Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μάγκες, σύμφωνα με μια πολύ έγκυρη πηγή (δεν μπορώ να τις αποκαλύψω λόγω υπόσχεσης), ο Ζαφείρης θα υπογράψει από ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ. Το όλο κόνσεπτ οτι θα υπογράψει ο Ζαφείρης στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη έγινε για επικοινωνιακούς λόγους, 1ον για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη αξία η μεταγραφή του και 2ον για να ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα έχει μια πλάκα να το μάθουμε απευθείας από την ανακοίνωση.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Χρήστου Ζαφείρη και την ένταξη του στην ομάδα από 26/8
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Χρήστου Ζαφείρη και την ένταξη του στην ομάδα από 26/8

- Δευ 25 Αύγ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά μεγαλύτερο μπαμ θα ήταν αν αγόραζες τον Φίτζ Τζιμ. Μιας και για τον χαφ λένε αγορά και όχι δανεισμόmakispaspartou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 18:51 Αν δεν υπήρχε διάψευση από τον ΠΑΟΚ , όλο αυτόν τον καιρό παίζουν δύο ονόματα.
Μαυροπάνος και Fitz - Jim.
Θα είναι πράγματι μπαμ αν υπήρχε πιθανότητα να κλείσει ο Μαυροπάνος.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Μαυροπάνο σίγουρα ο παίκτης έχει προτάσεις από άλλες ομάδες και προφανώς υπάρχει και ο γάβρος που για επικοινωνιακούς λόγους θα χωθεί παρά το γεγονός ότι ο προπονητής τους έχει ζητήσει αριστεροπόδαρο αντί του Κάρμο.
Μένω στην διάψευση γιατί πραγματικά μου φαίνεται από αδύνατο έως ακατόρθωτο να ...
Μένω στην διάψευση γιατί πραγματικά μου φαίνεται από αδύνατο έως ακατόρθωτο να ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Για χάφ του Bardeli δεν ισχύει, για Σέντερ μπακ άμα κλείσει αυτός που ακούγεται γινόμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
@blackzone44 φιλε πρωτον σε ευχαριστουμε για την εμημερωση ( οπως κ τα αλλα παιδια) δε θα βαρεθω να το λεω οσο κουραστικο κ αν σας φαινεται...
Ποσο κοντα ειμαστε χαφ κ σεντερ μπακ?? Να περιμενουμε αμεσα κατι ή παμε για μετα το ματς?
Του χαφ δεν ξέρω πόσο κοντά είναι υπήρχε αναμονή για να δουν ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζούμα χτυπάει γάτες οπότε του ευχόμαστε άσχημα πράγματα γενικά, να βρει φως στη μίζερη ζωούλα του και μακρυά από την Τούμπα μας.

- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος παικτης ηρθε χθες το βραδυ αεροπορικως
και το πρωι ηταν στην Μικρας Ασιας 1?
και το πρωι ηταν στην Μικρας Ασιας 1?
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρασκευη κοντη γιορτη
ειπε ο Αγιος Χαραλαμπος
ειπε ο Αγιος Χαραλαμπος
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω ανοιξει χθεσινες πτησεις και ψαχνω, μην μας το κανεις αυτο πατερ
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μακρια απο γενοκτονους!!!panpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βάζω κι εδώ που μπαίνει πιο πολύς κόσμος και μπορεί να το έχασε στο άλλο τόπικ.
Αυτή η μπουρδελοσελίδα το επομπουκ που έχει γίνει ευαγγέλιο, γράφει:
Θέλει Σορετίρε δανεικό ο Πανσερραϊκός. Δε τους έφτανε που έτρωγαν γκολ απο Ντεσπότοφ, 20 μέτρα έξω απ την περιοχή. Τώρα θα τρώνε γκολ απο ...
Αυτή η μπουρδελοσελίδα το επομπουκ που έχει γίνει ευαγγέλιο, γράφει:
Θέλει Σορετίρε δανεικό ο Πανσερραϊκός. Δε τους έφτανε που έτρωγαν γκολ απο Ντεσπότοφ, 20 μέτρα έξω απ την περιοχή. Τώρα θα τρώνε γκολ απο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω το άμεσα πάει στις υπογραφές και όχι στο πότε θα παίξει ο παίκτης