Η αναζήτηση βρήκε 103 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Μέχρι το 70΄ ο γαύρος είχε τρέξει 80 περίπου χιλιόμετρα και η Αιντχόφεν 79.
Στο τέλος του αγώνα η Αιντχόφεν είχε τρέξει 113 χλμ περίπου και ο γαύρος 112 χλμ.
Στο σημαντικό τελευταίο εικοσάλεπτο (συν τις καθυστερήσεις) δηλαδή ο γαύρος έτρεξε 32 χλμ και η Αιντχόφεν 34 χλμ.
Αυτά τα 2χλμ παραπάνω ...
από aivas19
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:46 Εγώ νομίζω ότι ο λόγος που δεν έχει περισσότερες απώλειες μέχρι τώρα ο γαύρος είναι επειδή δεν το πολυπίστεψαν οι αντίπαλοι και λίγο πολύ τον αντιμετωπίζουν σαν εντός προγράμματος ήττα, όταν έρθει το πρώτο αίμα (εννοώ από μικρομεσαίο) θα έχει πρόβλημα
Για να δούμε τον Λέτο…
από DamoN
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 06:35
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα δάσκαλε …
Το έχουμε ξαναζητήσει το θέμα .
Δεν διαφωνώ κάπου …
Υπάρχει το θεωρητικό κομμάτι που συμφωνώ ότι όντως παίζουμε στο ρελαντί γιατί τους έχουμε (πχ ΠΑΟΚ - Λάρισα πρωτάθλημα ) και το πρακτικό κομμάτι ότι ο γαύρος όντως ήταν τυχερος παίζοντας ματς που θεωρητικά τα είχε στο ρελαντί ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που λέει ο Gka4 είναι όλο το ζουμί. Οι ηλιοκεντρικές αναλύσεις δεν βοηθάνε, δεν είμαστε εμείς η αρχή και το τέλος του ποδοσφαίρου. Μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ να δει κανείς, θα παρατηρήσει τόσο διαφορετικές προσεγγίσεις, που η συζήτηση για το σωστό ποδόσφαιρο θα πάψει να έχει νόημα. Γενικά το άθλημα ...
από icue
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Παντως πως εμεις μετα απο 2-3 ισοπαλιες ημασταν ετοιμοι να βαλουμε μπουρλοτο και να τα καψουμε ολα, αλλα οι κατω παντα εχουν ηρωικες ηττες, θριαμβευτες ισοπαλιες και γενικα σκορπανε τον τρομο στους αντιπαλους με ενα γκολ σε 4 ματς, θα πρεπει να το κοιταξουμε καποια στιγμη.

Οχι για τους κατω, αλλα ...
από Jean Valjean
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Σέβομαι φίλε μου marsantos τους λόγους για τους οποίους δεν θέλεις να συζητήσεις για ποδοσφαιρο. Θα συμφωνήσω με τη σειρά μου με τον renegade στο θέμα αυτό.
Κατανοώ την απάντησή σου που είναι ορθολογική όπως παντα μολονοτι δεν συμφωνώ, αλλά ας το αφήσουμε για μιαν άλλη φορά.

Θα συμφωνήσω με την ...
από thomas Murg
Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Από όλα τα φυντάνια της παλιάς καλής παράγκας αυτούς που δεν θέλω στο ματς στη λειβαδιά είναι ο Π@π@πέτρου (τον βλέπω τώρα στο ματς στο βόλο και δεν αφήνει να παιχτεί η μπάλα) και φυσικά ο σιδηροτέτοιος.
από Miles
Τρί 25 Νοέμ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Δες όμως κι αυτό το παλιό ρητό: Pele good, Maradona better, George Best.
από leomatos88
Τρί 25 Νοέμ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Θα προτιμούσα να μείνει ο Αποτυχημένεθ στην άκρη του πάγκου της σκουληκότρυπας μέχρι και τους δύο τελικούς τσάμπιονς λιγκ που θα παίξουμε. Είναι τεράστιο το κόμπλεξ του με τον ΠΑΟΚ και εξίσου τεράστιο το κόμπλεξ του με τον Λουτσέσκου. Και προφανώς η μπάλα Σούλη Παπαδόπουλου της Ανδαλουσίας που ...
από Jean Valjean
Τετ 26 Νοέμ 2025, 09:00
Jump to forum
Jump to topic

Τα σκουλήκια για να ηρεμήσουν τα πρόβατα τους μετά τις εξελίξεις με Μυστακίδη, ανακάλυψαν ενδιαφέρον για την παε τους από δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία! :lol: :lol:

Εγώ πάντως είμαι μέσα. Να τους αναλάβει. Μόνο έτσι υπάρχει μια κάποια περίπτωση να σταματήσουν να λειτουργούν ως πουτ@ν@κια ...
από gervasio artigas
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Η Τετάρτη που πέρασε ήταν μια μεγάλη ημέρα για την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Π Ε Ν Τ Ε διαδοχικές ήττες της ΕΟ σε ποδόσφαιρο νέων και ανδρών, μπάσκετ ανδρών και γυναικών και βολλευ ανδρών. Πάντα τέτοια για το καλό της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
από PAOK DreXleR
Δευ 01 Δεκ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Και τους έχεις να ισχυρίζονται πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Βέβαια τα λένε περισσότερο για το δικό τους κοινό, το οποίο παραμένει δύσπιστο.
Πάντως με βάση τις εμφανίσεις είναι ανεξήγητο πως η ομάδα αυτή συνεχίζει να κερδίζει. Είναι πιο περίεργο κι από τον οσφπ.
Χθες δλδ βρίσκουν 2 πέναλτι ...
από renegade
Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα
Νομίζω ότι η χρήση των γιακουμάκη Τσαλοφ γίνεται τελείωσα ανάποδα
από ΑποστόληςΑ
Τρί 30 Σεπ 2025, 09:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Αδελφέ marsantos να δεις μόνο το στιγμιότυπο από το 02:20 μέχρι το 03:04.