟΚ - Λουτσεσκου, ευκολα θα χαιρετήσουν τον Κοντη και θα τα δώσουν όλα για τον αγαπημένο μας Ρασβαν ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δείτε απλώς γιατί δεν μέτρησε το 2 1 του Παναιτωλικού. Εννοώ την απόφαση του ημιαυτόματου οφσάιντ.
Δεν το πολυκατάλαβα εάν είναι γιατί είμαι πιο μακρύ το χέρι του επιθετικού ή πιο χοντρός ο σβέρκος του.
Έκανα copy τον κανονισμό:
Ένας παίκτης που βρίσκεται στο γήπεδο του αντιπάλου (δηλαδή ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πρώτος στόχος επετεύχθη!
Europa league και 2 νίκες μέχρι την διακοπή
Europa league και 2 νίκες μέχρι την διακοπή