Στα δικα μου ματια ο Μυθου,ο συντοπιτης μου,ανεβηκε κ αλλο.Αυτο το γκολ θελει πολλα κακαλα,συνηθως οι λιποψυχοι επιθετικοι πλασαρουν κατευθειαν,αυτος περασε τον τερματα κ πλασαρε οταν σιγουρεψε το γκολ,δειχνει ψυχραιμια,κλαση κ ειναι μολις 18χρ......
Αν αντιστοιχα οι ποκιτες ειχαν τετοιο εργαλειο ...
Η αναζήτηση βρήκε 991 εγγραφές
- Τετ 14 Ιαν 2026, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd
Μειναμε απο δυναμεις,λιγο ακομα εμεινε,παμε!
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Προτιμω βαζελο,οχι γιατι φοβαμαι τον ρουλη,αλιμονο,αλλα δεν θα αντεξω αλλα 2 παιχνιδια τοξικοτητας με αυτους.Καλυτερα με βαζελο που του χρωσταω πολλα,ειδικα στο κυπελλο.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Ρετζικιωτης κιλλερ!
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Μουσουλμανος ειναι!wickerman έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:53 Ο άλλος ο πουσταράς ο Ταρεμί νομίζει έχουμε ακόμη Θεοφάνεια. Τόσες βουτιές έκανε τον σταυρό δεν μπόρεσε να τον πιάσει.![]()
![]()
![]()
![]()
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου κανει θετικη εντυπωση κ κατι ακομα,τα γκολ τα πανηγυριζουμε χαλαρα λες και δεν βαλαμε γκολ απεναντι σε καλο αντιπαλο,ετσι χαλαρα και σε στυλ μποεμ,σαν τον Ντελια ενα πραμα.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Αρχοντας,εχει ανεβει πολλα λεβελ,τι να λεμε τωρα;
Ειμαι απο αυτους που δεν τον πιστευαν και ελεγα πως εχει χαμηλο ποδοσφαιρικο iq και ειναι φλωρος σαν αμυντικος.Με δουλεια ομως,κυριως πνευματικη και μαλιστα επειτα απο δυσκολη στιγμη (ο πατερας του),εχει γυρισει το κουμπι,με και μας αναγκαζει σε ...
Ειμαι απο αυτους που δεν τον πιστευαν και ελεγα πως εχει χαμηλο ποδοσφαιρικο iq και ειναι φλωρος σαν αμυντικος.Με δουλεια ομως,κυριως πνευματικη και μαλιστα επειτα απο δυσκολη στιγμη (ο πατερας του),εχει γυρισει το κουμπι,με και μας αναγκαζει σε ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Σιγα τον προπονητη,ειχαμε κ καλυτερους.....
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι;Επειδη κερδισαμε τον γαυρο μεσα στο εξοχικο και προκριθηκαμε στους 4;Σιγα τα ωα.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Του χρονου,μπορει κ απο φετος βασικα να ειναι το 2ο φορ της ομαδας,ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ!
Τελικα καλη η μεταγραφη του Γερεμεγιεφ για 1926 λογους.
Τελικα καλη η μεταγραφη του Γερεμεγιεφ για 1926 λογους.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@trouman καλα θα κανεις αδερφε μου,το ειπα πιο πολυ για να ανεβασω την ομαδα μας,πλεον ειναι για εμας αλλη μια νικη.Ειτε κερδιζα σημερα τον γαυρο ειτε τον οφη,την ιδια ικανοποιηση νιωθω.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
ΧΑΤ ΤΡΙΚ ο ΑΡΧΗΓΟΣ της εθνικης!Θα σεβεστε!
- Τετ 14 Ιαν 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρηκατε πουθενα τα highlights;Θελω να δω τις βουτες.
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πωπω,με αυτη την καμερα,μου θυμισε το πρωτο ποδοσφαιρακι και συναμα το πρωτο video game που τερματισα στην τρυφερη ηλικια των 5 ετων,Tehkan World Cup,εκει στην υπογεια καφετερια διπλα απο τον Μαυρο Γατο!
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Παντως το συνδιαστικο του Μπαμπα με Ταισον και Ντελια λιγο δυσκολο να το αποκτησει ο Γιαννουλης,οι 3 που εχουμε σε εκεινη την πλευρα με τα ματια μιλανε.
Τον Γιαννουλη τον θεωρω κλεισμενο απο την ομαδα το καλοκαιρι και φυσικα θα ειναι μεγαλη κινηση,ελπιζω να κατσει ομως κ ο Μπαμπα,εστω σαν μπακ απ.
Τον Γιαννουλη τον θεωρω κλεισμενο απο την ομαδα το καλοκαιρι και φυσικα θα ειναι μεγαλη κινηση,ελπιζω να κατσει ομως κ ο Μπαμπα,εστω σαν μπακ απ.