Η αναζήτηση βρήκε 524 εγγραφές

Return

από renegade
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Α και που στε
Αν αυτήν σας την επιθετικότητα,αυτήν την επαναστατική μαγκιά την δειχνατε και στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας θα ήμασταν δύο λεβελ πιο πανω
από george188
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
από Alastor
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζει να μη βγάζει πολύ νόημα η όλη ιστορία και η πληροφόρηση που έχουμε είναι σίγουρα λειψή.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν δεν ήξερε τι αντιδράσεις θα προκύψουν, άσχετα με το τι μπορεί να του είπε ο περίγυρος. Είχε μάλιστα μόλις ορίσει τον Βιερίνια για σύμβουλο του....

Από εκεί και πέρα ...
από Mitsospaoki4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, πρέπει να πω ότι απογοητευτικά.

Μέσα σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπαίνει στα 100 της χρόνια και που θα έπρεπε ως τώρα να είναι όλοι ενωμένοι και να ετοιμαζόμαστε για αυτή την ιστορική χρόνια, κάνεις το ένα φάουλ μετά το άλλο.

Ξεκινήσαμε αρχικά με την κόντρα με ...
από gk.box16
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς είπε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ πράγμα που εξόργισε τον Λουτσεσκου και έφτασε σε σημείο να παραιτηθεί για να γίνουν κάποιες διορθώσεις στο ρόστερ τον Γενάρη.

Σε συνάντηση του την άνοιξη με αντιπροσωπεία των συνδέσμων άκουσε για πρώτη φορά αλήθειες.
Άκουσε ότι η ...
από theodoros
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Πολλές υπερβολές πάντως και πολλά χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο. Δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ο Σαββίδης, κακό δεν εχει κάνει στον ΠΑΟΚ.. Ίσα ίσα μάλιστα μας οδήγησε στην κορυφή και είμαστε εκεί ακόμα.
Και φυσικά είναι λίγο άκομψο να λες σε στήριξα στο γηπεδικό αλλά τώρα πουλο και πουλα, αλά καρτ ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:39
Jump to forum
Jump to topic

Ότι δεν έβαλε ποτέ κανείς
από Hayate
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Στο τέλος θα φωνάζουμε όπως οι γαύροι τον Κόκκαλη "Ε Ε Ε, Ω Ω Ω ,κοίτα πως κατάντησες τον ολυμπιακό"....

Ζαιρης,με τον άλλο , δε θυμάμαι το όνομα του,τρομερή αβάντα χτες στον Τέλη,ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει δείξει τίποτα ουσιαστικό ακόμη,μόνο λόγια....Έτσι και πολλοί εδώ μέσα.Κομματικο και ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες ειναι χειρότερο για τον Ιβαν, σωστα?

Αν απευθύνεσαι σε μένα , δεν είμαι υπέρ ή κατά κάποιου, ούτε επιχειρηματολογώντας με βάση τι θα κάνει η δε θα κάνει στον ολθ. Τον σαββιδη τον στηρίζω με τον οβολό μου γιατί μου έδωσε χαρά 13 χρόνια. Ακόμη και η μπούκα στο ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
από burbu
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το που τον πήρε και που τον έφτασε
από Montrealiotis
Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:24
Jump to forum
Jump to topic

Τράβα ρε που θα πεις πουλο στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ

Στο aye κάτι πάει αυτό.
από tolis14
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πήρε την ΠΑΕ για να μπορεί να έχει το λιμάνι και τις λοιπές επενδύσεις αφενός και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτές αφετέρου.

Ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , θα πάρει την ΠΑΕ για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μόνο που αντί για το λιμάνι μπορεί να είναι η Χ επένδυση ή ...
από paok_athens_g4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει κριτική στον Ιβάν, στον Λουτσεσκου, στον Ντελια...κ στο Θεό τον ίδιο
Αλλά το να μπαίνει ο κάθε τελευταίος εδω μέσα κ να γράφει τον πουλο έχει διαφορά...τέτοιες εκφράσεις στο σπιτάκι του
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Θυμίζουν τακτικές ομάδας αλήθειας και ελληνοκομματικου ξεκατινιασματος αυτά που διαβάζουμε στα σοσιαλ , τα σαητ και δυστυχώς από μερικούς τύπου Αye εδώ μέσα.

Αηδιαστική κατάσταση. Μεγάλος καημός να φύγει ο Ιβάν , να χάσει το λιμάνι (ή ότι άλλο λιγουρευεται η τοπική παρασιτική ολιγαρχία) και ο ...