Αυτός ο σαμπρακος όλα τα ξέρει?
Ας αφήσει τίποτα και για κανέναν άλλον...σουργελο
Αναζήτηση για περισσότερες από 1623 εγγραφές
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν ξέρω τι να γράψω.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Σήμερα έδειξες ότι είσαι από άλλο υλικό. Από αυτό το σπάνιο που είναι ελάχιστοι
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Σήμερα έδειξες ότι είσαι από άλλο υλικό. Από αυτό το σπάνιο που είναι ελάχιστοι
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Ωπα ρε παιδιά λίγο με τους μηδενισμούς.
Έχει προσφερει πάρα πολλά για να μη δικαιούται μια περίοδο ντεφορμαρίσματος χωρίς πουστλούκια και κατάρες
- Παρ 24 Οκτ 2025, 08:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εδώ βλέπουμε τους αγανακτισμένους οπαδούς να προσπαθούν να τον διώξουν αλλά αυτός δε φευγει

- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Κοντρα στο γενικοτερο κλιμα, εγω θελω να εφιστησω την προσοχη στο ματς με το Βολο.
η ομαδα ειναι πολυ καταπονημενη, απο πολυ τρεξιμο, πιεση και ταξιδι.
Ελεγχομενο rotation, σοβαροτητα να το παρουμε και να παμε παρακατω.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ
η ομαδα ειναι πολυ καταπονημενη, απο πολυ τρεξιμο, πιεση και ταξιδι.
Ελεγχομενο rotation, σοβαροτητα να το παρουμε και να παμε παρακατω.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ
- Παρ 24 Οκτ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Πραγματικά χθες εξαιρετικός. Μόνο με τέτοια μπακ στέκεσαι σε τέτοιους αγώνες. 3 πνευμόνια. Καθαρό μυαλό. Εύγε.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει
Ωραίο σεντερφορισιο παστέλι
Φοβερές μαχες
Ωραίο σεντερφορισιο παστέλι
Φοβερές μαχες
- Δευ 27 Οκτ 2025, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Ανέκαθεν γούσταρα τους εγκεφαλικους παίκτες. Τους παίκτες που ήξεραν να διαβάζουν κάθε στιγμή και κάθε φάση του παιχνιδιού.
Κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο κάνει μια μετάβαση ο Βόλος από τα αριστερά με δύο παίκτες (και το μπακ και το εξτρέμ). Κάνει το αριστερό μπακ τη σέντρα ομως δεν ήταν αρκετά ...
Κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο κάνει μια μετάβαση ο Βόλος από τα αριστερά με δύο παίκτες (και το μπακ και το εξτρέμ). Κάνει το αριστερό μπακ τη σέντρα ομως δεν ήταν αρκετά ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ισχύει, το επιβεβαίωσα!
Ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της ΠΑΕ οι γονείς του Έσε, του Γκαρθία, του Μαρίν και του Γκρούγιτς και διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Μεϊτέ τους κάνει bullying.
Συγκεκριμένα ισχυρίστηκαν ότι ο Μεϊτέ δεν αφήνει τα παιδιά τους να παίξουν το παιχνίδι τους, τους σπρώχνει ...
Ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της ΠΑΕ οι γονείς του Έσε, του Γκαρθία, του Μαρίν και του Γκρούγιτς και διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Μεϊτέ τους κάνει bullying.
Συγκεκριμένα ισχυρίστηκαν ότι ο Μεϊτέ δεν αφήνει τα παιδιά τους να παίξουν το παιχνίδι τους, τους σπρώχνει ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Εσείς που ρωτάτε γιατί δεν τον βάζει ο Λουτσέσκου αριστερά παρακολουθείτε καθόλου τις συνεντεύξεις τύπου;
Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι ο Λούκα ΔΕ ΘΕΛΕΙ να παίζει αριστερά. Αν ο παίκτης μπορούσε, αλλά και ήθελε να παίξει αριστερά θεωρώ πως θα τον έβαζε. Λογικό να είναι ξενερωμένος πάντως, ήρθε για ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω ότι όσο δεν κλείνει το γηπεδικό, η ΠΑΕ δεν θα πάρει πρωτοβουλία να τον πουλήσει. Καλώς ή κακώς (κακώς κατ' εμε) και η παραμονή Ντέλια και η άφιξη Ζαφείρη σχετίζονται με τον επικοινωνιακό πόλεμο των δύο πλευρών.
Ευχή μου είναι ο Ντέλιας να μείνει για πάντα μαζί μας και να στηθεί η ομάδα γύρω ...
Ευχή μου είναι ο Ντέλιας να μείνει για πάντα μαζί μας και να στηθεί η ομάδα γύρω ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Μπράβο στο προπονητικό τιμ που εδώ και μερικούς αγώνες του έχει δώσει σαφή κατεύθυνση να μη σηκώνει τη μπάλα και να παίζει μόνο με συρτές όταν πατάει το αντίπαλο τρίτο..
Είδαν την αδυναμία του και του έδωσαν σαφή οδηγία.
Μπαίνει σε κάποιες φάσεις ατσούμπαλα και τρώει κάρτες χωρίς λόγο ...
Είδαν την αδυναμία του και του έδωσαν σαφή οδηγία.
Μπαίνει σε κάποιες φάσεις ατσούμπαλα και τρώει κάρτες χωρίς λόγο ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Όταν έχουν δοθεί 12+ για τον Ζαφείρη (τα οποία καλώς δόθηκαν) τα 4 για Μπιάνκο θα πρέπει να θεωρούνται ασήμαντο εμπόδιο για την απόκτηση του. Ο παίκτης δείχνει ότι έχει κολλήσει με την ομάδα, ξέρει πολύ μπάλα, έχει πάθος, σωστή νοοτροπία, είναι έξυπνος και καταλαβαίνει τι θέλει απ αυτόν ο Ραζβαν στο ...