Εγω παλι θα ελεγα να μην χανουμε χρονο με παικτες του Κομποτη. Το απολυτο προβαδισμα το εχει ο βαζελος για ευνοητους λογους.
Δεν χρειαζεται να πληρωσουμε υπεραξια παρολο που συμφωνω οτι ειναι παικτης με μεγαλη προοπτικη.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1264 εγγραφές
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
θα μαζεψουμε ολους τους φιλους του Ντελια για να μη φυγειΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 10:46100%, πολύ τίμιος. Αλλά αν ζητάει 1Μ από ΑΕΚ, δεν θεωρώ ότι αξίζει. Θα τον ήθελα για βάθος στην θέση, όχι βασικό.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Για μένα το προβληματικο δεν είναι ότι έρχεται ο Γερεμεγεφ. Από όσα έχουν συζητηθεί εδώ μέσα προκυπτει ότι ήταν δεύτερη επιλογή.
Για μένα προβληματικο είναι ότι η πρωτη μας επιλογή ήταν αυτός της Μπράγκα!
Είναι στ'αλήθεια τόσο καλός;
έχει κάποιος εικόνα από την ομάδα του και το πρωταθλημα;
Για μένα προβληματικο είναι ότι η πρωτη μας επιλογή ήταν αυτός της Μπράγκα!
Είναι στ'αλήθεια τόσο καλός;
έχει κάποιος εικόνα από την ομάδα του και το πρωταθλημα;
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Georgare καλησπέρα.
Εύλογα τα όσα λες.
Όμως ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί.
Μπορεί δλδ ενώ ήταν κλεισμένος ο παίκτης της Μπράγκα, να πήγαν στη δεύτερη και στην τρίτη λύση και αυτοί επειδή μυρίστηκαν την αναγκαιότητά μας να ζήτησαν τα διπλά. Μπορεί οι επόμενες λύσεις να είπαν ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν νομίζω καν πως έχουμε διοικητικό μοντέλο
Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.
Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...
Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.
Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Σεζόν 22-23 στην Σότσι.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:34 Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;

Αυτό μοιάζει περισσότερο σαν 2 παίκτες παρά σε 1.
- Τρί 23 Δεκ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιζει,αλλα το αριστερο του το εχει μονο για στηριξη,αντε κ για κανα τακλιν.Αυτο σε φαση πιεσης οταν εχει την μπαλα δεν μου αρεσει και τοσο.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:34 Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;
- Τρί 23 Δεκ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;
Παιζει,αλλα το αριστερο του το εχει μονο για στηριξη,αντε κ για κανα τακλιν.Αυτο σε φαση πιεσης οταν εχει την μπαλα δεν μου αρεσει και τοσο.
Καλησπέρα kabamaru και χρόνια πολλά.
Είναι σημαντικό να παίζει αριστερά καθότι ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
...Ναι,μου ειχε κανει εντυπωση σε εκεινο το τουρνουα για το παθος του κ την σκληραδα του και οταν ακουστηκε για εμας εκανα μια ερευνα.Καλος αμυντικος,αγκρεσιβ,παροτι οχι πανυψηλος ειναι δυνατος στο κεφαλι,λιγακι ατεχνος για αναπτυξη και ειναι το μονο που δεν μου αρεσει σε αυτον,τακτικα καλος ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβγαλε Ρώσος δημοσιογράφος πριν από λίγο ότι αποσυρθήκαμε από τις διαπραγματεύσεις για Ντρκούσιτς. Πλήρης επιβεβαίωση Κόλκα ότι είμαστε κοντά....
Γίνεται κατανοητό ότι τελικά του στόπερ θα αργήσει. Συνεπώς δεν ελπίζω και πολλά στις μεταγραφές. Αν καταφέρουν να πάρουν στόπερ καλώς. Αλλιώς πάμε ως ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Να βάλεις, αλλά λυπάμαι την πλάτη σου.
- Τρί 13 Ιαν 2026, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τις δικές σου θέλουμε. Αυτοί σπάνια πετυχαίνουν οτιδήποτεblackzone44 έγραψε: Τρί 13 Ιαν 2026, 18:25 Όχι δικιά μου πληροφορία, σύμφωνα με τον Βασιλόπουλο ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε ακραίο μπακ τύπου Οττο που παίζει και τις δύο πλευρές
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ βλέπω πλέον ότι με τους Έλληνες ειδικά από τότε που γύρισε ο Πελκας και ήρθαν και Γιακουμάκης και Ζαφειρης ανεβαίνουν και οι πιτσιρικάδες. Η εμφάνιση Χατσιδη θύμισε Τζολη με τα Ελληνακια όλα να τον ανεβάζουν ψυχολογικά.
Θεωρώ επιβεβλημένο να γυρίσει ο Γιαννούλης, ας μην κάνουν άλλη μεταγραφή ...
Θεωρώ επιβεβλημένο να γυρίσει ο Γιαννούλης, ας μην κάνουν άλλη μεταγραφή ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 20 Ιαν 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω εχω την αισθηση οτι Πεμπτη βραδυ θα παρθει η αποφαση για τον στοπερ.