Εγω την λογικη των 2 επιπλεον φορ δεν την κατανοω.
Η Φορτσα σημερα λεει οτι Μυθου και Χατσιδης αφηνουν εξαιρετικες εντυπωσεις.
Με ποια λογικη θα πας να δωσεις την θεση του 3ου φορ σε ξενο αυξανοντας το προβλημα με τον αριθμο των ξενων;
Σπρωξε πολυ χρημα για το Νο1 και μαζι με Τσαλοφ κανε την 3αδα ...
Η αναζήτηση βρήκε 239 εγγραφές
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 08:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Για να πουλήσεις Τσαλωφ πρέπει να χεις γατονι στα μεταγραφικά άρα το θεωρώ χλωμό.
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω την λογικη των 2 επιπλεον φορ δεν την κατανοω.
Η Φορτσα σημερα λεει οτι Μυθου και Χατσιδης αφηνουν εξαιρετικες εντυπωσεις.
Με ποια λογικη θα πας να δωσεις την θεση του 3ου φορ σε ξενο αυξανοντας το προβλημα με τον αριθμο των ξενων;
Σπρωξε πολυ χρημα για το Νο1 και μαζι με Τσαλοφ κανε την 3αδα ...
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για όσους φωνάζουν πρώτα να φέρνουμε τον αντικαταστάτη και μετά να πουλάμε δίνει ένα μάθημα η υπόθεση Κοτάρσκι
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκίνησα πάω για κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ, με κεντρικό σύνθημα όλα τα αντέχω ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΝΤΟΝ
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Να παει στην γρια
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο παμε πλησιαζουμε επιπεδο μεταγραφων Ρουλη
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Στεργιαδης, που αν και δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, είχε βγάλει πρώτος το ενδιαφέρον για παίκτη από Ιταλία με καταγωγή από το ανατολικό μπλοκ (Ουρμπανσκι).
Πριν λοιπόν ο Ντι Μάρτζιο γράψει ότι ο Μαριν είναι κοντά στον Άρη, όταν ρωτήθηκε στο ραδιόφωνο για τον Μαριν, είπε ότι αυτά τα περί ...
Πριν λοιπόν ο Ντι Μάρτζιο γράψει ότι ο Μαριν είναι κοντά στον Άρη, όταν ρωτήθηκε στο ραδιόφωνο για τον Μαριν, είπε ότι αυτά τα περί ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
O Σεντίρα για 1ος είναι ανεπαρκής και για 3ος ακραία πολυτέλεια.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
ο σεντίρα έχει μάγουλα ρε, πάτε καλα?
δε θα μπορεί να πάρει τα πόδια του
Μου θυμίζεις Ραπτόπουλο για Βιερίνια όταν επέστρεψε
:lol: :lol: :lol:
Σε καλό θα βγει!
ε όχι και ραπτόπουλο
απεταξάμην
θα μου πεις και ο παγιέ είχε μάγουλα, αλλά ο μαροκινός δεν μου βγάζει σε καμία περίπτωση ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγαίνει το όνομα προς τα εξω και μας ψηνει. Βαίνει οτι είμαστε κοντά . Γίνεται πώληση λες δεν μαμεις , ας πάρουμε τουλάχιστον το Πολωνακι. Βγαίνει την επόμενη μερα οτι εν τελη αλλάξαμε γνωμη...
Αρχιζω σιγα σιγα να χανω και εγω την υπομονη μου... Απο τους λιγους που δεν θα βρειτε αρνητικα σχολια και ...
Αρχιζω σιγα σιγα να χανω και εγω την υπομονη μου... Απο τους λιγους που δεν θα βρειτε αρνητικα σχολια και ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο συνδιασμος Μαριας-Ιβαν και Λουτσεσκου ειναι καταστροφικος για τα καλοκαιρια μας...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα ηθελα καποιον με λογικα επιχειρηματα να μου πει πως εχει πεισθει οτι σε παικτη που επαιρνε 300χιλ ο ΠΑΟΚ θα δωσει 1,5εκ συμβολαιο.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μόνος τρόπος να πάρει ο Σεντίρα το μεγαλύτερο συμβόλαιο είναι να πουληθούν όλοι οι παίκτες που αμοίβονται με πάνω από 500κ.
Μιλάμε για παίκτη που έχει στα 27 του μία σεζόν σε μικρομεσαία της Λα Λίγκα και μία σεζόν σε ομάδα της Serie A που υποβιβάστηκε, και τα νούμερά του είναι της πλάκας.
Μιλάμε για παίκτη που έχει στα 27 του μία σεζόν σε μικρομεσαία της Λα Λίγκα και μία σεζόν σε ομάδα της Serie A που υποβιβάστηκε, και τα νούμερά του είναι της πλάκας.