Αναζήτηση για περισσότερες από 3197 εγγραφές
- Τρί 28 Οκτ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
εντωμεταξυ ο κετσε λεει κ επιμενει "πως ειναι δυνατον να τρομοκρατηθηκε απο φραστικο επεισοδιο", και δεν του λεει ο βασιλο δυο βδομαδες τωρα για τους χαρτινους που τρομοκρατηθηκαν απο φωτογραφιες
- Τρί 28 Οκτ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω ειδα την εκπομπη,μιλαμε ο Μιχος ειναι αστειος.Καλα για τον χαρτινο ουτε καν θα ξοδεψω κλικ στο πληκτρολογιο. Τι λεει λοιπον ο Μιχος; Πως η Μιλαν θελει τον Ντελια και εχει κανει προταση στα 32εκ συν μπονους για τον Γεναρη κ να τον αφησει δανεικο μεχρι το καλοκαιρι.Πως ο ΠΑΟΚ κοιταζει δεκαρι της ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ που τα λέμε, ομάδα που έφαγε 3 από τον χειρότερο ΟΦΗ όλων των εποχών, δεν έχει θέση στην σούπερλίγκα.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά η Λιβαδειά βγαίνει πολύ ωραία από το πλάι.Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:11 Βλεπω τωρα το τυρι - σουβλακια.Απο τα σουβλακια μου αρεσει πολυ ο Κωστη,ολο το κεντρο ειναι.Απο κει κ περα οι Τσαπρας και Βηχος δινουν μεγαλο πλατος και κανουν ωραια οβερλαπ.Ενδιαφερουσες περιπτωσεις για rotation.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε διαβάζω προσεκτικά να ξέρεις .Εισαι τεράστιος γνώστης του αντικειμένου Απλά το οπαδιλικι δεν βγαίνει εύκολα από πάνω μου .
Και Μ Ρεάλ να παίξουμε φαβορί μας βλέπω
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοίνωση επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου:
"Μετά και το σημερινό ατυχές αποτέλεσμα για την ομάδα μας αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με τον κ. Δημήτρη Σπανό.
Η αιτία είναι ότι στα δύσκολα παιχνίδια που είχε η ομάδα μας με τον ΠΑΟΚ Β, στο οποίο η ομάδα μας κέρδισε συμπτωματικά, καθώς ...
"Μετά και το σημερινό ατυχές αποτέλεσμα για την ομάδα μας αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με τον κ. Δημήτρη Σπανό.
Η αιτία είναι ότι στα δύσκολα παιχνίδια που είχε η ομάδα μας με τον ΠΑΟΚ Β, στο οποίο η ομάδα μας κέρδισε συμπτωματικά, καθώς ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι σας ενδιαφερει αν ανεβει αγωνιστικα το κωλοχαρτο ???
Ελπιζω να συνεχιστει ο κατηφορος και να μεινουν και εκτος πλει οφ..
Οι πιο σιχαμεροι απ'ολους ειναι..
Ελπιζω να συνεχιστει ο κατηφορος και να μεινουν και εκτος πλει οφ..
Οι πιο σιχαμεροι απ'ολους ειναι..
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπα το γράφει στο transfermarkt:Ήταν 20 χρονών που αποκτήθηκε από Ελληνική ομάδα(γαύρος) έμεινε άλλους 6 μήνες δανεικός στην παλιά του ομάδα και ήρθε Ελλάδα 20 μισό. Δεν έχει τριετία σε Ελληνικές ομάδες μεταξύ 15-21.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
... οι ολλανδοί ήταν τόσο άοσμοι και ακίνδυνοι όσο παρουσιάστηκε βάσει των highlights;
Καλημέρα navi.
Όντως πάνω κάτω έτσι ήταν.
Το θέμα είναι γιατί ήταν έτσι.
Δύο απαντήσεις υπάρχουν.
α) Η PSV δεν είναι καμιά σοβαρή ομάδα στη δημιουργία οπότε είδαμε κάτι φυσιολογικό.
β) Ο οσφπ ήταν αυτός που ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Τί gold field review ρε; Το ακύρωσε, καθαρό γκολ ήταν.
Άντε γμσ UEFAlona. Κοπρόσκυλα, ούτε στην Α΄ Ισπανίας δεν έπρεπε να παίζει αυτή η ομάδα των ντεμέκ επαναστατών Καταλανών.
Άντε γμσ UEFAlona. Κοπρόσκυλα, ούτε στην Α΄ Ισπανίας δεν έπρεπε να παίζει αυτή η ομάδα των ντεμέκ επαναστατών Καταλανών.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
@Αye4
Δεν ξέρω τι έχει η Brügge, ξέρω όμως τι δν έχει:
Δν έχει Κόκκαλης, Μαριδάκης, καραπαπαρας, Μπεος
, Μελισσανιδης Αλαφούζος, οπαπ, σκαι, καρυπιδης
Μητσοτάκη , νόβα κ κοσμοτε
Α κ για το κερασάκι...ακόμα κ οι αθλητικοί δημοσιογράφια είναι εντελώς διαφορετική
Δεν ξέρω τι έχει η Brügge, ξέρω όμως τι δν έχει:
Δν έχει Κόκκαλης, Μαριδάκης, καραπαπαρας, Μπεος
, Μελισσανιδης Αλαφούζος, οπαπ, σκαι, καρυπιδης
Μητσοτάκη , νόβα κ κοσμοτε
Α κ για το κερασάκι...ακόμα κ οι αθλητικοί δημοσιογράφια είναι εντελώς διαφορετική
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανονικοτατο παληκαρισιο και γκολαρα ηταν..Γερασίμου έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:51 Τί gold field review ρε; Το ακύρωσε, καθαρό γκολ ήταν.
Ξεφτιλισαν το ποδοσφαιρο τα λαμογια..
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς παρεξηγηση φίλε Gka4 αλλά μου θυμίζεις το Ντέμη.
Σαν να ακουω τον Ντέμη: "Ναι, κέρδισε ο ΠΑΟΚ την Λιλ, αλλά να τον δούμε και με την ΠΣΖ τι θα κάνει".
Η Λιλ είναι ομάδα του τοπ 20. Δεν είναι του τοπ 5.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λιλ παιζοντας το δικό του παιχνιδι μέσα στο Πιερ Μωρουά. Παίζοντας μπιλντ ...
Σαν να ακουω τον Ντέμη: "Ναι, κέρδισε ο ΠΑΟΚ την Λιλ, αλλά να τον δούμε και με την ΠΣΖ τι θα κάνει".
Η Λιλ είναι ομάδα του τοπ 20. Δεν είναι του τοπ 5.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λιλ παιζοντας το δικό του παιχνιδι μέσα στο Πιερ Μωρουά. Παίζοντας μπιλντ ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι πέναλτι έδωσε στη ζελα :lol: :lol:
Και βλέπεις τους ποδοσφαιριστές της Μάλμε να το αποδέχονται στωικα αντι να τα κάνουν ώπα.
Να έχουν το νου τους οι δικοί μας την Κυριακή. Τον εχω δει τον Σφιτερφσκι και στην Ολλανδία και σήμερα αλλά και στην Ελλάδα και βλέπω πως έχει εξελιχθεί σε ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αει στον αγυριστο τα μουνοσκυλα. Δεν εβρισκα να παρκαρω το βαλανε και στο τελος