Αναζήτηση για περισσότερες από 1284 εγγραφές

Return

από warmeater
Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

marsantos έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:18
warmeater έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 20:20 Διαβάζοντας το θέμα της σημερινής live sport "λύθηκε" και η απορία για την "επιλογή/χρησιμοποίηση" Τριάντη απο τον χαρτάκια
Καλησπερα Θερμοφαγε. Τι γράφει;
ο Τριαντης "απασχολει" τον Παναθηναικό
από navigator11
Σάβ 28 Μαρ 2026, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Όταν γράφω...θέλω έναν... Σάντος εννοώ μια τέτοια προσωπικότητα..

Οκ, τώρα το κατάλαβα. Έχω και μια ευαισθησία στον Φερνάντο :mrgreen:

Πάντως νομίζω πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε με τον Γιοβάνοβιτς.

Συμφωνώ απόλυτα. Υπό την έννοια ότι μετά θα ακούμε και θα διαβάζουμε από τους επαΐοντες ...
από nunies4
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μου το έστειλε ο κολλητός μου, που είναι αεκτζης. Οι περισσότεροι στη παρέα μου, κιτρινόμαυροι, δε μιλιούνται από χθες.

https://i.ibb.co/Y43PxXSy/Screenshot-2026-01-28-20-49-10-371-com-android-chrome-edit.jpg

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το μούδιασμα είναι γενικό σε όλους τους οπαδούς. Δεν είναι ...
από gervasio artigas
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
από xrisitsapa
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία ιδέα, ενας ελάχιστος φόρος τιμής..

Ας είναι η αρχή να αλλάξουν κάποια πράγματα και στη χώρα γενικά και στο οπαδικό κίνημα ειδικότερα

Δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι…
από falconakis
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

35 χρόνια έχουν περάσει και η εικόνα του Κωστή και του Ευθύμη την μια στιγμή να πανηγυρίζουν και την άλλη να γυρίζουν μες στις φλόγες δεν σβήνει απο το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι σκατά ήθελα να δώ το βίντεο αλλά την ώρα της προσπέρασης είδα με το μυαλό μου και τους 10 να πανηγυρίζουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ ...
από hasio_john
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
από alp920
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Μετά από όλα όσα βιώσαμε με τον τραγικό χαμό των παιδιών και την απρόσμενα μεγάλη υποστήριξη που εισπράξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια διαδικασία επανεκκίνησης των σχέσεων σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών.
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
από keep_paokizein
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.

Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...
από Statistikologos
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
από Andrew R
Σάβ 25 Απρ 2026, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τα κατάφερε ο μικρός μας ήρωας , ανήμερα τις γιορτής του. Παλίκαρος μέχρι τέλους .
από giapas
Παρ 03 Οκτ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Τα είπε όλα ο Σουριναμεζος. Δημοψήφισμα στα αποδυτήρια θα είναι το ματς.

Άμα ο Ζιβκοβιτς, ο Ταισον , ο Μειτε ,ο Ντελιας ,ο Μπαμπά τον θέλουν και τον πιστεύουν ακομα το Λουτσο θα τσαλαπατησουν το γαυρο πέρα από συστήματα και τακτικές.

Ποδοσφαιρικά δε βρίσκω τρόπο να κερδίσουμε αλλά καμία φορά ο ...
από Γερασίμου
Σάβ 04 Οκτ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Σεβασμός στην μνήμη των παιδιών που η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους πήγε στην Αθήνα και η μοίρα τούς άφησε στα Τέμπη.
Νίκη και μόνο ΝΙΚΗ αύριο ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που βλέπουν εδώ και 26 χρόνια από ψηλά.
από black death
Τετ 18 Φεβ 2026, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Δεν ξερω γιατι υπαρχει μια λογική λευκης πετσετας στο φόρουμ. Πιστευω η ομαδα κατεβαίνει να το χτυπησει. Δεν παιζουμε και με καμια υπερομαδα.