Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές

Return

από icue
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Αν μας ρωτουσε καποιος πριν ενα χρονο πως θα φανταζομασταν το καλοκαιρι της σεζον των 100 χρονων και του λεγαμε οτι δεν θα ξερουμε για καμια εβδομαδα ποιον εχουμε προπονητη, ο ΑΣ θα βρει ανθρωπο μεσα σε τρεις μερες να χτισει γηπεδο, μετα θα σκοτωνοντουσαν με την ΠΑΕ και στο τελος θα καναμε την πιο ...
από blackzone44
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.
από scarsick
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Το να μη λέει κάποιος λεπτομέρειες για ενδεχόμενη μεταγραφή, κατανοητό.

Για ενδεχόμενη πώληση τι πρόβλημα υπάρχει δεν μπορώ να καταλάβω, μη μαθευτεί και χαλάσει;!
από Hermann
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος ο λόγος να δημιουργείτε ταραχή χωρίς να εξηγείτε; Ή μιλήστε ή αφήστε μας να κοιμηθούμε ήρεμα μετά από μια τέτοια πρόκριση. Δε μου φαίνεται σωστό αυτό…
από black death
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

makispaspartou έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:28 Κατά λάθος ..
Ρε μαν, πες ακουσα αυτο αλλα τελικα μαλλον ακυρο.
Δεν θα σε κρεμάσουμε. Αυτο που γινεται ειναι χειροτερο.
από Dalek
Παρ 29 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Ανανέωσε ο μπαλντε. Πολύ καλή εξέλιξη . Το είχα φοβηθεί λίγο μην τον χάσουμε.
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο Vogliacco έχει ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της Τζένοα όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Το ότι δένεται με ομάδες και οπαδούς μόνο θετικό μπορεί να είναι σε κάθε περίπτωση ειδικά όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ.

Ο Bianco είναι ένας πολύ ωραίος και κοντρολαρισμένος Mezzala πράγμα που είναι λίγο ...
από Gka4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Και φτάσαμε 30 Αυγούστου ξανά άλλη μια χρονιά με 2 βασικά κενά σε στόπερ και χαφ που καλύπτονται με 2 δανεικούς…Ξεθαρεψατε με Ζαφειρη ε;;Η εξαίρεση ήταν δυστυχώς όχι αλλαγή φιλοσοφίας…
Μετά αναρωτιόμαστε πως μπήκε η Πάφος και η Καιρατ στους ομίλους τσου λου κι εμείς τόσα χρόνια δεν μπορούμε…
Αφού ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως φαίνεται ότι η ομάδα ζήτησε από τον Σέρα να έχει εναλλακτικές αν στραβώσουν οι πρώτες επιλογές. Οι πρώτες επιλογές δεν έκατσαν και ενεργοποιούνται οι εισηγήσεις του Ιταλού. Το καλό είναι ότι τις είχε έτοιμες και προχωρημένες, θα τους δούμε στο γήπεδο.

Σαν πρώτη εικόνα not great not terrible.
από Equalizer
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει η επιλογή Μπιάνκο

Όχι επειδή ξέρω τον παίκτη αλλά επειδή όλα τα χαρακτηριστικά της κουμπωνουν στο σενάριο

Νέος, όχι ετσιθελικα βασικός για να δημιουργήσει θέμα, πολύ φερελπις, με παραστάσεις και στοιχεία, με προοπτική συνεχούς βελτιωσης
από icue
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σορετιρε μονο με μικρους ειχε συμμετοχες αν δεν κανω λαθος. Δεν ακουμπησε πιο ψηλα.
από sourmenetes
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις επιλογές του scouting?

Εμείς δε ζητάγαμε ποδοσφαιρικες επιλογές?

Και όχι παλαίμαχους κτλ κτλ...

Αν οι επιλογές φέρουν την υπογραφή Σερα μάλλον για αυτό τον φεραμε.

Το οπλοστάσιο γεμίζει, η ομάδα θα φορμαριστει, φερτε και ένα φορ να είμαστε πλήρεις!

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
από Σουριναμέζος
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.
από jibbie
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά

@giapas πολύ καλή επιλογή στα δικά μου μάτια κυρίως γιατί μπορεί να παίξει χαμηλά πολύ αποτελεσματικά και σίγουρα σε σχέση με τους άλλους που ακούστηκαν θεωρώ ότι μπορεί ...