Δραμινος=Στεφ Μπορμποκης
Αναζήτηση για περισσότερες από 1135 εγγραφές
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Καρπουζας=Δαμανακης
Δραμινος=Στεφ Μπορμποκης

Δραμινος=Στεφ Μπορμποκης
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Βλεποντας τις ευρωπαικες λιστες του ΠΟΚ κ αντιστοιχα την δικη μας,καταλαβαινω ποσο καλοφτιαγμενο ροστερ εχουμε εμεις.Ειδικα το χαρτι ειναι για κλαματα.
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μιλα γεροντα,το γελιο κανει καλο στην υγεια.prist64 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:23 καλα ετσι και βγει προς τα εξω
η παπαρια που κανανε με τον Κραλ
θα γελασει και το παρδαλο κατσικι
και δεν θα αργησει
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Αυτός μια χαρά έχει. Οι φανατικοί μέχρι θανάτου υποστηρικτές του ΑΣ μέχρι τα μέσα+ του περασμένου Νοεμβρίου λογικά θα νιώθουν ελαφρώς άβολα για την κωλοτουμπάρα που θα χρειαστεί να κάνουν προς υπεράσπιση του διαγαλαξιακού ΠΑΟΚτσή.
Οπως και το αντιθετο. Οι φανατικοι "επικριτες" - "παραιτηθειτε ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δεν υπαρχει ρητρα απο οσο θυμαμαι κ εχει συμβολαιο μαζι μας μεχρι το 2028,δεμενος ειναι.Refused1337 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 12:14Ελπίζω να είναι μεγάλη για να είναι και του χρόνου εδώ μαζι μας ο παικταράςPsagmenos4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:03 Γνωρίζει κανείς αν έχουμε βάλει ρήτρα στον δανεισμό του Σορετιρε γιατί βλέπω να την ενεργοποιούν.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πρεπει τοσο η συμφωνια με την ΠΑΕ για την Νεα Τουμπα οσο κ η συμφωνια με την ΚΑΕ για το παλατακι να ειναι οσο πιο συμφερον γινεται για τον Α.Σ.
Μας ενδιαφερει πρωτιστως ο Συλλογος κ οχι οι εταιριες δισεκατομμυριουχων.Να ειναι καλα οι ανθρωποι και να προσφερουν,κανεις δεν υποστηριζει το αντιθετο ...
Μας ενδιαφερει πρωτιστως ο Συλλογος κ οχι οι εταιριες δισεκατομμυριουχων.Να ειναι καλα οι ανθρωποι και να προσφερουν,κανεις δεν υποστηριζει το αντιθετο ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρεσε που πριν μερες ειχα γραψει σε ποστ του Τοσκιτση για το θεμα με τα εισιτηρια,πως μετα τα σκηνικα του καλοκαιριου τι περιμενε απο την ΠΑΕ;να τους δωσει ανθοδεσμες;Και αυτος ο μπουφος με ρωτησε αν εγραψαν ποτε κατι εναντιον της ΠΑΕ.
Πριν λαλησει πετεινος.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ τον Θεο τους δεν εχουν
Πριν λαλησει πετεινος.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ τον Θεο τους δεν εχουν
- Παρ 06 Φεβ 2026, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Εχω πολυ καλο φιλιγκ γι αυτον οπως ειχα κ για τον Κεννυ.Θα βγει λιρα εκατο.Πανεξυπνη αγορα.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Θα διαφωνησω Καναδε,το Μαρακι ειναι το δεξι χερι του Ιβαν,δεν ειναι απλως οικονομικη διευθυντρια.Ειναι διοικητικα το ατομο κατω απο τον Ιβαν.Καλα εκανε κ μιλησε στο μαγκικο.
Επειδη ειμαι μεγαλος κουτσομπολης,τσεκαρα το ινστα της,η κοπελα μου φαινεται πολυ ταπεινη για το πορτοφολι της και βοηθαει ...
Επειδη ειμαι μεγαλος κουτσομπολης,τσεκαρα το ινστα της,η κοπελα μου φαινεται πολυ ταπεινη για το πορτοφολι της και βοηθαει ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει καταντησει αηδια ο στρατος των τελοτρολλ.Πρωινιατικα με τσιτωσε,καφες κ χαζα.
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Για το αυριανο,το μυαλο μου λεει Χ,η καρδια μου λεει διπλο με σκορερ Γιακουμακη,Αντριγια,Πελκα.
Το μυαλο μου κ μια λιρα λοιπον!
Το μυαλο μου κ μια λιρα λοιπον!
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την Παλμέιρας στον ΠΑΟΚ ο Ιωάννης Νέτο!
Κλεισαμε μεγαλο ταλεντο,πριν κανα χρονο διαβαζα γι αυτον.Σημερα μαλιστα μπηκε αλλαγη στο ματς με τον ΑρηΚ17 στο 58' στην θεση του Χατσιδη στο αριστερο ακρο της αμυνας,ο παικτης μπορει να παιξει αριστερο μπακ κ κεντρικο χαφ.
Κλεισαμε μεγαλο ταλεντο,πριν κανα χρονο διαβαζα γι αυτον.Σημερα μαλιστα μπηκε αλλαγη στο ματς με τον ΑρηΚ17 στο 58' στην θεση του Χατσιδη στο αριστερο ακρο της αμυνας,ο παικτης μπορει να παιξει αριστερο μπακ κ κεντρικο χαφ.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ειχα πρωτοκουσει το ονομα του,νομιζα οτι ειναι γιος του σιχαμενου κ κατα τα αλλα συμπαθητικου πρωην του οΑρεως.Αλλα τελικα δεν ειναι ευτυχως.
Αμαζονιακοκο!
Αμαζονιακοκο!
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic