marsantos Από πέρυσι δεν μου αρέσει ο Baba. Δεν τον θεωρώ παίκτη που μπορεί να εμπιστευθεί ο ΠΑΟΚ που θέλω, δηλαδή ο ΠΑΟΚ του φετινού double, και των 8 του E.L.
O Baba στο Καραϊσκάκης ήταν υποφερτός. Όχι καλός, αλλά υποφερτός. Κανείς όμως δεν μου εγγυάται ότι όταν θα συνεχίσει πάλι να παίρνει ...
Η αναζήτηση βρήκε 308 εγγραφές
- Παρ 16 Ιαν 2026, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Το έχεις δει αυτό το δικέφαλο πουλί έξω από το γήπεδο της χάρτινης? Είναι ίδιο με Transformer. Αφού λες τώρα θα μεταμορφωθεί και θα πει: Είμαι ο Diseptikon και θέλω να σκοτώσω τον Optimus Praim. Για αυτό λέω πως είναι πολύ δύσκολη η κατασκευή των κεφαλιών.
- Τρί 28 Οκτ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Κάνουμε ένα λάθος αρκετές φορές όλοι μας.
Κρίνουμε κάποιους παίκτες με βάση το σύνολο το οποίο στο οποίο ανήκει.
Αν βλέπαμε τον Σακχοφ όταν έπαιζε στην αεκ τι γνωμη θα σχχηματιζαμε;
Αν έβλεπε κάποιος τον Ινγκασον στον παο θα τον ήθελε;
Για να μην πω πως αν βλέπαμε τον Λημνιό του παο δε θα τον ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
@renegade καλημέρα.
Έχεις εικόνα από Σάλιακα; Τον έχω ξεχάσει σαν παίκτη εντελώς.
Τον έχεις δει σε κανέναν αγώνα από κοντά;
Τι τύπου παίκτης είναι; Ανεβάσματα, συνδυαστικό κτλ.
Εγώ που τον έχω δει έχει καλά τρεξίματα, στα ματσ που παίζει η Πάουλι 3-5-2 βρίσκει συνήθως ρολο ως μπακ χαφ , έχει ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Εγώ που τον έχω δει έχει καλά τρεξίματα, στα ματσ που παίζει η Πάουλι 3-5-2 βρίσκει συνήθως ρολο ως μπακ χαφ , έχει καλή τεχνική, υστερεί αμυντικά χωρίς να είναι Τέιλορ στις μονομαχίες , και γενικά είναι τίμιος για γηγενής Έλληνας.
Τον έχεις δει live; Τεχνική καλύτερη από Κένι; Σε ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι θα ελεγα να μην χανουμε χρονο με παικτες του Κομποτη. Το απολυτο προβαδισμα το εχει ο βαζελος για ευνοητους λογους.
Δεν χρειαζεται να πληρωσουμε υπεραξια παρολο που συμφωνω οτι ειναι παικτης με μεγαλη προοπτικη.
Δεν χρειαζεται να πληρωσουμε υπεραξια παρολο που συμφωνω οτι ειναι παικτης με μεγαλη προοπτικη.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
θα μαζεψουμε ολους τους φιλους του Ντελια για να μη φυγειΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 10:46100%, πολύ τίμιος. Αλλά αν ζητάει 1Μ από ΑΕΚ, δεν θεωρώ ότι αξίζει. Θα τον ήθελα για βάθος στην θέση, όχι βασικό.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Για μένα το προβληματικο δεν είναι ότι έρχεται ο Γερεμεγεφ. Από όσα έχουν συζητηθεί εδώ μέσα προκυπτει ότι ήταν δεύτερη επιλογή.
Για μένα προβληματικο είναι ότι η πρωτη μας επιλογή ήταν αυτός της Μπράγκα!
Είναι στ'αλήθεια τόσο καλός;
έχει κάποιος εικόνα από την ομάδα του και το πρωταθλημα;
Για μένα προβληματικο είναι ότι η πρωτη μας επιλογή ήταν αυτός της Μπράγκα!
Είναι στ'αλήθεια τόσο καλός;
έχει κάποιος εικόνα από την ομάδα του και το πρωταθλημα;
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Georgare καλησπέρα.
Εύλογα τα όσα λες.
Όμως ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί.
Μπορεί δλδ ενώ ήταν κλεισμένος ο παίκτης της Μπράγκα, να πήγαν στη δεύτερη και στην τρίτη λύση και αυτοί επειδή μυρίστηκαν την αναγκαιότητά μας να ζήτησαν τα διπλά. Μπορεί οι επόμενες λύσεις να είπαν ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν νομίζω καν πως έχουμε διοικητικό μοντέλο
Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.
Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...
Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.
Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Σεζόν 22-23 στην Σότσι.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:34 Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;

Αυτό μοιάζει περισσότερο σαν 2 παίκτες παρά σε 1.
- Τρί 23 Δεκ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιζει,αλλα το αριστερο του το εχει μονο για στηριξη,αντε κ για κανα τακλιν.Αυτο σε φαση πιεσης οταν εχει την μπαλα δεν μου αρεσει και τοσο.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:34 Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;
- Τρί 23 Δεκ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;
Παιζει,αλλα το αριστερο του το εχει μονο για στηριξη,αντε κ για κανα τακλιν.Αυτο σε φαση πιεσης οταν εχει την μπαλα δεν μου αρεσει και τοσο.
Καλησπέρα kabamaru και χρόνια πολλά.
Είναι σημαντικό να παίζει αριστερά καθότι ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
...Ναι,μου ειχε κανει εντυπωση σε εκεινο το τουρνουα για το παθος του κ την σκληραδα του και οταν ακουστηκε για εμας εκανα μια ερευνα.Καλος αμυντικος,αγκρεσιβ,παροτι οχι πανυψηλος ειναι δυνατος στο κεφαλι,λιγακι ατεχνος για αναπτυξη και ειναι το μονο που δεν μου αρεσει σε αυτον,τακτικα καλος ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβγαλε Ρώσος δημοσιογράφος πριν από λίγο ότι αποσυρθήκαμε από τις διαπραγματεύσεις για Ντρκούσιτς. Πλήρης επιβεβαίωση Κόλκα ότι είμαστε κοντά....
Γίνεται κατανοητό ότι τελικά του στόπερ θα αργήσει. Συνεπώς δεν ελπίζω και πολλά στις μεταγραφές. Αν καταφέρουν να πάρουν στόπερ καλώς. Αλλιώς πάμε ως ...