Αναζήτηση για περισσότερες από 1044 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Πόσο αστείο που ξαφνικά βγάζουν όλοι μαζί άρθρα για το ''προφίλ''.
Σας βλέπουμε ρε τσομπάνηδες.
Πιο τσομπάνηδες φίλε Mngus, από αυτά που βιώσαμε με την εμφάνιση του κ. Μυστακίδη, δύσκολα θα βρούμε.
Από εκεί και πέρα, εκ των πραγμάτων καμία εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρχει ούτε σε κανέναν ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω αναρτήσεις από ΠΑΟΚάρχες του Χ για τον Χατζόπουλο και θέλω να ξεράσω, είμαστε κοντά στο να πιάσουμε πάτο.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το να την ακούει ο Χατζόπουλος είναι όχι απλά τραγικό, ντροπή είναι..
Ένας άνθρωπος πάνω απ' όλα ΠΑΟΚΤΣΗΣ, που έβαλε στις πλάτες του την ομάδα καταχρεωμενη και στα όρια της διάλυσης, με δικές του οικονομίες και με επιπτώσεις στην ψυχική του υγεία και κατάφερε να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο ...
Ένας άνθρωπος πάνω απ' όλα ΠΑΟΚΤΣΗΣ, που έβαλε στις πλάτες του την ομάδα καταχρεωμενη και στα όρια της διάλυσης, με δικές του οικονομίες και με επιπτώσεις στην ψυχική του υγεία και κατάφερε να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Nunies4
Μία μέρα εκτός για οφ τόπικ και εριστικό σχόλιο.
Όποιος απαντάει στο ίδιο ύφος προκαλώντας εντάσεις, θα έχει την ίδια κατάληξη.
Εριστικός το σχόλιο του Nunies4 ενώ λίγα ποστ πιο πριν γράφονται ότι μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι τσέπες του Σαββίδη και ότι οι δηλώσεις Χατζοπούλου ήταν η ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώσε ρε Χατζόπουλε την ομάδα στον τελη να ησυχάσουμε...ξαφνικά αυτοί που λέγανε ότι φτάνει με την λατρεία στο Σαββίδη κάνουν το ίδιο με τον Μυστακιδη...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».
«Απολέπιση κανονική έγινε»
Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.
Ωραία αντιμετώπιση.
Τι χρειάζονται όλα αυτά αδερφέ μου; Το εμπεδώσαμε, δεν σου αρέσει η διαχείριση τού φόρουμ. Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Εγώ ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σκοτώνεστε τζάμπα μεταξύ σας; Έχουμε μια ΚΑΕ με μετοχές και μεγαλομετοχο. Και από την άλλη έχουμε έναν επενδυτηή δύο. Ε αυτός που πουλάει θα κρίνει τι θέλει πως το θέλει και πως θα το διασφαλίσει. Δεν είναι ερασιτεχνικό σωματείο ή ΚΑΕ.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 07:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοί ηταν παντα , απορω πως υπάρχει κόσμος να τους ακούει γενικα
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλα είναι τ' άλλα κι' άλλα της Παρασκευής το γάλα.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Σαββίδη όταν είχε έρθει τα πραγματα ήταν πιο ξεκαθαρα.
Φαινόταν ότι θέλει να χωθεί σε ξενοδοχεια - μιντια - λιμανια και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε σαν ένα οχημα.
Για Μυστακίδη είναι πολύ θολό το τοπίο γύρω από το πρόσωπό του. Αν βγει μιλησει ο ίδιος και κάνει στην άκρη γεωπολιτικούς αναλυτές ...
Φαινόταν ότι θέλει να χωθεί σε ξενοδοχεια - μιντια - λιμανια και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε σαν ένα οχημα.
Για Μυστακίδη είναι πολύ θολό το τοπίο γύρω από το πρόσωπό του. Αν βγει μιλησει ο ίδιος και κάνει στην άκρη γεωπολιτικούς αναλυτές ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κάνω ωραία λέη απ'
Κάντε με γραμματέα έστω
Στα σοβαρά τώρα
Μην μπερδεύεστε παιδιά
Δεν έχει να κάνει με το ποιος θα αναλάβει και ποιος θα κατακτήσει τι
Ούτε με το πόσα λεφτά θα μπουν
Το πρόβλημα είναι ο τρόπος που στιγμάτισε τον σύλλογο για λογαριασμό του Μυστακίδη
Αν ο ίδιος δεν ...
Κάντε με γραμματέα έστω
Στα σοβαρά τώρα
Μην μπερδεύεστε παιδιά
Δεν έχει να κάνει με το ποιος θα αναλάβει και ποιος θα κατακτήσει τι
Ούτε με το πόσα λεφτά θα μπουν
Το πρόβλημα είναι ο τρόπος που στιγμάτισε τον σύλλογο για λογαριασμό του Μυστακίδη
Αν ο ίδιος δεν ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά κάνει ο Χατζόπουλος και εξετάζει την πρόταση τού Μυστακίδη. Έτσι άντε, άντε δεν δίνεις ένα ιστορικό τμήμα χωρίς να σιγουρέψεις οτι ο νέος ιδιοκτήτης έχει καλές προθέσεις εκτός από λεφτά.
Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και γίνονται ...
Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και γίνονται ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...