Η αναζήτηση βρήκε 531 εγγραφές
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μα τι εύκολη διαχείριση είναι αυτή σε αε. Πως χάνονται ορισμένα ταλέντα που ξέρουν πρόσθεση και αφαίρεση. Να γυρίσουμε μια σειρά με ΑΥΤΟΤΕΛΗ επεισόδια. Ευτυχώς ο κύριος επενδυτής αν αναλάβει ποτέ, θα έχει τεράστια δεξαμενή λογιστών και στελεχών . Τσακ μπαμ
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
αντισταθειτε ελληνες, ερχονται τα ρουβλια και μας παιρνουν τις δουλειες
Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα ερτζιανα
Μονάχοι σαν λιοντάρια, πισω απο τα πληκτρολογια
Μονάχοι σαν λιοντάρια, του τελη η στρατια
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα ...
Μονάχοι σαν λιοντάρια, πισω απο τα πληκτρολογια
Μονάχοι σαν λιοντάρια, του τελη η στρατια
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κάτσει και γράψει την τελευταία 5 ετια πόσα χρήματα μπήκαν στις 4 μεγάλες ΠΑΕ Θα αντιληφθείς ότι θέμα πολέμου δεν υπήρξε ποτέ στη ροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ. Και μάλλον σε καμία εταιρία του σαββιδη. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει. Είτε είναι ευρώ είτε ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κάτσει και γράψει την τελευταία 5 ετια πόσα χρήματα μπήκαν στις 4 μεγάλες ΠΑΕ Θα αντιληφθείς ότι θέμα πολέμου δεν υπήρξε ποτέ στη ροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ. Και μάλλον σε καμία εταιρία του σαββιδη. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει. Είτε είναι ευρώ είτε ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...
ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε τι απιστευτο ειναι αυτο το κολλημα που εχετε φαει ολοι...οι περισοτεροι αρδ και προπονητες της κερκιδας...με το σεντερ φορ...
ποσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε... δεχθειτε...οτι ο προπονητης δεν τον ενδιαφερει το σεντερ φορ ...που ειναι μια θεση μεσα στο γηπεδο οπως το μπακ η το χαφ...να εχει ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοινωθηκε και ο μπρειβχαρτ. 

- Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να το συνεχίσω ο βαζελος έδωσε 2.5 για Κυριακοπουλο έναν πολύ μέτριο παίχτη, για όσους τον είδαμε π2ρυσι με την Μοντσα με τον Περειρα από την άλλη πλευρά να φαίνεται παιχταράς μπροστά σε αυτόν. Ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε έναν παίχτη φουλ σεζόν 3 συνεχόμενα χρόνια στην Σελτικ με παραστάσεις από CL ως ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή πολλά γράφονται για την περσινή χρονιά. Πέρα από την μαλακιά με τον Μεϊτέ η ομάδα και πέρσι είχε σε πολύ μεγάλο ποσοστό ορθολογικές επιλογές ασχέτως αν εκ του αποτελέσματος αυτό δεν φάνηκε.
Πέρσι η ομάδα επσιξε με δυο κι μισό χάφ , και έφερε δυο επιθετικούς ενώ είχε άλλους δυο. Η τραγική ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι λέω το σενάριο ότι ο Ντελιας λόγω θρησκείας δεν θέλει πολλά λεφτά και του φτάνουν τα 650κ . Έτσι κι αλλιώς όλοι σενάρια κάνουμε. Το αστείο είναι ότι αυτοί που κάνουν τα σενάρια είναι οι ίδιοι που λέγανε ότι δεν υπάρχει προπονητικό κέντρο κι ότι δεν μπορεί να γίνει, οι ίδιοι που λέγανε οτι ο ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα εδω μεσα εχουν κατηγορηθει μελη ως σκουλικια επειδη η αποψη τους δεν αρεσε σε καποιους αλλους. Και ναι μερικοι εδω μεσα εχουν εμμονικη προσωπολατρεια με τον Σαββιδη σε τετοιο βαθμο που να θολωνει η κριση τους σε σχεση με το συμφερον της ομαδας. Εκτος αν μονο το αντιστροφο ειναι θεμιτο. Να ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα εδω μεσα εχουν κατηγορηθει μελη ως σκουλικια επειδη η αποψη τους δεν αρεσε σε καποιους αλλους. Και ναι μερικοι εδω μεσα εχουν εμμονικη προσωπολατρεια με τον Σαββιδη σε τετοιο βαθμο που να θολωνει η κριση τους σε σχεση με το συμφερον της ομαδας. Εκτος αν μονο το αντιστροφο ειναι θεμιτο. Να ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Να εστιάσουμε καλύτερα, σε όσα έχουν γράψει τα παιδιά που γνωρίζουν 2-3 πράγματα και να βρούμε πιθανούς στόχους επιθετικών; Πιο ευχάριστο από το να διαβάζουμε ξανά και ξανά τα ίδια για Ντέλια.
Ξεκινάω εγώ.
Θωρώ πως το φορ που θα φέρουν θα έχει όσα χρειάζεται ο Ραζβάν. Όχι λίγο από όλα. Θα έχει καλά ...
Ξεκινάω εγώ.
Θωρώ πως το φορ που θα φέρουν θα έχει όσα χρειάζεται ο Ραζβάν. Όχι λίγο από όλα. Θα έχει καλά ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να βρεθεί ο παίκτης αυτός που θα μπορεί να αντικαταστήσει τον Μεϊτέ όταν αυτός δεν θα παίζει,ώστε να μην έχουμε τα περσινά.... ή ακόμα και τα προπερσινα όταν δεν ξεκινούσε ο Γάλλος