Η αναζήτηση βρήκε 103 εγγραφές

Return

από Miles
Παρ 07 Νοέμ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Μ' αυτό έγραψα, τώρα που ρολάρουν όλοι αυτός τραυματίστηκε.
από aivas19
Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μας είχαν κλείσει σωστά στο πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με το χωράφι και το ξύλο δεν ήταν εύκολο να μπούν παίκτες κλειδιά στο παιχνίδι.

Σταδιακά βρέθηκαν λύσεις, ειδικά μετά τις αλλαγές στο δεύτερο, αλλα ήταν ήδη αργά και ήμασταν 2 γκολ πίσω.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Παίζει και ο αντίπαλος ...
από Miles
Δευ 10 Νοέμ 2025, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Μόνο τον Οζντόεφ βλέπεις σούπερ! :mrgreen:
από aivas19
Δευ 10 Νοέμ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 10. Δημήτρης Πέλκας

Παικταρά μου, αρχηγέ μου, ήρθε η ώρα να κουβαλήσεις
από abc_o_ karpouzas
Δευ 10 Νοέμ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

μπορεί ...ιατρικα... ενας μήνας να φτάνει....

το ζήτημα είναι ποτε θα....δούμε....τον ντελια....
από icue
Τρί 11 Νοέμ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Την άλλη φορά που θα πάμε στο πατατοχωραφο να φέρουμε 4-5 διαφορετικά παπούτσια σαν την F1. Να ξεκινάμε με ενδιάμεσα στην αρχή, μετά με μεσαία και να βάζουμε στο τελευταίο 20λεπτο τα μαλακά.
από van rooy
Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Κωνσταντέλιας πριν τραυματιστεί είχε πετύχει τρια γκολάκια και είχε φέρει τούμπα το ματς ....οι βάζελοι θα τον χειροκροτούσαν?

Διαβάζω σιώπης και <μαραβέγιας-τσιριβέγια > έκαναν κουδούνια τα χαφ μας...

Ο Σιώπης έσβησε τον κωνσταντέλια κτλ....που δεν μπορούσαν 3 μαύροι να τον προλάβουν ...
από renegade
Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποια παιδιά που εντός αγωνιστικών χώρων είναι αντίπαλοι, εκτός αυτών είναι πολυ φίλοι.
Δυστυχώς κάποιες ηλίθιες σελίδες μας σηκώσανε σκόνη σε ένα θέμα που για εμένα δεν θα έπρεπε
από astral
Τετ 12 Νοέμ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Δεν την έχω φρέσκια τη φάση μπροστά μου αλλα μου φάνηκε για τακτικό φάουλ από πίσω όταν του φεύγει ο παίκτης.

Το ότι δεν είναι μαρκάρισμα του Jedvai είναι ακόμα χειρότερο γιατί είναι προφανές ότι πρέπει να βγάλει κάρτα. Είναι μπροστά στα ματια του.

Aν το αναλύσουμε περισσότερο, θα έρθει κάποιος ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Θα φανεί αν είμαστε μεγάλη ομάδα (=ομάδα πρωταθλητισμού), από το πώς θα ανταποκριθούμε χωρίς τον μάγο.
από Miles
Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Διαβάζω στις ειδήσεις στην κεντρική για την αγάπη που του δείχνουν οι παίχτες, κάτι γνωστό έτσι κι αλλιώς. Αυτό που σκέφτομαι, έτσι και φύγει κάποτε, είναι το σοκ που θα νιώσουν οι παίχτες όλη την επόμενη χρονιά. Ένα από τα ζητούμενα για τον επόμενο προπονητή δεν θα είναι απλά πόσο καλός θα είναι ...
από Kabamaru11
Παρ 28 Νοέμ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

To μονο που μπορει να του προσαψω ειναι που δεν εβαλε Μυθου αντι για Τσαλοφ και εξηγω.Ναι μεν ο Τσαλοφ ειναι -υποτιθεται- πιο ετοιμος και μπαρουτοκαπνισμενος,αλλα δεν το εχει καθολου στην πιεση του αντιπαλου,ουσιαστικα χθες αυτο ηθελες,ενα φορ πρωτο αμυντικο,για να μη τους αφηνεις να κατεβουν ευκολα ...
από Andrew R
Δευ 01 Δεκ 2025, 00:38
Jump to forum
Jump to topic

Το δείγμα που άφησε η ομάδα σήμερα είναι εξαιρετικο. Τέτοια ψυχομενη νίκη με δέκα παίκτες είναι έξω πρσγματικη. Το πάθος του εξαιρετικού φέτος Λεβαδειακού νομίζω ότι περίσσευε λίγο παραπάνω με εμάς., αλλά το γεγονός που τους ξεβρακωνει είναι ότι ο μειτε σήμερα πήρε κόκκινη κι ο τόσο "αγαπητός ...