Η αναζήτηση βρήκε 531 εγγραφές

Return

από ToMousiTouCrespo
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Όλο το ζουμί είναι οτι φοβούνται μη γκρεμίσει ο Ιβάν τήν Τούμπα και μετά δεν έχει κεφάλαια να την ξαναχτίσει λόγω τού πολέμου. Όλα τα άλλα που είπανε είναι τζάμπα λόγια.

Το οποίο είναι απόλυτα λογικό σαν επιχείρημα και προϋποθέτει σωστή συνεργασία μεταξύ παε και ασ για να διασφαλιστουν οι ...
από Azrael
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο δεν ειναι συνεντευξη τυπου του ΑΣ, των αντιπροσωπων του μυστακιδη ειναι.
από george188
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε σημερα εχετε τα @@ να πειτε ξεκαθαρα αυτο που θελετε
από Kabamaru11
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Εβαλα λιγα λεπτα να δω,κ ξερασα εμετουλη απο τα ματακια μου.

Επιτελους να καθαριζουμε απο την βρωμια,θεωρω συντομα ο Ιβαν θα βγει πιο δυνατος.

Οσο για τον Τελη,στα δικα μου ματια εχει ηδη πεσει.

Δεν χρειαζονται πολλες φορες λογια για να καταλαβεις,φαινεται η γλωσσα του σωματος.Και ειπανε πολλα ...
από panta
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Τι γλυφτρόνι ειναι ο μαθηματικός, ας πιει λίγο νερό, μούσκεμα τα έχει κάνει τα @@@ του Θεσσαλονικεύς
από Cylon-4
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Αυτος ο Κωνσταντινιδης, δηλωνει οτι δεν γνωριζει τον Τελη, αλλα εργαζεται στο ατυπο γραφειο τυπου του.
Και ο ουδετερος ΑΣ τον διοριζει υπευθυνο επικοινωνιας.
Αντε γ@μηθειτε ρε κοπροσκυλα.
από thanasakiss4
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε;; Αγιογραφία για Μυστακίδη, απαντάει σε ερωτήσεις ο ψεκ από το Μετρόπολις, ρωτάει ο Πετρωτος του Μετρόπολις στημένες ερωτησεις. Πάσες ο ένας στον άλλον. Μετά θικτηκανε που τους είπανε στημενουςυ
από feria
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Cylon-4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 12:48 Αυτος ο Κωνσταντινιδης, δηλωνει οτι δεν γνωριζει τον Τελη, αλλα εργαζεται στο ατυπο γραφειο τυπου του.
Και ο ουδετερος ΑΣ τον διοριζει υπευθυνο επικοινωνιας.
Αντε γ@μηθειτε ρε κοπροσκυλα.
ειπε οτι ειναι αμισθι εργαζομεναχαχχααχ
από Σουριναμέζος
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Περίμενα ξύλινη γλώσσα, αοριστολογίες και υπεκφυγές αλλά μέχρι τώρα έχουμε πάρει μόνο luben content
από ToMousiTouCrespo
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

εκτός των άλλων μέγιστη απογοήτευση να κάνουν ερωτήσεις στον υποτίθεται πρόεδρο του ασ και να απαντάει η άλλη η τσουτσου από δίπλα
από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Παντως στο ΠΘ το πονανε το γηπεδο και τον ερασιτεχνη. Πρεπει να εχουν ανεβασει πεντε φορες στην ζωη τους στην αρχικη τους θεμα για τον ΠΑΟΚ. Οι τρεις φορες ηταν αυτο το καλοκαιρι για αυτο το θεμα.
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δεν ειδα οπτικα τη συνεντευξη ,διαβαζα μονο κατα τη διαρκεια της το τι λεγοταν, οπως αυτο αποτυπωνοταν στα σαιτ,οποτε δεν εχω αποψη ουτε για το υφος ,ουτε για τη γλωσσα του σωματος,τα οποια καυτηριασαν φιλοι. Επι της ουσιας και κυριως οσον αφορα τα λογια της νομικου που θα επρεπε να μας ...
από Nassos
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Ζητησε να εχει στα χερια της ενα proof of funds εως τελος του ετους. Η επιτροπη συσταθηκε οπως ειπανε και θα ανακοινωθει εντος ολιγων ημερων. Αυτη θα αναλαβει να βγαλει ενα προσεγγιστικο ποσο που θα χρειαστει. Τωρα 10 πανω 10 κατω δε ξερω. Δεν ειμαι ειδικος.

Αρα δεν έδωσαν χρονοδιάγραμμα ...
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Θες να μας το πεις το χρονοδιάγραμμα?

Ζητησε να εχει στα χερια της ενα proof of funds εως τελος του ετους. Η επιτροπη συσταθηκε οπως ειπανε και θα ανακοινωθει εντος ολιγων ημερων. Αυτη θα αναλαβει να βγαλει ενα προσεγγιστικο ποσο που θα χρειαστει. Τωρα 10 πανω 10 κατω δε ξερω. Δεν ειμαι ...
από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει και ο δανεισμος για τετοια εργα. Η τραπεζα δεν προκειται να σου δανεισει χωρις να υπαρχει κοστολογηση ομως. Γενικα ολο αυτο το δειξε μας λεφτα που δεν ξερουμε ποσα θα χρειαστουν, αλλα στο περιπου να ξερουμε οτι εχεις, ειναι τοσο μπακαλικο που δεν γινεται να το συζηταμε σοβαρα.