Αναζήτηση για περισσότερες από 1135 εγγραφές
- Τρί 27 Ιαν 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Προσωπικα δεν δινω μεγαλες πιθανοτητες για 8αδα,πρωτα πρωτα πρεπει να κερδισουμε,κατι δυσκολο κ μετα οπως ειπες Αφανα,θελει πολλους συνδιασμους,ακομα κ στα γκολ υπερ με τις πιο κατω ομαδες.Αλλα να σου πω,χεστηκα κιολας,ΠΑΟΚ ειμαι κ οτι γινει.Τρελα θα τους πουλησουμε ολους.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Τι ωραια που θα ηταν αν μεθαυριο τρωγαμε μια 7αρα στο κεφαλι,γκρινιαζαμε για την ομαδα,για τον προπονητη,τον προεδρο,γιατι ετσι γιατι γιουβετσι,αλλα ολοι να γυρνουσαν πισω.Ανετα το ανταλλαζα διχως σκεψη.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
"Οι τρεις τραυματίες έχουν συνείδηση και αυτή την στιγμή μεταφέρονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα. Περισσότερες πληροφορίες για την υγεία τους θα έχουμε σε λίγη ώρα. Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε είδους βοήθεια που θα χρειαστεί ή να τους μεταφέρουμε στην Ελλάδα εάν αυτό κρίνουν ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο ο χρονος θα γιανει τις ψυχες στο οπαδικο κινημα,στους γονεις τους,τις συντροφους τους πολυ δυσκολα.Δυναμη σε αυτους τους ανθρωπους να δωσουμε.
Ευχαριστω απο την καρδια μου,οπαδους αλλων ομαδων,εγχωριων κ μη για την συμπαρασταση τους,σε τετοιες περιπτωσεις δεν υπαρχουν χρωματα,μονο αγαπη.
Ευχαριστω απο την καρδια μου,οπαδους αλλων ομαδων,εγχωριων κ μη για την συμπαρασταση τους,σε τετοιες περιπτωσεις δεν υπαρχουν χρωματα,μονο αγαπη.
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω αν θα εχω το σθενος να παω την Κυριακη.Απο την μια θελω να παω για να τιμησω τους αδικοχαμενους,απο την αλλη δεν ξερω ψυχικα αν αντεξω και δεν λυγισω.Ο καθενας να πραξει οπως νιωθει.
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πιο πολυ στεναχωρεθηκα που θα χασει το επομενο ματς,οχι τοσο για το σημερινο παιχνιδι.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Αργει ακομα η μεταγραφη του;Μιλαμε για κρητικαρο αγριμι!Ψυχη εδωσε σημερα.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Αν οι βαζελοι θεωρουν οτι επεσαν στα μαλακα,θα τον φανε σκληρα.Ζορικη ομαδα η Πλζεν,ακομα κ για εμας,αμυνα γρανιτη εχουν,δυνατα παιδια.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Με τραμπουκισμο απο 50 "οπαδους" του Ολυμπιακου,να τα λεμε αυτα.Πρεπει ολοι οι υπολοιποι πραγματικοι οπαδοι ολων των ομαδων να εξαφανισουμε τετοια τερατα απο τα γηπεδα,δεν εχουν θεση αναμεσα μας,δεν ειμαστε ομοιοι τους.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Ευθυνη Παβλενκα,τον προκαλεσε να σουταρει εκει.Πολλα γκολ βλεπω να μπαινουν κ δεν το πιστευα.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Πανεξυπνη ασσιστ.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πιστευω πως προλαβε τα χειροτερα,και με το σκορ στο 4-1 βγηκε απευθειας πριν γινει η αλλαγη.Αν λειψει θα λειψει μονο με βαζελο εκτος.Ισως κ καλυτερα,το εβλεπα να ετρωγε το ξυλο της αρκουδας εκει.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Που ειναι ο Μπιανκο;
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Απο τα πιο δυσκολα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει,μονιμα ενας κομπος στον λαιμο κ ενα σφιξιμο στο στομαχι.
Για το αγωνιστικο,ο Ντελιας να προλαβε τα χειροτερα κ ολα καλα,τον βαζελο να κερδισω.
Υ.Γ. mvp ψηφισα Γερεμεγιεφ,μεστη εμφανιση με νουμερα.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ!
Για το αγωνιστικο,ο Ντελιας να προλαβε τα χειροτερα κ ολα καλα,τον βαζελο να κερδισω.
Υ.Γ. mvp ψηφισα Γερεμεγιεφ,μεστη εμφανιση με νουμερα.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ!
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν εγινε καποια ερωτηση στον Λουτσε σχετικα με τον Ντελια,εδειχνε ηρεμος ο κοουτς.Θα δουμε αυριο τι κ πως.