Αναζήτηση για περισσότερες από 1537 εγγραφές

Return

από DimitrisS
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Too much information νιωθω οτι λαμβανω.
από gk.box16
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Μην χαλιεστε με τον Ιταλό. Έχω μιλήσει με Ιταλία και μου είπαν καλά λόγια.
Πολλές φορές οι λάθος προσωπικές επιλογές και το μπαχαλο που επικρατεί στις μικρομεσαίες ομάδες της χώρας μπερδεύουν την σαβουρα με αξιόλογες περιπτώσεις. Πάντως πολύ καλύτερος από τον Πολωνό που είχαμε δανεικό πέρσι.
Αν ...
από Napoli4
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Ανακοινώθηκε ο Ουεντραόγκο από την Οντένσε. Μήπως λέω, μήπως κάτι δεν κάνουμε καλά γενικά στην ανάπτυξη και μετάβαση των παικτών από τη Β ομάδα στην Α. Δε λέω να είναι πρώτης γραμμής αλλά τουλάχιστον αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις θα μπορούσαν να είναι αρκετοί από αυτούς συμπεριλαμβανόμενου ...
από nunies4
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τζορμπα ορισμός της αισιοδοξίας
από jibbie
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Να πω πάντως ότι ούτε εγώ θεωρώ κακή περίπτωση τον Ιταλό ως παρτενέρ του Μιχαϊλίδη. Δεν ξέρω αν είναι ο CB που σου παίρνει πρωτάθλημα ωστόσο είναι καλός χαμηλά και στην προώθηση του παιχνιδιού και δεν είναι αργός. Ψηλά στον Ιταλία έχει θέμα αλλά θέμα είχε πχ και ο πιρολα αν και μικρότερο. Εδώ βέβαια ...
από Unpsofable78
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Όσο για τις μεταγραφές, λάβετε υπόψη ότι η προθεσμία σε μεγάλα πρωταθλήματα λήγει 31/08/25.

Στο δικό μας πρωτάθλημα 12/09/25.

Η προθεσμία δήλωσης Ευρωπαϊκής λίστας 02/09/25.

Ενώ υπάρχει και διακοπή λόγω Εθνικών.

Συμπέρασμα δικό μου:

Το 3ημερο 31/08/25 με 02/09/25 θα είναι καυτό. Για να δουμε
από Tolaros
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Ποιον Καρετσα ρε σείς.

Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...
από YagosDrakos
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Ποιον Καρετσα ρε σείς.

Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...
από Мир
Τετ 27 Αύγ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

YagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Δάκτυλος της Βίρνας το σαμποτάζ στις μεταγραφές.
από DimitrisS
Τετ 27 Αύγ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Ή εγω μεγαλωσα ή ολα αυτα με ολους τους insiders και τους τυπους που κανουν εκπομπες σε ραδιοφωνα και στο youtube και live στο instagram και κοντρα live στο tik tok και "φημες λενε" και "τα πουλακια κελαηδουν" και "ο υποκοσμος του Ραγκατση" και "σκυλια του Πανακα" και ο Μπουζας γραφει αυτο αλλα ο ...
από Mitsospaoki4
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:39 Ο ιταλος στο sofascore δεν εχει ασχημα στατιστικα,πολυ τιμιος φαινεται.Οσο εψαξα δεν βρηκα καποια στιγμιοτυπα να παρουμε μια γευση.

Αν μας βγει οπως ο Μπιανκον του γαυρου,εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Σιγά το στόπερ τον Μπιανκον
από xpek20
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά ποιοι λένε για Πουέρτα; :lol: :pano: :opaokara: :nairepaok:
από jibbie
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.

Απλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανταγωνιστεί τις Σέρρες και την Λάρισα.

Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ ...
από jibbie
Τετ 27 Αύγ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.

Απλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανταγωνιστεί τις Σέρρες και την Λάρισα.

Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ ...