Η αναζήτηση βρήκε 239 εγγραφές

Return

από Ettien26
Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Η Νάπολι τον πήρε για να τον δίνει δανεικό. Οσοι πιστεύετε ότι μια ομάδα θα δίνει στον 6ο της επιθετικό συμβόλαιο μυρίου εντάξει δικαίωμά σας, δεν θα κάτσω να σας το χαλάσω. :lol:
από renegade
Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:16
Jump to forum
Jump to topic

σε αυτα τα πολυ σοβαρα σαιτ με τους μισθους των παιχτων αν μπορειτε αναζητηστε και τους μισθους στον ΠΑΟΚ γιατι κατα προσεγγιση και με βαση τα οσα ξερουμε για την ομαδα και τους παιχτες οι σελιδες αυτες 1 προς 5 ειναι κοντα ,οταν πριν καμια βδομαδα που φαγωθηκατε εδω μεσα οτι ο μαροκινος ...
από DaVinci
Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

Να το ξανά πούμε γιατί κάποιοι δεν το μάθατε ή το ξεχάσατε. Η Νάπολι και η Μπαρι έχουν κοινή ιδιοκτησία. Ο Κεντιρα ήταν κίνηση οικονομικής ενίσχυσης και τίποτα παραπάνω. Ο τύπος φόρεσε την φανέλα της Νάπολι για την φωτογράφιση και τον έστειλαν δανεικό 2 χρόνια τώρα. Ο Τσιλουλης πάντως σίγουρα θα τον ...
από paokmaniak
Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:30
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ μίλησες για το capplogy.
Εγώ απάντησα για το capology.
Μπες λοιπόν στο capology και απάντησέ μου γιατί γράφεις ψέματα.

Μπες στο chatgpt και γράψε αυτό που είπα να δεις τι θα βγάλει και άσε τις εξυπνάδες για ψέματα, το ότι δεν έχει στοιχεία ελεύθερα για όλους δε σημαίνει ότι δε μπορούν να ...
από renegade
Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

Σύμφωνα με το capology ο Καμαρά το 24/25 πήρε 900.000

ΨΕΜΑ
Δεν έχει στοιχεία το capology για Καμαρά και Ελλάδα.
Ο τελευταίος μισθός του ειναι της Ρομα το 22/23
1.200.000
Γιατι τα γράφετε αυτά?

Μπες στο chatgpt και γράψε μισθός Καμαρά στον ΠΑΟΚ βάσει capology. Τα "ψέμα" αλλου

https ...
από Ettien26
Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα στην ομάδα τον Τσεντίρα. Και ας είμαι και μειοψηφία. Τον προτιμώ γιατί από τους παικταράδες με τα τεράστια βιογραφικά δεν είδαμε προκοπή.

Ο λόγος που γίνεται όμως για το συμβόλαιο είναι δικαιολογημένος.

Εγώ για παράδειγμα άλλες απαιτήσεις θα έχω από έναν παίκτη π.χ. των 600 χιλ. και ...
από Kabamaru11
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικα θα ηθελα να πωληθει ο Ντεσποτοφ,να δωθει δανεικος ο Σορετιρε και να παμε με Ιβανουσετς/Ταισον,Ντελια/Πελκα,Αντριγια/Χατσιδη και πασπαρτου τον Μπαλντε,σαν τριτο φορ εννοειται Μυθου,σαν 4ο στοπερ τον Μπαταουλα και 5ο τον Κωττα.
από nunies4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστια υπερβολή το "άφησε την ομάδα γυμνή".

Δεν ξέρω τι παθαίνετε κάποιοι και αλλάζετε άποψη σε μερικές μέρες.

Εγώ ένα πράγμα ξέρω.

Είμαστε 3 δυνατές προσθήκες σε φορ, χαφ και στόπερ, μακριά από το καλύτερο ροστερ των τελευταίων ετών.

Περιμέναμε το δεύτερο στάδιο
όπως λέγαμε όλοι.
Δεν ...
από pagotatzis
Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:49 Πάντως όλοι λένε ότι δεν είμαστε κοντα σε κανέναν παίχτη.
Καλό αυτό !
Έως την Κυριακή έχει κλείσει
από paokmaniak
Τετ 16 Ιούλ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Μπες στο chatgpt και γράψε αυτό που είπα να δεις τι θα βγάλει και άσε τις εξυπνάδες για ψέματα, το ότι δεν έχει στοιχεία ελεύθερα για όλους δε σημαίνει ότι δε μπορούν να βρεθούν από ΑΙ

Ελα. Οταν δε καταλαβαινετε πως λειτουργει ενα εργαλειο μη το χρησιμοποειται

As of the 2025 season ...
από paokmaniak
Τετ 16 Ιούλ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

MagdiTolba έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 23:03
Andrew R έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:45 Ποιος φορ βρε παιδιά;; Χάφ χθές!
Ο Μπάλντε δεν σου κάνει για 4ο χαφ?
Εξτρεμ παιζει αδερφε
από Blackgr4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Σε περίπτωση που αναζητούν ακόμα τρίτο φορ, πραγματικά θα αρχίσω να αναρωτιέμαι για πολλά πράγματα. Ειδικά αν ακόμα και ο Λουτσέσκου θεωρεί πως δεν έχει τρίτο φορ, θα αρχίσω να αμφιβάλω ακόμα και για τον ίδιο, πράγμα που όσοι έχουν προσέξει έστω και ελάχιστα τα σχόλια μου, δεν είναι κάτι που ...
από nunies4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγω βλεπω μια χρυση ευκαιρια εξαιτιας αυτων των παιδιων (Μυθου-Μπαλντε-Χατσιδη-Μπαταουλα) η ομαδα να ανεβει επιπεδο σπρωχνοντας χρημα σε 2-3 μονο θεσεις.
Τα παιδια αυτα "εξασφαλιζουν" επιπλεον μπατζετ στην ομαδα να κανει υπερβαση στις 3 θεσεις που ψαχνει την ενισχυση.
Εναν Πινεδα μπορειτε να βρειτε ...
από PAOKevolution
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:47
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως, για τα χαφ είμαστε λίγο απροετοίμαστοι. Ξέραμε ότι ο Σβαμπ δε θα ανανεώσει, ψάχναμε αγοραστή για τον Πένια. Η δική μας προεργασία ποια ήταν; Πιανόμαστε λίγο στον ύπνο θαρρώ.
Στα του φορ, όπως έχει γράψει και ο nunies4 φαίνεται να φάγαμε αρκετά άκυρα. Δεν θα είναι εύκολη περίπτωση του Φορ. Α ...
από Special 4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τσαλοφ στο πρώτο φιλικό ματς κινήθηκε και πάλι στα πολύ μέτρια νερά του, δείχνοντας και πάλι εντελώς εκτός κλίματος αφού δεν ήξερε τι θέλει να κάνει τις λίγες φορές που ακούμπησε μπάλα.

Οφ τοπικ; Δε νομίζω, αφού ίσως η πορεία του "δείχνει" στους αρμόδιους και τι ανάγκες έχουμε στο φορ

Τον ...