Αναζήτηση για περισσότερες από 1285 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Παρ 16 Ιαν 2026, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

marsantos Από πέρυσι δεν μου αρέσει ο Baba. Δεν τον θεωρώ παίκτη που μπορεί να εμπιστευθεί ο ΠΑΟΚ που θέλω, δηλαδή ο ΠΑΟΚ του φετινού double, και των 8 του E.L.
O Baba στο Καραϊσκάκης ήταν υποφερτός. Όχι καλός, αλλά υποφερτός. Κανείς όμως δεν μου εγγυάται ότι όταν θα συνεχίσει πάλι να παίρνει ...
από Paok1926 + male-sykies
Παρ 16 Ιαν 2026, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Το έχεις δει αυτό το δικέφαλο πουλί έξω από το γήπεδο της χάρτινης? Είναι ίδιο με Transformer. Αφού λες τώρα θα μεταμορφωθεί και θα πει: Είμαι ο Diseptikon και θέλω να σκοτώσω τον Optimus Praim. Για αυτό λέω πως είναι πολύ δύσκολη η κατασκευή των κεφαλιών.
από nunies4
Κυρ 19 Απρ 2026, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Χρόνια πολλά ΠΑΟΚΑΡΑ.
Και στα επόμενα 100!
από leomatos88
Δευ 20 Απρ 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
Όπως συνήθως δηλαδή με το ενδιαφέρον και το πάθος που έχεις για όσα εκπροσωπεί αυτός ο Σύλλογος.
Κανέναν δεν άκουσα να λέει για το πρωτάθλημα, για αλλαγή ιδιοκτησίας και άλλες αρλούμπες.
Παρόλη ...
από leomatos88
Δευ 20 Απρ 2026, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
Όπως συνήθως δηλαδή με το ενδιαφέρον και το πάθος που έχεις για όσα εκπροσωπεί αυτός ο Σύλλογος.
Κανέναν δεν άκουσα να λέει για το πρωτάθλημα, για αλλαγή ιδιοκτησίας και άλλες αρλούμπες ...
από leomatos88
Δευ 20 Απρ 2026, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο βρε leo.
Με τον τρόπο σου με μετέφερες και μένα χωροχρονικά.
Να είσαι καλά παλίκαρε.

Υγ.
Καλησπέρα Πορτογάλε πρωταθλητή το 2010 με τον ΠΑΟΚ!
Και του 2009. Εκεί ήταν περισσότερες οι σφαγές και αδίκως καπελώνονται από τον Σπάθα. ;)

Σαφώς. Και τα δύο χρόνια πριονοκορδέλα σε όλα τα ...
από leomatos88
Δευ 20 Απρ 2026, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Σαφώς. Και τα δύο χρόνια πριονοκορδέλα σε όλα τα ματς.
Πιο πολύ από το 2009 όμως, μου έχει μείνει εκείνος ο προημιτελικός στο τηγάνι.
Με το απίστευτο θρυλικό σόου του Κουκουλάκη.

Μαγικό και εκείνο..
Πωπωπω, πέρα από τις κόκκινες, θυμάμαι και τον Μπακαγιόκο να ανατρέπεται μόνος στο ημικύκλιο ...
από Andrew R
Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

προεδρε οπως το πηγες φετοσ να συνεχισεις και του χρονου, αυτα που γραφονται απο μια μεριδα οπαδων ειναι τουλαχιστον τραγικα , αυτη η ομαδα υγιής και με δυο -τρεις προσθαφαιρεσεις κανονικων κι καλων ποδοσφαιριστων δεν θα σταματιεται ουτε με δεκα απουσιες του χρονου :pano:
δυο αγωνες ακομα κι παμε ...
από giapas
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:28
Jump to forum
Jump to topic

Μαρσαντε σε παρακαλώ στείλε μου από αυτά που πίνεις, είναι δύσκολη στιγμή και τα χρειάζομαι.

Τρέχω να παίξω του χρόνου πρωταθλητη τον ΠΑΟΚ. Pole position εξασφαλίσαμε όχι αστεία.

Ιδίως το ότι μαεστρικα παγιδεψαμε την αεκ να πάρει το πρωτάθλημα ώστε του χρόνου να είναι κουρασμένη στην Ευρώπη ...
από geobila
Δευ 11 Μάιος 2026, 06:32
Jump to forum
Jump to topic

αγαπητέ @marsantos
Επειδή ο οργανισμός έχει έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητες του, ενώ υπάρχει και μοτίβο αποτυχίας σε τακτικές/στρατηγικές κινήσεις, του χρόνου οι πιθανότητες να πάρουμε το πρωτάθλημα είναι ίσες με το να επαναληφθεί το χαμένο ΤσουΛου με Μάλμε.
από van rooy
Δευ 11 Μάιος 2026, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα φίλε marsantos.

Το θέμα είναι ότι όλους τους παγιδεύουμε και στο τέλος πέφτουμε εμείς μέσα στη παγίδα. :mrgreen:
από Amsterdamer_87
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:09
Jump to forum
Jump to topic

προεδρε οπως το πηγες φετοσ να συνεχισεις και του χρονου, αυτα που γραφονται απο μια μεριδα οπαδων ειναι τουλαχιστον τραγικα , αυτη η ομαδα υγιής και με δυο -τρεις προσθαφαιρεσεις κανονικων κι καλων ποδοσφαιριστων δεν θα σταματιεται ουτε με δεκα απουσιες του χρονου :pano:
δυο αγωνες ακομα κι ...
από nunies4
Τρί 28 Οκτ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Κάνουμε ένα λάθος αρκετές φορές όλοι μας.
Κρίνουμε κάποιους παίκτες με βάση το σύνολο το οποίο στο οποίο ανήκει.
Αν βλέπαμε τον Σακχοφ όταν έπαιζε στην αεκ τι γνωμη θα σχχηματιζαμε;
Αν έβλεπε κάποιος τον Ινγκασον στον παο θα τον ήθελε;
Για να μην πω πως αν βλέπαμε τον Λημνιό του παο δε θα τον ...
από Psagmenos4
Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

@renegade καλημέρα.
Έχεις εικόνα από Σάλιακα; Τον έχω ξεχάσει σαν παίκτη εντελώς.
Τον έχεις δει σε κανέναν αγώνα από κοντά;
Τι τύπου παίκτης είναι; Ανεβάσματα, συνδυαστικό κτλ.

Εγώ που τον έχω δει έχει καλά τρεξίματα, στα ματσ που παίζει η Πάουλι 3-5-2 βρίσκει συνήθως ρολο ως μπακ χαφ , έχει ...
από Psagmenos4
Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

...
Εγώ που τον έχω δει έχει καλά τρεξίματα, στα ματσ που παίζει η Πάουλι 3-5-2 βρίσκει συνήθως ρολο ως μπακ χαφ , έχει καλή τεχνική, υστερεί αμυντικά χωρίς να είναι Τέιλορ στις μονομαχίες , και γενικά είναι τίμιος για γηγενής Έλληνας.

Τον έχεις δει live; Τεχνική καλύτερη από Κένι; Σε ...