Η αναζήτηση βρήκε 524 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τώρα τι να υποθέσω κι εγώ ο αφελής με αυτά που λες.
Καταρχήν, ο ΑΣ δεν έχει ορίσει ακόμη την επιτροπή που Θα ορίσει τις εγγυήσεις που Θα ζητήσουν.
Από κει και πέρα, έχουν γίνει πόσες αναλύσεις από παιδιά βάσει των κυρώσεων σε Ρωσικές τράπεζες, για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην μεταφορά ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 02:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα περιμένεις ε?

Δεν πειράζει ούτως ή άλλως μόνη τους μαρτυράνε
Υγ κουράστηκαν λέει από την διοίκηση του σαββίδη, που πουλάει παίκτες και δεν επενδύει.

Θα βρείτε την υγειά σας με τον trader.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο καλοπροαίρετος και να προσπαθω να ειμαι joshua με το όλο σκηνικο, όλες οι κινήσεις προκαλουν οχι απλα εκνευρισμό αλλα και κατι παραπανω. Το θεατρο του παραλογου η φαση με ευθυνη πρωτίστως τους ΑΣ
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.
Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το αφήγημα με τον παντοδύναμο λαό του ΠΑΟΚ δεν είδα να επιβεβαιώνεται όταν ο αυγενά@κης κατ'εντολή του αρχηγού του (είτε του θεσμικού είτε του πραγματικού, πιθανότατα αμφοτέρων) ξευτέλισε την ομάδα και την έστειλε εν μία νυκτί στη δεύτερη κατηγορία και με προκάτ τροπολογία μας έκανε και χάρη να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Πότε και για ποιο θέμα έκανε ανήθικες κινήσεις απέναντι στον ΑΣ ή σε άλλο τμήμα του συλλόγου ο Σαββίδης; Και αν όντως αποδειχθεί ότι συνέβη, ποιος τον υπερασπίστηκε;
2. Το να λέμε ότι η ομάδα είναι παρατημένη είναι αποκύημα φαντασίας και συμπεριφορα κακομαθημένων εφηβων που δεν έχουν ιδέα ούτε ...
2. Το να λέμε ότι η ομάδα είναι παρατημένη είναι αποκύημα φαντασίας και συμπεριφορα κακομαθημένων εφηβων που δεν έχουν ιδέα ούτε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο ΑΣ και ο κόσμος σταματήσουν να προσβάλλουν τον εαυτό τους, θα φανερωθεί και το ποσο ανούσιο είναι το τι γράφω εγώ για οποιονδηποτε
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα, η ομάδα του του 2023, είχε μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές προσεγγίσεις και ναι, είναι κρίμα που αντί να πατήσει σε αυτό πέρυσι μπήκαμε σε μια καταστροφική περίοδο. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο θέμα του συλλόγου που φάνηκε ξεκάθαρα, είναι πως δυσκολεύεται να ερμηνεύσει και να διαχειριστεί ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα τι λετε καποιοι? Ας υποθεσουμε οτι ο ΑΣ, για να το πω οσο πιο απλα γινεται, εκανε διαγωνισμο αναθεσης για την κατασκευη του εργου. Θα εσκαγε ο καθε ενδιαφερομενος και θα ελεγε αφηστε με να παρω μερος και θα σας δωσω τις εγγυησεις συμμετοχης στον διαγωνισμο αφου τον κερδισω και βγαλω ...