Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από john4serres »

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:02
panpangr77 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:06 Ο Ντουντα έχει κλείσει ρε παιδιά Αλ Ιντιχαντ δεν είναι ελεύθερος .Απλά δεν έχει ανακοινωθεί.
Κράτα μια πισινή μέχρι να ανακοινωθεί, υπάρχει περίεργη γραφειοκρατία στην Σαουδική Αραβία έχουμε δει πολλές "κλεισμένες" μεταγραφές να χαλάνε
* off-topic *
ανακοινώθηκε ο Duda στο instagram πριν 39 λεπτά.
These users thanked the author john4serres for the post:
Σουριναμέζος
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

xrisitsapa έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:37 Δηλαδή αν πω εγώ τώρα ότι μου είπε ο θυρωρός του ξαδέρφου του μπατζανάκη ενός που δουλεύει στην ΠΑΕ, ότι χτυπάμε Λεβαντόφσκι, θα είστε χαρούμενοι; Κι εγώ θα είμαι on topic;;
Ναι, εγώ θα ήμουν πολύ χαρούμενος με Λεβαντόφσκι.

Παρόλο που δεν πιέζει και δεν είναι συμμετοχικός.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

xrisitsapa έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:37 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά εγώ θεωρώ πιο χρήσιμη και on topic τη συζήτηση που έγινε χτες με τις αναφορές στο capology κτλ κτλ

Στην τελική μιλούσαμε για ένα ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ στόχο του ΠΑΟΚ.

Δεν καταλαβαίνω όσους ζητάνε επειγόντως έναν παπά.
Τρέφεστε με τα ψέματα; Αυτό είναι το νόημα του topic;

Δηλαδή αν πω εγώ τώρα ότι μου είπε ο θυρωρός του ξαδέρφου του μπατζανάκη ενός που δουλεύει στην ΠΑΕ, ότι χτυπάμε Λεβαντόφσκι, θα είστε χαρούμενοι; Κι εγώ θα είμαι on topic;;
Θεωρώ πως καταλαβαίνεις τι θέλω να πω . Και ναι να γραφτεί πόσα παίρνει ο Σεντιρα αλλά ξεχειλώθηκε.
Και μάλιστα έχει ΞΑΝΑ συζητηθεί πριν ακριβως 4 μέρες .Όσον αφορά τον παπά , όλοι γνωρίζουμε τι μπορεί να ισχύει . Έδωσες ακραίο παράδειγμα που μερικοί το έκαναν και το κοινό του φόρουμ τους απέρριψε μόνο του.
Μου φαίνεται περίεργο που είσαι οκ με αυτή την υπερβολή διότι είσαι από τα μέλη που είναι ανέκαθεν τυπικά και σωστά .
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

pagotatzis έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:56 Νομίζω δύσκολα ο Λουτσέσκου σε μια τόσο ιστορική αλλά και σημαντική χρονιά για τον σύλλογο αλλά και για τον ίδιο θα εμπιστευτεί νεαρούς και ειδικά έλληνες.
Το εκανε 3 φορές όταν οι νέοι άξιζαν κ τις 3 πηρε πρωτάθλημα
These users thanked the author dragon for the post (total 2):
sakis_the_fraud, Unpsofable78
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ποιος φορ βρε παιδιά;; Χάφ χθές!
These users thanked the author Andrew R for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

paokspren έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:20
Psagmenos4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:03 Από site της Μπετις με 50κ followers , βγήκε ότι ξανα ενδιαφερόμαστε για Μακαμπου.
https://inforealbetis.com/%F0%9F%94%A5% ... a-bakambu/
34 ετών ναι, αλλά έτοιμος φορ για να χτυπήσεις πρωτάθλημα.
These users thanked the author john4serres for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Metagrafakias έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:26
dragon έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:24
Patron έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:53 Τον βλέπω δανεικό Νυρεμβεργη τον μικρό :mrgreen:
Αν σου έλεγαν να πάει στην Νυρεμβέργη δανεικός κ του χρόνου τέτοια μέρα θα τον αγόραζαν 25 εκ τι θα έλεγες? Θα ρισκαρες αρνητική απάντηση?
Να παιξει κανα Ελληνακι στον ΠΑΟΚ και να προσφερει μας νοιαζει πλεον, η μονο πως και ποτε θα τα κανουμε ταλαρα ειναι αυτοσκοπος???
Λες και πανε για την αναβαθμιση της ομαδας τα λεφτα και κοπτεστε τοσο πολυ.....
Ο αυτοσκοπός ειναι οτι καλύτερο για την ομάδα, ούτε απο μονα τους τα λεφτά ούτε το Ελληνακι επειδή είναι Ελληνακι. Εκτός αν ο αυτοσκοπός ειναι να παίζουν Έλληνες οπότε μην κοπτεστε τοσο πολύ όταν δεν θα έρχονται τα αποτελέσματα. Δεν ειπα να γίνει πώληση απλά δείχνω οτι δεν είναι εύκολο να τον κρατήσεις
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

renegade έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:38 Είναι στα όρια του εντυπωσιακού το πόσο μεγάλη έλλειψη διάθεσης - ικανότητας υπάρχει στην κατανόηση απλών εκφράσεων.
Το " έδωσε έγκριση ο προπονητής" is not " πρότεινε ο προπονητής"
Το πρώτο δείχνει απλά την ικανοποίηση του προπονητή με τον παίκτη και ότι αυτός του κάνει βάση τα θέλω του.
Το δεύτερο φυσικά και είναι πιο ισχυρό γιατί αφού ο προπονητής των προτείνει τότε σίγουρα έχει και την έγκρισή του.
Το δεύτερο ενώ έχει την έγκριση του δεν σημαίνει ότι τον έχει προτείνει ο ίδιος.
Άντε πάμε παρακάτω τώρα
1. Άρα εφόσον ο προπονητής “έδωσε έγκριση” για Σαματά ή Μπακαγιόκο, πρέπει να αποδέχεται και το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, έτσι;
2. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν θα “δώσει έγκριση” ξανά σε παίκτες που πάλι δεν θα κάνουν δουλειά; Μήπως θα ήταν καλύτερο να πει κάπου “ ώπα, μέχρι εδώ” ;
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:47 Πραγματικά ερασιτεχνικό αν κολλάει η μεταγραφή γιατί υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο.

Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να ακούσει η ομάδα τις αντιδράσεις του κόσμου για έναν παίκτη για ηθικούς λόγους (πχ έναν παίκτη που είχε προκαλέσει στο παρελθόν, έχει προσβάλει την ομάδα ή έχει κάνει δηλώσεις ρατσιστικές κτλ) και άλλο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους επειδή δεν γέμισε το μάτι του Μάκη και του Τάκη που είδαν την σελίδα του στην βικιπαίδεια και δύο βιντεάκια στο γιουτιουμπ.
Το θέμα κολλάει από τα non papers για βαρβατη μεταγραφή επιθετικού με αγορά και υπέρβαση σε συμβόλαιο που για Κεντιρα δε λες ότι ισχύει.

Όλα τα άλλα να χαμέ να λέγαμε.

Καλό μασαζακι βλέπω οι 24...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nunies4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:36
renegade έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:20 Εγώ πάντως εάν ήμουνα ο νταλαβερτζης τον μεταγραφών θα έπαιρνα τώρα τον τσεντίρα - αφού κάνεις τον προπονητή-... και αν στα βάθη Αυγούστου αυγές Σεπτεμβρίου εμφανιζόταν καμιά περίπτωση πολύ καλή, θα τον έπαιρνα καιθα πουλούσα; σαλοφ στην Ρωσία όπου τουλάχιστον τα χρήματα που δαπανήθηκαν μπορεί να τα δώσει πίσω
Για ακόμα μια φορά στην εκπομπή τους από Ολλανδία οι 24 είπαν ότι όχι απλά υπάρχει προτίμηση στον Σεντιρα αλλά άπαντες στην ομάδα σκίζουν τα ρούχα τους ότι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα. Αλλά διστάζουν λόγω των αντιδράσεων που τις λογαριάζουν πολύ φέτος με όλο το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί
Αν ισχύει αυτό το πράγμα, να μην προχωράνε το σχεδιασμό σύμφωνα με τα θέλω τους λόγω αντιδράσεων, σηκώνω τα χέρια ψηλά
Αχαααχαχαχα
Αυτοί που σκίζανε τις ζαρτιέρες τους ότι δεν ήμασταν κοντά σε καμία ανανέωση/μεταγραφή και σε μερικές ώρες από τη συγκλονιστική ενημέρωση εκ μέρους τους ανακοινώθηκαν 3 παίχτες;;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

xrisitsapa έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:51
renegade έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:38 Είναι στα όρια του εντυπωσιακού το πόσο μεγάλη έλλειψη διάθεσης - ικανότητας υπάρχει στην κατανόηση απλών εκφράσεων.
Το πρώτο δείχνει απλά την ικανοποίηση του προπονητή με τον παίκτη και ότι αυτός του κάνει βάση τα θέλω του.
Το δεύτερο φυσικά και είναι πιο ισχυρό γιατί αφού ο προπονητής των προτείνει τότε σίγουρα έχει και την έγκρισή του.
Το δεύτερο ενώ έχει την έγκριση του δεν σημαίνει ότι τον έχει προτείνει ο ίδιος.
Άντε πάμε παρακάτω τώρα
1. Άρα εφόσον ο προπονητής “έδωσε έγκριση” για Σαματά ή Μπακαγιόκο, πρέπει να αποδέχεται και το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, έτσι;
2. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν θα “δώσει έγκριση” ξανά σε παίκτες που πάλι δεν θα κάνουν δουλειά; Μήπως θα ήταν καλύτερο να πει κάπου “ ώπα, μέχρι εδώ” ;
Ο προπονητής με τον Σαματα πήρε πρωτάθλημα, οπότε τη δουλειά του την έκανε.

Ο Μπακαγιοκο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Σαματα, και είναι εντελώς ανέκδοτο να τον χρεωθεί ο προπονητής όταν όλοι ξέρουμε τι ζητούσε όλο το καλοκαίρι.
These users thanked the author astral for the post:
Andrew R
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

NikLiverpool έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:52
Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:47 Πραγματικά ερασιτεχνικό αν κολλάει η μεταγραφή γιατί υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο.

Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να ακούσει η ομάδα τις αντιδράσεις του κόσμου για έναν παίκτη για ηθικούς λόγους (πχ έναν παίκτη που είχε προκαλέσει στο παρελθόν, έχει προσβάλει την ομάδα ή έχει κάνει δηλώσεις ρατσιστικές κτλ) και άλλο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους επειδή δεν γέμισε το μάτι του Μάκη και του Τάκη που είδαν την σελίδα του στην βικιπαίδεια και δύο βιντεάκια στο γιουτιουμπ.
Το θέμα κολλάει από τα non papers για βαρβατη μεταγραφή επιθετικού με αγορά και υπέρβαση σε συμβόλαιο που για Κεντιρα δε λες ότι ισχύει.

Όλα τα άλλα να χαμέ να λέγαμε.

Καλό μασαζακι βλέπω οι 24...
Ρε φίλε αυτό δηλώνει πρόθεση, όχι βεβαιότητα.

Μπορεί να μην βρίσκουν κάποιον που να είναι στο μπάτζετ μας και να θέλει να έρθει.

Οπότε μπορούν είτε να περιμένουν να δουν τι ευκαιρίες θα προκύψουν στην υπόλοιπη μεταγραφική περίοδο ή να φέρουν κάποιον που μπορεί να έρθει άμεσα.

Εγώ θα έκανα ότι θέλει ο Λουτσέσκου.
These users thanked the author paokspren for the post:
Unpsofable78
renegade

Δημοσίευση από renegade »

xrisitsapa έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:51
Άντε πάμε παρακάτω τώρα
Πραγματικά ώρες ώρες αδυνατω να σε ακολουθήσω .
Σου έχει πει κανένας ότι οποιοσδήποτε παίκτης προτείνεται ή εγκρίνεται από τον προπονητή πιάνει κι όλας?
Από κει και πέρα καλώς ή κακώς αυτός είναι ο προπονητής, αυτός αποφασίζει τι θέλει να παίξει και αυτός αποφασίζει ποιοι παίκτες του κάνουν και ποιοι παίκτες δεν το κάνουν.... ασχέτως τι λέμε εμείς
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Unpsofable78, theo-drama
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Andrew R έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:45 Ποιος φορ βρε παιδιά;; Χάφ χθές!
Ο Μπάλντε δεν σου κάνει για 4ο χαφ?
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
Τρόμος
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Prist βοήθεια ρε φίλε. Πες κάτι ρε να χαρείς
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
DikefalosNisiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”