Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές

Return

από WestBlock4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.

Η παε έχει ευθύνη απο την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έως κ αυτη τη στιγμή. Φτάσαμε ...
από prist64
Κυρ 17 Αύγ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Medames et messieurs,bonsoir

comment etait blackzone44?
από nunies4
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κολκας σε μια "επικυνδυνη" αποκαλυψη (απορω με την ευκολια που τα λενε), ειπε οτι η αποκτηση 5ου χαφ κολλαει στην αρνηση του Ραζβαν που δεν θελει 5ο χαφ

Καλημέρα φοβερε nunies.
Όσο και να θέλω κι άλλο χαφ, όσο ρίσκο κι αν φαίνεται να έχει μια τέτοια η απόφαση άλλο τόσο μπορώ να την ...
από prist64
Δευ 18 Αύγ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

ειπανε οτι το απογευμα θα γινει νεα προταση

να αρκειστε σ΄αυτα που σας λενε
να κανετε το ψαχτηρι και να το διασκεδαζετε
δεν βγαινουν ολα προς τα εξω και δεν ειναι ολα ανακοινωσιμα
οταν μου λεει ο αλλος αυτος ειναι αλλά μην βρωμισεις γιατι θα εκτεθω
εγω τι πρεπει να κανω?
να ακυρωσω την πηγη γιατι ο ...
από nunies4
Δευ 18 Αύγ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ξερω οτι Ζαφειρηδες στον δρομο σου δεν εμφανιζονται καθε μερα. Και πειτε οτι θελετε.
Αν λοιπον για τους Χ,Ψ λογους σου δινουν την διεξοδο του Γεναρη, την αρπαζεις και πας να καλυφθεις με ενα δανεικο (η και οχι μιας και ο Οζντοεφ αποχωρει του χρονου) χαφ. Να καταλαβεις και να ξεκαθαρισεις στην ...
από nunies4
Δευ 18 Αύγ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ξερω οτι Ζαφειρηδες στον δρομο σου δεν εμφανιζονται καθε μερα. Και πειτε οτι θελετε.
Αν λοιπον για τους Χ,Ψ λογους σου δινουν την διεξοδο του Γεναρη, την αρπαζεις και πας να καλυφθεις με ενα δανεικο (η και οχι μιας και ο Οζντοεφ αποχωρει του χρονου) χαφ. Να καταλαβεις και να ξεκαθαρισεις ...
από nunies4
Τρί 19 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

2 σκεψεις...
Η 1η ειναι οτι πρωτη φορα μετα απο χρησμο του παπα πιο πολυ αγχωνομαι παρα αισιοδοξω. Το "απο εβδομαδα" μας παει κοντα στο τελος Αυγουστου που στην ΠΑΟΚτσηδικη μεταγραφικη προιοστορια συνηθως καταληγει στο "δεν βρηκαμε κατι το εξαιρετικο" η σε "Μπακαγιοκους"

Η 2η σκεψη περι Ζαφειρη ...
από Мир
Τρί 19 Αύγ 2025, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Η μεταγραφή κόλλησε γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμα το τόπικ Μεταγραφές Χειμώνα 2025-26
από Mitsospaoki4
Τρί 19 Αύγ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα να πω την αλήθεια από όσα γράφτηκαν στις τελευταίες σελίδες, το μόνο που με αγχώνει είναι το να μην ψήνεται ο Τσαλόφ να αποχωρήσει, γιατί θα μπλοκάρει η κίνηση στα φορ.

Πάνω σε αυτό, να πω και εγώ πως όταν κλείναμε Γιακουμάκη ο μόνος λόγος που ψήθηκα, είναι διότι λέγαν πως θα ακολουθούσε ...
από embuji
Τρί 19 Αύγ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Οι μπεταραδες παντως ανεβασαν βιντεο που ζητανε συγγνωμη που ανεβασαν την δηλωση του Ζαφειρη που εν τελει ηταν πριν εναν μηνα.

Και αναφερουν οτι ο Ζαφειρης κανει ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΖΙ με τον ΠΑΟΚ για να κλεισει απο τωρα αν οχι τον Γεναρη. Και μαλιστα ειπαν και την ατακα "σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος ...
από JohnDag
Τρί 19 Αύγ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

@JohnDag

Σε 3,2,1 θα πάρεις απάντηση "μα στις 12 Σεπτεμβρίου τελειώνουν οι μεταγραφές "....κτλ κτλ

Εντάξει, είναι ένα επιχείρημα κι αυτό.

Προσωπικά διαφωνώ και έχω εξηγήσει το γιατί. Ουσιαστικά, με βάση την δική μου οπτική, οι μεταγραφές τελειώνουν την μέρα που οριστικοποιείται η λίστα ...
από paokspren
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Το παλεύει η ομάδα να φέρει παίκτη που κάνει την διαφορά σε επίπεδο πρωταθλητισμού και κάθονται οι άλλοι και κλαίνε για το ποιος θα είναι η αλλαγή του Οζντόεφ και του Κετζιόρα στα πρώτα παιχνίδια λες και η ομάδα θα κατέβει με 10 παίκτες.

Ακόμα κι αν δεν τον πάρει τώρα σκοπέυει να τον κλείσει για ...
από Maklaz
Τρί 19 Αύγ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις δημοσιογράφοι, άντε να πάτε στο βίντεο των Τσέχων να κάνετε μια μετάφραση να δούμε γιατί μαλώνει αυτός πάλι, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα από εδώ μέσα, βγάλτε λίγο ψωμάκι…

Ας το δούνε και αυτό απο εδώ...α και που είστε ΑΡΔ, export και ai με speech to text, δεν χρειάζεται να ψάχνεται ...
από Tolaros
Τετ 20 Αύγ 2025, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που το θυμήθηκα, όσοι μπήκαν ή μπαίνουν σε σάιτ άλλης ομάδας και βρίζουν κόσμο για γίνει μια μεταγραφή , είστε ζώα δίποδα και ντροπή για τον ΠΑΟΚ.
Κωλοζωα για την ακρίβεια
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως με βάση τον Ζιγκότ και τον Μαροκινό που γράφουμε εδώ, το νο1 κριτήριο μας μάλλον είναι οι παίχτες με οσφυαλγία :D