Αναζήτηση για περισσότερες από 1513 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ας κανουμε λιγο υπομονη να δουμε πως θα κυλησει η εβδομαδα αν και το εχουμε πει πολλες φορες...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ή απλα δεν καναμε καμια προσφορα και οι Ιταλοι τα βγαζουν απο το μυαλο τους, σαν τις προσφορες που ερχοντουσαν για τον Φωταρα περυσι το καλοκαιρι.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρτε βρε τον Πολωνο. Ειδικα αν ολα ειναι συμφωνημενα.
Τετοιες ευκαιριες δεν εμφανιζονται πολυ ευκολα. 20χρονο διεθνη Πολωνο. Απο οποια πλευρα και να το δεις δεν υπαρχει κατι αρνητικο στην κινηση.
Τετοιες ευκαιριες δεν εμφανιζονται πολυ ευκολα. 20χρονο διεθνη Πολωνο. Απο οποια πλευρα και να το δεις δεν υπαρχει κατι αρνητικο στην κινηση.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
O Πολωνός κατά τη γνώμη μου είναι στη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να έχουν οι μεταγραφές μας.
Ο Μάριν , όχι. Ένας 20χρονος που δεν έπιασε καλά στη πρώτη απόπειρα του σε δυνατό πρωτάθλημα μπορείς να του δώσεις το έξτρα κίνητρο.
Έναν 29χρονο ( αν είδα καλά) που δε χωράει στη Κάλλιαρι που από όποια ...
Ο Μάριν , όχι. Ένας 20χρονος που δεν έπιασε καλά στη πρώτη απόπειρα του σε δυνατό πρωτάθλημα μπορείς να του δώσεις το έξτρα κίνητρο.
Έναν 29χρονο ( αν είδα καλά) που δε χωράει στη Κάλλιαρι που από όποια ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κόλκας λέει ότι ενώ φέραμε στα μέτρα μας την υπόθεση Urbanski, κάνουμε δεύτερες σκέψεις. Λέει αυτή τη στιγμή δίνει 80-20 το να μη γίνει.
Δε βαριέσαι ποτέ
Λογικο να υπαρχουν 2ες σκεψεις...σιγα. Ενα διεθνη 20χρονο Πολωνο πας να παρεις.
Εντωμεταξυ το πρωι ελεγε οτι την υποθεση την παλευουμε 1 ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και παρεμπιπτόντως, κανένα γεγονός δεν με έχει διαψεύσει εμένα προσωπικά. Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με το πως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Πέρυσι πρωτάθλημα πήρα. Πριν 6 χρόνια πάλι. Πήρα και μερικά κύπελλα. Έχω τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, δεν έχω χρέη και δεν είμαι στο άρμα κανενός ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
@Patron Φουσεκης Φουσεκης, Φι Φι Φι, πως λεμε φακα; Φι. Φυσαλιδα..
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το παρακάτω θα το έγραφα και πριν το σχόλιο του Κόλκα
Η Μόντσα που έπαιξε πέρσι ο Ουρμπάνσκι βγήκε τελευταία στην serie A και φυσικά έπεσε κατηγορία, η Μπολόνια που είναι μικρομεσαία δε τον θέλει καθόλου (θυμίζει λίγο Κάλιαρι-Βιετέσκα) και οι ενδιαφερόμενοι είμαστε εμείς και η Σαμπντόρια, της ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει θεμα ρευστοτητας κλπ ρε παιδια ..ηρεμηστε ..ηρεμα αν ειναι δυνατον ..θα ερθουν οι πρωτες επιλογες ..ειναι δυσκολες περιπτωσεις παρολα αυτα ολαπηγαινουν καλα και θα ερθουν ..λιγο πιστη και καλη θεληση ..
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο ερώτημα που θα είχε σημασία είναι αν ήθελε αυτό το καλοκαίρι ο Λουτσέσκου τον Μαρίν ή όχι
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Στεργιαδης, που αν και δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, είχε βγάλει πρώτος το ενδιαφέρον για παίκτη από Ιταλία με καταγωγή από το ανατολικό μπλοκ (Ουρμπανσκι).
Πριν λοιπόν ο Ντι Μάρτζιο γράψει ότι ο Μαριν είναι κοντά στον Άρη, όταν ρωτήθηκε στο ραδιόφωνο για τον Μαριν, είπε ότι αυτά τα περί ...
Πριν λοιπόν ο Ντι Μάρτζιο γράψει ότι ο Μαριν είναι κοντά στον Άρη, όταν ρωτήθηκε στο ραδιόφωνο για τον Μαριν, είπε ότι αυτά τα περί ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μετριάσω λίγο την γκρίνια θα πω ότι υπό άλλες συνθήκες ο Τσεντίρα θα μου άρεσε σαν επιλογή καθώς φαίνεται να είναι late bloomer με κάποια καλά στοιχεία και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ταιριάξει πολύ εδώ.
Αυτό βέβαια θα ίσχυε αν είχαμε τον βασικό φορ και ψάχναμε τον δεύτερο (αν ψάχναμε ...
Αυτό βέβαια θα ίσχυε αν είχαμε τον βασικό φορ και ψάχναμε τον δεύτερο (αν ψάχναμε ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για να είμαστε σοβαροί αν ίσχυε ότι ο Τσεντίρα έπαιρνε φέτος 300κ και εμείς του δίναμε 1.5εκ. (μετά από την σεζόν με 1 γκολ που έκανε) τώρα θα βλέπαμε live εικόνα του παίκτη να κολυμπάει διασχίζοντας την Αδριατική.
Προφανώς ένα από τα δύο νούμερα είναι λάθος.
Προφανώς ένα από τα δύο νούμερα είναι λάθος.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεξάρτητα με το αν είναι καλή επιλογή και με το αν θα αποδώσει ο ποδοσφαιριστής (εάν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή), τα μυνήματα που γράφονται στο Instagram του παίκτη αποτελούν ένα new low για αυτό που κάποτε αποκαλούσαμε "λαό του ΠΑΟΚ"