Εγώ θα πω για τελευταία φορά την γνώμη μου περί Ιανουαρίου.
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται ...
Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει
Το θέμα είναι να έρθει ο παίκτης. Δεν γίνεται να "βαφτίσουμε" την πιο ακριβή μεταγραφή μας ως "ξενέρωμα" επειδή θα έρθει (σε αυτό το σενάριο) αργότερα...
Περίεργη η συμπεριφορά των Τσέχων
Το θέμα είναι να έρθει ΚΑΙ άλλο χαφ.
Ζούσαμε και πριν τον Ζαφείρη, θα ζήσουμε και ...
Το θέμα είναι να έρθει ο παίκτης. Δεν γίνεται να "βαφτίσουμε" την πιο ακριβή μεταγραφή μας ως "ξενέρωμα" επειδή θα έρθει (σε αυτό το σενάριο) αργότερα...
Περίεργη η συμπεριφορά των Τσέχων
Το θέμα είναι να έρθει ΚΑΙ άλλο χαφ.
Ζούσαμε και πριν τον Ζαφείρη, θα ζήσουμε και ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μπαμ και μπουμ: Deal ΠΑΟΚ-Σλάβια και ο Ζαφείρης στην Τούμπα από 1η Γενάρη!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο ΙβάνΣαββίδης τίναξε τη μπάνκα στον αέρα και με νέα πρόταση 10+2 εκατ ευρώ έκλεισε τον Ζαφείρη και ολοκληρώνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή Ελληνα παίκτη στην ιστορία της Super ...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο ΙβάνΣαββίδης τίναξε τη μπάνκα στον αέρα και με νέα πρόταση 10+2 εκατ ευρώ έκλεισε τον Ζαφείρη και ολοκληρώνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή Ελληνα παίκτη στην ιστορία της Super ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ δείτε τη θετική πλευρά:
Είναι το μόνο σενάριο στο οποίο δεν μπορεί να παίξει το αφήγημα "ε με 4 χαφ καλά είμαστε, δεν ήθελε προπονητής 5ο".
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έρθει κι άλλο χαφ ΚΑΛΟ
Είναι το μόνο σενάριο στο οποίο δεν μπορεί να παίξει το αφήγημα "ε με 4 χαφ καλά είμαστε, δεν ήθελε προπονητής 5ο".
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έρθει κι άλλο χαφ ΚΑΛΟ
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τουλάχιστον θα παίξει και Τσουλου να ξεκ@υλωσει , να μην μας φεύγει μετά για τσουλου και αηδιες

- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα παίξει ομιλους τσουλου
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά ούτε ανισόρροπος, ούτε ανώμαλος, ούτε κλόουν, ούτε τίποτα δεν ήταν ο πρόεδρος της Σλάβια..
Πήρε όσα περισσότερα μπορούσε για τον παίκτη και παράλληλα διασφάλισε ότι η ομάδα θα τον έχει για το league phase στο τσουλου.
Στα δικά μας..είναι εξωπραγματική κίνηση.. εύγε σε όσους εργάστηκαν για ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισως υπάρχει όρος ότι αν βρεθεί χαφ θα ισχύσει από τώρα. Ποιος ξέρει.
Σε κάθε περίπτωση ακόμη και έτσι τεράστια κίνηση win win θα έλεγα.
Ο παίκτης θα ανεβάσει την αξία του παίζοντας τσούλου και ίσως να κοστίζει περισσότερο το χειμώνα και εμείς θα αναγκαστούμε να πάρουμε άλλο ένα καλό χαφ έστω και ...
Σε κάθε περίπτωση ακόμη και έτσι τεράστια κίνηση win win θα έλεγα.
Ο παίκτης θα ανεβάσει την αξία του παίζοντας τσούλου και ίσως να κοστίζει περισσότερο το χειμώνα και εμείς θα αναγκαστούμε να πάρουμε άλλο ένα καλό χαφ έστω και ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ διαλύει το ρεκόρ του στις μεταγραφές, ενώ κατα πάσα πιθανότητα σπάει και το ρεκόρ Ελληνικής ομάδας.
Αν ο βάζελος είχε ολοκληρώσει τέτοια μεταγραφή, το πορτοκαλί σάιτ θα είχε κατεβάσει όλες τις άλλες ειδήσεις και θα μας είχε για 2 μήνες με άρθρο για τον παίκτη. Για κάτι άμπαλους, αγνώστους ...
Αν ο βάζελος είχε ολοκληρώσει τέτοια μεταγραφή, το πορτοκαλί σάιτ θα είχε κατεβάσει όλες τις άλλες ειδήσεις και θα μας είχε για 2 μήνες με άρθρο για τον παίκτη. Για κάτι άμπαλους, αγνώστους ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
70% να έρθει από τώρα αναμένουμε εξελίξεις όμως από την άλλη βδομάδα.

- Τετ 20 Αύγ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Unpopular opinion από τη στιγμή που έκλεισε η μεταγραφή έστω και για Γενάρη θεωρώ απείρως σημαντικότερο το ποιος θα είναι ο κεντρικός αμυντικός και το 6αρι που πρέπει να έρθει όπως κ να χει
Θεωρώ λάθος να έρθει μόνο ο Ζαφείρης τώρα χωρίς να έρθει παίκτης αλλαγή του Μεϊτέ
Θεωρώ πως η ομάδα με ...
Θεωρώ λάθος να έρθει μόνο ο Ζαφείρης τώρα χωρίς να έρθει παίκτης αλλαγή του Μεϊτέ
Θεωρώ πως η ομάδα με ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
23Bron έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:10 Δεν ξέρω καν αν παίζει σαν ενδεχόμενο αλλά δανεικό κουρμπελη για τέταρτο πέμπτο θα θέλαμε;;;
ΟΧΙ
- Τετ 20 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα και πάλι είχα μπει στο πειρασμό να γράψω αλλά παρακολουθούσα με ενδιαφέρον την υπόθεση Ζαφείρη..Ο Πανακας που είναι και φίλος καλός είχε πρωτογραψει για ζαφειρη κάπου στα μέσα Ιουνίου...Μετά απο κάποιες άλλες πηγές μου είπαν ότι του Ζαφείρη είναι σίγουρο και μάλιστα από 4/8 γνώριζα αυτή τη ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα ψάχνουν τόσο πολύ οι Τσέχοι για αντικαταστάτη ας τους δώσουμε έναν παίκτη που ξέρει τι θα πει να φοράς τη φανέλα με το νολυμερο 10. Τόμας Μουργκ και χάρη θα σας κάνει γατάκια 

- Τετ 20 Αύγ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μονος τροπος να ερθει ο Μαυροπανος ειναι προφανως δανεικος και να πει οτι δεν θα παιξω καθολου φετος σε χρονια Μουντιαλ (πολυ πιθανον), ας παω στον ΠΑΟΚ που εχουν κανει μια μικρη αποικια εθνικης που θα εγκλιματιστω γρηγορα, να εχω ρυθμο,να ειμαι στην χωρα μου κλπ.
Αλλα και παλι απιθανο μου ...
Αλλα και παλι απιθανο μου ...