Αναζήτηση για περισσότερες από 1513 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Προσπάθησα να μην ριξω νερό στο μύλο του διχασμου μεταξυ ΠΑΟΚτσηδων εδώ και καιρό. Πάντοτε καλοπροαιρετα θεωρούσα ότι ο ΑΣ θα προσπαθήσει στο μετρο του δυνατού να εξασφαλίσει ότι άπαξ και ξεκινήσει το γήπεδο, αυτό θα τελειώσει και δεν θα γίνουμε νομάδες σαν την ξαδέρφη να παίζουμε εδώ κι εκεί για ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε πως το χάλασε τα σχέδια η πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα .... όλο το αφήγημα βασίστηκε να ξεκινήσει στραβά η χρόνια.
Τώρα απλά αναλώνονται στο αφήγημα ότι δεν έχει λεφτά άνθρωπος που του ευεργετεί από 2012 και δεν έχει οφειλή σε παίκτες, προπονητές και γενικά οποιοδήποτε. Το πως δεν έχει λεφτά ...
Τώρα απλά αναλώνονται στο αφήγημα ότι δεν έχει λεφτά άνθρωπος που του ευεργετεί από 2012 και δεν έχει οφειλή σε παίκτες, προπονητές και γενικά οποιοδήποτε. Το πως δεν έχει λεφτά ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας λυσω τις αποριες σχετικα με το γηπεδο κλπ.
-Το θεμα ανοιξε με την απαραδεκτη συμπεριφορα του κυρκυρ προς τον ΑΣ. Υποτιμητικη και εριστικη. Αν ειχε ζητησει απο τον ΑΣ κατι και δεν το ειχε κανει να το καταλαβω. Στο ασχετο ηταν αισχρο.
-Τα MoU ειναι μη νομικα δεσμευτικα συμφωνητικα και γενικης ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε
Αδερφε μου ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλος δεν θα υπάρξουν άλλες εξηγήσεις, έχω προειδοποιησει εκατό φορές. Όποιος γουστάρει να λέει αηδιες και να υποστηρίξει τους εγκληματίες εις βάρος του συλλόγου, έφυγε.
Απο εκεί και πέρα ΑΣΧΕΤΑ με το ποιος θα κάνει το γήπεδο, θεωρώ τρομερή κατάντια της κοινωνίας του ΠΑΟΚ, και του ΠΑΟΚτση, να ...
Απο εκεί και πέρα ΑΣΧΕΤΑ με το ποιος θα κάνει το γήπεδο, θεωρώ τρομερή κατάντια της κοινωνίας του ΠΑΟΚ, και του ΠΑΟΚτση, να ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
fossa αν δε καταλαβαινεις εσυ πως παιζεται αυτο το υπουλο παιχνιδι δε φταιμε εμεις. Εχουμε εξηγησει ξανα και ξανα και ξανα οτι δε γινεται να το παιζει καποιος ισοσταποσακης αλλα ταυτοχρονα να μη βλεπει ΤΙΠΟΤΑ το κακο σε αυτα που κανει το παρεακι του ΑΣ και να το παιζει "ελα μωρε σιγα τι εγινε ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήμουν σκουλίκι αυτούς τους όρους θα έβαζα.Guitarman έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:20Το μνημόνιο πώς σου φάνηκε?fossa έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:03 Άντε πάλι μπανάρετε κάποιον χωρίς φοβερό λόγο.
Δηλαδή αυτό το φόρουμ γιατί υπάρχει για να τα λέμε μεταξύ μας πόσο κακός είναι ο ΑΣ;
Ωραία είναι τραγικός ας γράψουμε άλλες 200 σελίδες όλοι παρόμοια πράγματα.
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Η φωτο στο λιμανι τα σπαει.Η καρδια μου ειναι ΤΟΥΜΠΑ,εκει μεγαλωσαμε,αλλα φοβερο κονσεπτ το λιμανι. Ειναι και πιο κοντα ,με βολευει 
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Νομίζω η συζήτηση αφορά τα ήδη frozen assets δλδ ο,τι είναι ήδη σε κυρώσεις.
Πολλές κυβερνήσεις έχουν τσινισει όμως , νομίζω μεταξύ αυτών κ του Βελγίου.
Πολλές κυβερνήσεις έχουν τσινισει όμως , νομίζω μεταξύ αυτών κ του Βελγίου.
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημερα μου μεταφέρθηκε απο καποιον που επιμένει οτι ξερει, οτι η ΠΑΕ παρέδωσε σημερς στον ερασιτέχνη το μνημόνιο διορθωμένο κ σύντομα θα εχουμε επίσημη ενημερωση.
Σωστός ο φίλος.
Ελπίζω να αληθεύουν και οι άλλες φήμες που έχουν ακουστεί, οτι θα υπάρξει και συμφωνία αυτή την φορά και ο λόγος ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντυπωσιακή εξέλιξη ανάμεσα στην παε και στους μεγαλύτερους εχθρούς του ΠΑΟΚ
Δε νομίζω να το περίμενε κανείς να βγει τόσο γρήγορα άκρη με όλους τους.
Ελπίζω οι άνθρωποι τα επόμενα χρόνια να έχουν θέσεις πάρκινγκ στο νέο γήπεδο
Ελπίζω επίσης όλοι όσοι μας κατηγορούν ως ισαποστακιδες κλπ να ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...
ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...
ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να εχει ...