Η αναζήτηση βρήκε 239 εγγραφές

Return

από nunies4
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Πραγματικά....ποιος Μήτογλου;;;

Σε άλλα νέα τουιτ τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι για Ουρμπανσκι η Βαλένθια ετοιμάζει πλέον επίσημη πρόταση και ο παίκτης θα αποφασίσει μεταξύ Βαλένθιας και ΠΑΟΚ
από ΠΟΡΚΥ-5
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Θα σας επαναφέρω στην τάξη! Είπαμε, στην ευρωπαϊκή λίστα μπορούμε να δηλώσουμε μέχρι 17 ξένους! Άρα, γιατί ζητάτε τον Τσάλοφ και δύο ακόμη ξένους φορ..? Δεν σας αρέσει να έχουμε μια ξένη ΦΟΡΑΚΛΑ (και μακάρι αυτή να ακούει στο όνομα Τσούμπα Άκπομ, ειδικά τώρα με την τριάδα, για να μην πω εξάδα ...
από Xlapatsas4
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Νομιζω ενα πλοιο στριβει πιο γρηγορα απο τον μπουχαλακη.
από manolios
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

ένας αιγύπτιος δημοσιογράφος με 3000 folowers στο X γράφει

🚨 Mostafa Mohamed's potential move to PAOK is heating up! 🔥🇬🇷

πριν δυο ώρες

τώρα βλέπει τα ελληνικά δημοσιεύματα η έχει προσωπικές πληροφορίες δεν έχω ιδεα...
από DamoN
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

ΑΚΠΟΜ σε χειρότερο ο συγκεκριμένος
από nunies4
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:34 Αυτός ο Ντεσερς γιατί είναι τόσο περιζήτητος ρε παιδιά; Τόσο τρομερός είναι;
Μακρυά!!! Προσωπική άποψη
από nunies4
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Το συντηρεί με ζήλο το θέμα πάντως. Του το δίνω
από dev
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

η ανανεωση με καλυτερη αμοιβη βαζει φραγμο στις αλλες ομαδες να δελεασουν πρωτα τον Ντελια μεσω των χρηματων που θα παιρνει σε αυτες

εγκλημα αν πωληθει σε τετοια ομαδα και σε τετοιο ποσο

να ερθει η Μπαρτσα με 40 εκει ναι δεν μπορεις να πεις τπτ
από icue
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Μονο χασουρα θα εχουμε αν φυγει τωρα με ποσο κατω των 30. Αγωνιστικη χασουρα, χρηματικη χασουρα γιατι ερχεται το Μουντιαλ και γενικα χασουρα ως brand name. Δεν θα υπαρξει το παραμικρο κερδος.
από black death
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Το μητογλου γιατι τον συζητατε ακριβως; Θα πάμε να δωσουμε λεφτα στην κουλα να τον παρουμε;
Και αν ειναι το καλυτερο στόπερ γιατι δεν παίζει ούτε τα μισα παιχνιδια;
από DonnieMcGrath
Δευ 14 Ιούλ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, εφόσον τον Άμπελ Ρουιθ τον ανέφεραν οι συγκεκριμένοι, θα πόνταρα και ότι αξίας έχω πάνω μου ότι δεν τον έχουν ψάξει στην ΠΑΕ ούτε στο τρανσφερμαρκτ. Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει αλλά φημολογείται ότι από καινούργια σεζόν το συγκεκριμένο μέσο 🤮 δεν θα έχει άδεια για ...
από makispaspartou
Δευ 14 Ιούλ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

H πληροφόρηση (η όποια τέλος πάντων μπορεί να είναι αυτή) λέει ότι δεν είμαστε κοντά σε κανένα φορ.
Υ.Γ. Μόλις έγινε γνωστό ότι δεν επιτρέπεται στους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ του μετρόπολις να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις.
από Dimitris_L4
Δευ 14 Ιούλ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Καυλααααααααα....να πανε αυτοι του μετροπολις μεχρι εκει κ να μη βλεπουν προπονησεις...ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..

Η ενημερωση ειναι φιλε Μακη οτι θα κλεισει ο φορ..αυτο εμαθα εγω..δν ξερω ουτε ονομα ουτε τπτ για να προλαβω καποιες ερωτησεις..
από Paok1926 + male-sykies
Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

:opaokara: :opaokara: Επιτέλους ξύπνησαν εκεί στον ΠΑΟΚ και αντέδρασαν. Μπούλο στον Ζαιρη μπούλο στον Πετρωτό. Θύμωσαν στο βοθρωπολις. Ξυδιιιιιιι!!!!!!!
από aivas19
Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Είτε Μπριζ είτε Στεάουα φίλε μου οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι με αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχουνε , μπαλατοι αλλά βαριά κορμιά χωρίς έκρηξη & ταχύτητα (πλην Μαντί) κι απ'ότι φαίνεται δε βάζουμε μυαλό να επενδύσουμε σε κάποιον αθλητικό & ταχυδυναμο μέσο εκτός αν δε θέλουμε να ...