Η αναζήτηση βρήκε 531 εγγραφές
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
.........................
ψεκες ρωσολαγνους ................................
πειρολ του 5ευρου..
.......................
:lol: :lol: :lol: ρε τον τραχανα....
αν και εφαγε το ...μπαν... εγω κολλησα σε αυτες τις 2 εκφρασεις..
που τις ειχα ξαναδιαβασει που τις ειχα ξαναδιαβασει...
αυτος ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ήρθε ο Σαββίδης και σταμάτησε ο ΠΑΟΚ να πουλάει στους κάτω τα ασημικά του.
Ήταν ένα αγκάθι στην καρδιά που το είχα από την εποχή του Δημόπουλου Κωστίκου
Τώρα τελευταία όμως πουλήσαμε τον καλύτερο αμυντικό της χώρας , τον καλύτερο επιθετικο μας όπως αποδείχθηκε, και πλησιάζει η ώρα να πουλήσουμε ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δικό μου πρόβλημα είναι καθαρά αγωνιστικό.
Μου είναι αδιάφορο αν θα πουληθεί με 10 με 20 η με 200.
Από την άλλη δεν αντέχω να διαβάζω και αυτά τα δακρυβρεχτα για το παιδί που το "εξωθούν" να πάει να πάρει 8εκ για τα επόμενα 4 χρόνια.
Προσωπική γνώμη είναι ότι αν ο Ντελιας φύγει είναι γιατί το ...
Μου είναι αδιάφορο αν θα πουληθεί με 10 με 20 η με 200.
Από την άλλη δεν αντέχω να διαβάζω και αυτά τα δακρυβρεχτα για το παιδί που το "εξωθούν" να πάει να πάρει 8εκ για τα επόμενα 4 χρόνια.
Προσωπική γνώμη είναι ότι αν ο Ντελιας φύγει είναι γιατί το ...
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μυαλό του Ντομ από πέρσι είναι αλλού.
Εγώ γάντια βασικού τερματοφύλακα σε παίκτη που το μυαλό του είναι αλλού δε δίνω, τα είδαμε τα χαΐρια του φέτος.
Τώρα αν έπρεπε να πουληθεί 7 αντί για 5 στα τέτοια μου, αν τα δύο μύρια είναι αυτά που καταρρίψουν το σχεδιασμό του ΠΑΟΚ άλλο είναι το πρόβλημα.
Κι ...
Εγώ γάντια βασικού τερματοφύλακα σε παίκτη που το μυαλό του είναι αλλού δε δίνω, τα είδαμε τα χαΐρια του φέτος.
Τώρα αν έπρεπε να πουληθεί 7 αντί για 5 στα τέτοια μου, αν τα δύο μύρια είναι αυτά που καταρρίψουν το σχεδιασμό του ΠΑΟΚ άλλο είναι το πρόβλημα.
Κι ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω ρε κλάψα
κάθε χρόνο τα ίδια , οι ίδιοι
μπαίνεις να διαβάσεις κάνα νέο και μαυρίζει η ψυχή σου
ας κάνουν ότι θέλουν , τι κάθεστε και ασχολείστε με τα πάντα , μα με τα πάντα!!
Γιατί να διαβάζουμε Χ4 την όποια μ@λακια διαβάσατε ή ακούσατε και να την περνάτε σαν δεδομένη ,ξανά κ ξανά κ ξανά
πουλάμε ...
κάθε χρόνο τα ίδια , οι ίδιοι
μπαίνεις να διαβάσεις κάνα νέο και μαυρίζει η ψυχή σου
ας κάνουν ότι θέλουν , τι κάθεστε και ασχολείστε με τα πάντα , μα με τα πάντα!!
Γιατί να διαβάζουμε Χ4 την όποια μ@λακια διαβάσατε ή ακούσατε και να την περνάτε σαν δεδομένη ,ξανά κ ξανά κ ξανά
πουλάμε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
παντως αν βαλουμε κατω τα συμβολαια και το μπατζετ παμε για υποβαθμιση φετος αν τελικα δεν φερουμε και βαρβατο στοπερ.
Κολει Μπακαγιοκο Τισουνταλι επαιρναν πανω απο 1 εκ και ο Ταισον πηγε στα μισα.
πωληση Κοταρ, διπλασια χορηγια στη φανελα. μαλλον καλυτερο συμβολαιο τηλεοπτικο.
βεβαια τα ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 07:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι να λεει; Με 5-6 νικες συνεχόμενες παλι γεματη θα ναι η τουμπα. Οπως και με 5 ηττες πολλα διαρκειας θα μεινουν στα συρταρια.
Κανετε χαρη δηλαδη σε κανέναν που παιρνετε διαρκείας;
Μην πάρετε θα πάρουμε οι υπόλοιποι μην έρθετε όπως στο μάγκικο πάρα μόνο στα ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ, ειμασταν εμείς στα ματς ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας κανουμε λιγο υπομονη να δουμε πως θα κυλησει η εβδομαδα αν και το εχουμε πει πολλες φορες...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ή απλα δεν καναμε καμια προσφορα και οι Ιταλοι τα βγαζουν απο το μυαλο τους, σαν τις προσφορες που ερχοντουσαν για τον Φωταρα περυσι το καλοκαιρι.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρτε βρε τον Πολωνο. Ειδικα αν ολα ειναι συμφωνημενα.
Τετοιες ευκαιριες δεν εμφανιζονται πολυ ευκολα. 20χρονο διεθνη Πολωνο. Απο οποια πλευρα και να το δεις δεν υπαρχει κατι αρνητικο στην κινηση.
Τετοιες ευκαιριες δεν εμφανιζονται πολυ ευκολα. 20χρονο διεθνη Πολωνο. Απο οποια πλευρα και να το δεις δεν υπαρχει κατι αρνητικο στην κινηση.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
O Πολωνός κατά τη γνώμη μου είναι στη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να έχουν οι μεταγραφές μας.
Ο Μάριν , όχι. Ένας 20χρονος που δεν έπιασε καλά στη πρώτη απόπειρα του σε δυνατό πρωτάθλημα μπορείς να του δώσεις το έξτρα κίνητρο.
Έναν 29χρονο ( αν είδα καλά) που δε χωράει στη Κάλλιαρι που από όποια ...
Ο Μάριν , όχι. Ένας 20χρονος που δεν έπιασε καλά στη πρώτη απόπειρα του σε δυνατό πρωτάθλημα μπορείς να του δώσεις το έξτρα κίνητρο.
Έναν 29χρονο ( αν είδα καλά) που δε χωράει στη Κάλλιαρι που από όποια ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κόλκας λέει ότι ενώ φέραμε στα μέτρα μας την υπόθεση Urbanski, κάνουμε δεύτερες σκέψεις. Λέει αυτή τη στιγμή δίνει 80-20 το να μη γίνει.
Δε βαριέσαι ποτέ
Λογικο να υπαρχουν 2ες σκεψεις...σιγα. Ενα διεθνη 20χρονο Πολωνο πας να παρεις.
Εντωμεταξυ το πρωι ελεγε οτι την υποθεση την παλευουμε 1 ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και παρεμπιπτόντως, κανένα γεγονός δεν με έχει διαψεύσει εμένα προσωπικά. Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με το πως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Πέρυσι πρωτάθλημα πήρα. Πριν 6 χρόνια πάλι. Πήρα και μερικά κύπελλα. Έχω τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, δεν έχω χρέη και δεν είμαι στο άρμα κανενός ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
@Patron Φουσεκης Φουσεκης, Φι Φι Φι, πως λεμε φακα; Φι. Φυσαλιδα..