Ότι πρέπει το χηναρακι μάγκες.
Καμπις μεγάλος παστελωτης, ότι και να λέμε.
Αναζήτηση για περισσότερες από 3197 εγγραφές
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο βάζελος πλήρωσε τις αλλαγές στα πλάγια Μπακ με αποτέλεσμα να μην έχει αλλαγή για τα εξτρέμ που δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα και το ότι έβαλε στην θέση του πολύ καλού τσεριν έναν παίκτη επιπέδου ρουλη και ατρόμητου.
Όσοι πέρσι έκλαιγαν που ο βάζελος πήρε σιώπη και εμείς Μεϊτέ θα πρέπει να τους ...
Όσοι πέρσι έκλαιγαν που ο βάζελος πήρε σιώπη και εμείς Μεϊτέ θα πρέπει να τους ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο το ντέρμπι σε μια εικόνα

- Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε βρε ποιος σκόραρε απέναντι στην Ίντερ...
Πόσο ΠΑΟΚ το θες;;;
Πόσο ΠΑΟΚ το θες;;;
- Δευ 22 Σεπ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε ... van rooy.....
με τις λεξεις παιζουμε?? τον αγώνα τον είδες...?..τον είδες..
το οτι δεν κερδίσαμε ηταν αποτέλεσμα της ..τακτικής προσέγγισης..του αγώνα ? η απο τα λάθη ..τελικής...επιλογής των παικτων...και των ..στιγμών..??
να μην πω για την φαση του ντελια,,,,
να σου πω άλλες 2 ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Διορθωστε με αν κανω λαθος...αλλα συνεχεια τριγυριζει στο μυαλο μου οτι ο Τσικινιο επαιξε 1-2 καλοκαιρια για εμας σαν πιθανοτητα μεταγραφης (αρκετα πριν παει τελικα στον γαυρο) και θυμαμαι οτι τοτε η πλειοψηφια δυσανασχετουσαμε οτι παμε να παρουμε απο τα αζητητα της Μπενφικα.
Το θυμαμαι καλα η τον ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη κανει κοιλια ο ΠΑΟΚ
Το κλιμα ευφοριας στην πολη συμπαρεσυρε και τον συμπολιτη
Το κλιμα ευφοριας στην πολη συμπαρεσυρε και τον συμπολιτη
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε πήρε τον Λουκάκου η Κηφισιά?
- Δευ 06 Οκτ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό με το ανοιχτό γήπεδο ισχύει, αλλά και σε φάση που ο αμυντικός τον έχει προλάβει και παίζει κατά μέτωπο το ένας με έναν, έκανε τον Μουκουντί να ζητήσει αλλαγή. Του ρήμαξε τα ράμματα εν ολίγοις.
Ο τύπος είναι γρήγορος, έχει άριστη τεχνική για παίκτη ύψους 1.88, η φυσική του κατάσταση είναι από ...
Ο τύπος είναι γρήγορος, έχει άριστη τεχνική για παίκτη ύψους 1.88, η φυσική του κατάσταση είναι από ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεταγραφακια, μηπως σε λενε Ριζο;
Αυτο που σου εγραψε ο Νουνιες ηταν για το "οχι οτι μπορουμε κιολας".
Δηλαδη οπως λες ο γαβρος δινει 1.5, εμεις αν δεν δωσουμε 2 τι σημαινει αυτο; Οτι "δεν μπορουμε" να δωσουμε τα 500 ή οτι δεν θελουμε;
Εμετικα αηδιαστικο ηταν αυτο το "οχι οτι μπορουμε κιολας" που ...
Αυτο που σου εγραψε ο Νουνιες ηταν για το "οχι οτι μπορουμε κιολας".
Δηλαδη οπως λες ο γαβρος δινει 1.5, εμεις αν δεν δωσουμε 2 τι σημαινει αυτο; Οτι "δεν μπορουμε" να δωσουμε τα 500 ή οτι δεν θελουμε;
Εμετικα αηδιαστικο ηταν αυτο το "οχι οτι μπορουμε κιολας" που ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο νεαρός παίκτης του Άρη Βοριαζίδης, μπαίνει σε χειρουργείο λόγω ογκιδίου που ανιχνεύθηκε στα γεννητικά του όργανα (όρχεις).
Να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα το παιδί από την βιοψία, να βγει νικητής στην μάχη που θα δώσει και να επανέλθει στα γήπεδα. Μπροστά στην υγεία και την ζωή δεν υπάρχει ...
Να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα το παιδί από την βιοψία, να βγει νικητής στην μάχη που θα δώσει και να επανέλθει στα γήπεδα. Μπροστά στην υγεία και την ζωή δεν υπάρχει ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
καλό που κέρδισε η αεχ, να πάρει λίγο ψυχολογία....ενόψει κυριακάτικου ματς. Θέλω χ να βγει το ματς αλλά εάν είναι να κερδίσει κάποιος ας είναι η αεχ, νομίζω μας συμφέρει....οπότε καλή ήταν η νίκη της γιατί μετά τη σφαλιάρα από εμάς, τους είχε πάρει από κάτω και εάν δεν κέρδιζαν σήμερα, δύσκολα πολύ ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε τον γούσταρα ποτέ
Υπερτιμημένος και υπερεκτιμημένος μου φαινόταν πάντα, ειδικά στη Λιβερπουλ. Δεν κατάλαβα ούτε τι προσπαθεί να παίξει, ούτε γιατί θεωρήθηκε μεγάλο όνομα
Σίγουρα έχει εμπειρίες, και διακρίσεις, αλλά δεν ξέρω αν τα μπατζετ έκαναν τις ομάδες ή αυτός.
Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα ...
Υπερτιμημένος και υπερεκτιμημένος μου φαινόταν πάντα, ειδικά στη Λιβερπουλ. Δεν κατάλαβα ούτε τι προσπαθεί να παίξει, ούτε γιατί θεωρήθηκε μεγάλο όνομα
Σίγουρα έχει εμπειρίες, και διακρίσεις, αλλά δεν ξέρω αν τα μπατζετ έκαναν τις ομάδες ή αυτός.
Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ληχτο, 0-0 μια χαρά