Η αναζήτηση βρήκε 160 εγγραφές

Return

από marsantos
Δευ 15 Σεπ 2025, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Βρε Ρασβαναρε, τι reverse football είναι αυτό; Η πρώτη ομάδα που η άμυνα είναι πιο μπαλατη από την επίθεση και επίθεση πιο εργατική και σκυλίσια από την άμυνα. :mrgreen:
Οκ, καθ' υπερβολή το λέω. Μια χαρά μπαλατοι υπάρχουν και μπροστά.
Σήμερα το παιχνίδι πρόσφερε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία ...
από marsantos
Δευ 15 Σεπ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

...
Οφσάιντ δεν υπάρχει, διότι ο παίχτης ξεκινά ΠΙΣΩ απο το κέντρο.
...

Φίλε rouki καλημέρα.
Δεν υπάρχει η γραμμή του κέντρου στη συζήτηση. Η γραμμή του offside ορίζεται από τον παίκτη του οφη γιατί ο ώμος του βρίσκεται κάτω από το κέντρο. Στα highlights υπάρχει η εικόνα από το ημιαυτόματο. Εκεί ...
από marsantos
Δευ 15 Σεπ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Jean Valjean έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 11:11 ...
Γιάννη Αγιάννη σε αυτήν τη φάση δεν ορίστηκε η γραμμή του κέντρου ως γραμμή offside. Ο αμυντικός την όρισε. Ο ώμος του αμυντικού είναι κάτω από το κέντρο. Άρα δεν μπαίνει καθόλου στη συζήτηση το αν ο Γιακουμάκης ξεκίνησε πίσω από το κέντρο.
από marsantos
Δευ 15 Σεπ 2025, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αυτή τη στιγμή η διαφορά πήγε στους 5 από το βάζελο. Την Κυριακή πιθανότατα θα πάει στους 7 ή 8 (αν κάνουμε το καθήκον μας).
Κάπως έτσι ξεκίνησε και πέρυσι η δουλειά αλλά με όλα τα περίεργα που συνέβησαν και το μυαλό που χάθηκε φτάσαμε στην πρεμιέρα του νέου έτους να βρεθούμε από κάτω.
Φέτος όμως ...
από marsantos
Τρί 16 Σεπ 2025, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Πολύ καλή ομάδα ο Λεβαδειακός και νομίζω πως έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή.
Είδα τα πρώτα 60 λεπτά με την αεκ και νομίζω πως είναι από τις καλύτερές ομάδες στην Ελλάδα σε mid block παιχνίδι. Ο τρόπος που έκοβε τις ευθείες πάσας όταν η αεκ ξεκινούσε από πίσω ήταν υποδειγματικός. Ταυτόχρονα μου ...
από marsantos
Τετ 17 Σεπ 2025, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Δεν επιτρέπεται κανείς να σιωπά βλέποντας μια γενοκτονία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του εδώ και μήνες.
Ειδικά ο ΠΑΟΚτσής και ειδικότερα όσοι είναι Πόντιοι την καταγωγή καθώς έχουν υποστεί ανάλογα στο παρελθόν.
Η εκδήλωση όμως της αντίθεσης και του αποτροπιασμού μας, μπορεί και πρεπει να ...
από marsantos
Τετ 17 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Plott twist..
Κερδίζει η Λιβαδειά αελ και Αστέρα .
Εμείς αφήνουμε τον άρη να μας κερδίσει 4-0 κάνοντας το κόλπο γκροσο στέλνοντας Λιβαδειά και άρη στην τετράδα πετώντας την αεκ έξω απο αυτήν.
Εμείς τελευταία αγωνιστική με το Μαρκό βάζουμε όσα γκολ απαιτούνται (πολλά ή λίγα) ώστε να τερματίσουμε στο ...
από marsantos
Τετ 17 Σεπ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Έχεις απόλυτο δίκιο Μαεζονο.
Ήταν την πρώτη χρονιά του Φερνάντο.
από marsantos
Τετ 17 Σεπ 2025, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Πιθανότατα ναι. Τουλάχιστον να μη χάσουμε και το 5-8 ώστε να είμαστε γηπεδούχοι πριν τον αγώνα στο Αγρίνιο. Άλλο να πας να παίξεις πρόκριση πρώτο ματς μετά από διακοπή σε καμιά Τρίπολη ή Περιστέρι σε αγώνα χωρίς παράταση και άλλο μέσα στην Τούμπα.
από marsantos
Τετ 17 Σεπ 2025, 23:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Πονοματος ο γαύρος. Ανύπαρκτο πλάνο Μεντιλιμπαρ για ακόμα μια φορά σε παιχνίδι κατοχής. Σεντρα, σέντρα, σέντρα
Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να είναι πολύ καλύτερος με Άρσεναλ

Δεν μπορει με ποδοσφαιρο κατοχης να κερδισει ευκολα, δεν εχει δημιουργία πρακτικα απο το κεντρο γι αυτο και ...
από marsantos
Πέμ 18 Σεπ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Είναι εντελώς αχρείαστο μετά από κάθε στραβό (μικρό ή μεγάλο) αποτέλεσμα να ανακινούμε θέματα για πρώην, νυν και επόμενους προπονητές επαναλαμβάνοντας την ίδια επιχειρηματολογία.
Προφανώς είναι λάθος να πιστεύουμε πως ο Λουτσέσκου είναι ο μοναδικός προπονητής που μπορεί να φτιάχνει πρωταθληματικό ...
από marsantos
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Με πονάει που γράφω πως θέλω να φύγει, αλλά νομίζω δεν υπάρχει άλλη λύση για να αντιμετωπιστεί το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ πρόβλημα.

Κανένα πραγματικό πρόβλημα δε θα αντιμετωπιστεί. Μόνο γιγάντωση θα έρθει. Και τα προβλήματα θα αμβλυνθούν μόλις έρθει ένας άλλος προπονητής ικανός στο αγωνιστικό.
Ποτέ και σε ...
από marsantos
Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

...

Black καλησπέρα. Ύστερα από πολύ καιρό μπήκα στον πειρασμό να γράψω σε αυτό το τοπικ για όχι αμιγώς αγωνιστικά θέματα και νομίζω πως δε θα έπρεπε γιατί περισσότερο κακό νομίζω κάνουμε με τέτοιες κουβέντες.
Ωστόσο θα απαντησω γιατί έχουν εκφραστεί ωραίες απόψεις.
...Μπορεί η φυγή του ...
από marsantos
Πέμ 18 Σεπ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

...
Όπως επίσης και κλείνω, για κάθε αποτυχημένη επιλογή απομάκρυνσης προπονητή τύπου Γιοβάνοβιτς , θα υπάρχει πάντα η απομάκρυνση Λουτσέσκου μετά το νταμπλ, θα υπάρχει πάντα η απόφαση να έρθει ο Άγγελος αντί του κλεισμένου Σάντος, θα υπάρχει πάντα η πρόσληψη προπονητών που έθαψαν κυριολεκτικά ...
από marsantos
Παρ 19 Σεπ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο το διπολο μονο για εμας στον ΠΑΟΚ υπαρχει. Στα νοτια δεν αποτελουμε καν μερος της κουβεντας.
με βαση τους τιτλους και την γενικοτερη πορεια μας στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο εντος-εκτος ειμαστε 4η ομαδα. Και ετσι μας αντιμετωπιζουν

geobila καλησπέρα.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ναι, δεν είμαστε ...