Η αναζήτηση βρήκε 361 εγγραφές

Return

από Hermann
Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα γιατί επιμένει με τον Κωνσταντέλια αριστερά και το ιβανουσεκ στο 10 και όχι το ανάποδο?

Λογικά γιατί ο Ντέλιας έχει περισσότερα τρεξίματα να καλύψει Μπαμπά

Και η ερωτηση του 1 εκατομμυριου (αν κ ξερουμε την απαντηση): γιατι παιζει ...
από Mīngus
Πέμ 14 Αύγ 2025, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Αν περάσουμε, αύριο της Παναγίας, θα πάω να ανάψω μια λαμπάδα στο μπόι του Παβλενκα.
από bicii82
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Κεννυ με διαφορά ο καλύτερος σήμερα
από Σουριναμέζος
Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Από τις πολύ καλές κερκίδες σήμερα. Πάντα είμαι αυστηρός με την κερκίδα γιατί σε αντίθεση με την ομάδα δεν έχει ποτέ δικαιολογία. Σήμερα είδαν μια ομάδα να υποφέρει και σε πολλά σημεία να δείχνει ανήμπορη και δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν
από icue
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι ο μονος τροπος να μπουμε σε ομιλο τσουλου ειναι να σηκωσουμε το Γιουροπα. :mrgreen:
από Γερασίμου
Παρ 15 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08

Ούτε κουβέντα για Conference. Αν θέλουμε να φτιάξουμε όνομα και να κτίσουμε μέταλλο, να γίνουμε μάγκες στο Europa για να κοιτάξουμε κατάματα και την πρώτη διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Δεύτερη φορά είναι που περνάμε Αυστριακή ομάδα. Η πρώτη φορά ήταν την Κέρντεν με 0-0 εκτός και 4-0 στην Τούμπα ...
από G4Space
Σάβ 21 Ιουν 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Σαν Βερολινέζος παρακολούθησα τον παίκτη εδώ και 3 χρόνια. Στη Χέρτα. Είχε και μια εξαιρετική σεζόν στη σαλκε. Εχω διαρκείας στη Χέρτα… ο παίκτης έρχεται από την εργατικότητα, παλεύει, τρέχει, πρεσάρει, πέρσι είχε 8 ασίστ. Τις πιο πολλές ως δεξί μπακ με την αλλαγή προπονητή έπαιξε Φουλ μπακ χάφ ...
από Kabamaru11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Προσωπικα θα του εδινα καθαρα 1,5εκ τον χρονο συν μπονους που να φτανουν τα 2εκ.Ετσι δινεις μηνυμα στην αγορα ποσο τον κοστολογεις,δινεις μηνυμα στα παιδια των ακαδημιων οτι η δουλεια επιβραβευεται,δινεις μηνυμα σε ολο τον οργανισμο οτι εκτιμας την ποδοσφαιρικη αξια και το ιδιο το ποδοσφαιρο.

Εδω ο ...
από marsantos
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 02:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Πριν από λίγους μήνες, με το που τελείωσε ο αγώνας απέναντι στην αεκ και πριν καλά καλά στεγνώσουν τα δάκρυα συγκίνησης για τον αξεπέραστο Αντελινο, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμασταν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ήταν αυτές οι επιπλέον 15 μέρες ξεκούρασης και χρόνου που κέρδισε όλος ο ...
από marsantos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Με αφορμές την κίνηση που έκανε στο χθεσινό και την ψύχραιμη εκτέλεση σε προηγούμενο φιλικό..
Με αιτία τη συνολική αγωνιστική συμπεριφορά, την αύρα που εξέπεμπε και την επιδραστικοτητα είχε στο παιχνίδι της ομάδας..
Ήθελα να γράψω μερικά καλά λόγια.
Αφού μίλησε όμως ο προπονητής η γνώμη μου ...
από Ettien26
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Έτοιμο το αντεπιχείρημα "Σιγά τότε μη δεν τον πουλήσει το αργότερο σε έναν χρόνο από τώρα".

Το θέμα είναι να ανανεώσει. Και κακά τα ψέματα κάποτε θα φύγει για ένα καλύτερο πρωτάθλημα.
Από κει πέρα και να τον πουλήσει μετά από ένα χρόνο κανείς (ή έστω ελάχιστοι) δεν θα βρουν να πουν ...
από Mitsospaoki4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά χαίρομαι που έγινε το αναμενόμενο και παραμένει ο Ντελιας, αλλά η όλη κατάσταση και ο τρόπος που έγινε , με αφήνουν και μια πίκρα.

Το θέμα έπρεπε να είχε λήξει πέρσι τέτοια εποχή που έβγαινε από όλους (άρα μιλούσαμε για επίσημη διαρροή) ότι δόθηκε υπόσχεση από Ιβάν για αναπροσαρμογή και ...
από nunies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Έχω την εντύπωση ότι ο πατέρας του ήταν (είναι;) σεφ στις ακαδημίες (αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος)
από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:33 Με 1.5 σιγά μην είναι άλλο σεφ ο πατέρας του
Νομιζω ακομα ειναι,και οχι σεφ,αλλα μαγειρας στο σπιτι των ακαδημιων και μαλιστα του αρεσει.Πριν μετακομισουν Θεσσαλονικη,ηταν σερβιτορος σε μεζεδοπωλειο.Ετσι ειχα διαβασει.

Προκειται για οικογενεια μαλαμα.