Η αναζήτηση βρήκε 391 εγγραφές

Return

από astral
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Iznogoud4 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 10:17 Πέρα από την ντροπή που γίνεται αυτό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερη ντροπή είναι που στα 50 χρόνια Θ4 έχουμε σιωπηλή συναίνεση γιατί ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και κλειστά ΔΣ δεν πάνε πακέτο.
Καθόλου σιωπηλή.

"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" φυσικά, ή ότι μας πει ο Πετμεζάς τελοσπαντων.
από astral
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Ακομα θυμαμε τον Ιουνιο οταν αρχησε το θεμα που μας λεγανε εδω μεσα να ηρεμησουμε γιατι "καντε υπομονη εννοειτε θα κανουν συνεντευξη τυπου συντομα και θα εξηγησουν τα παντα" :lol:

Ναι, Παρασκευή θα ήταν όλα ξεκάθαρα. Ούτε καν η Παρασκευή δεν τηρήθηκε....

Το θέμα είναι τι είδαν όλοι αυτοί, τι ...
από astral
Τρί 21 Οκτ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Όλοι οι διαταραγμένοι ρατσιστουληδες (με 5-6 ακαουντ ο καθένας να κάνουν λαηκ στον εαυτό τους) έχουν πολύ συγκεκριμένη στόχευση αλλά και ενημέρωση εδώ και λίγους μήνες.
Μιλάμε για αγνά ΠΑΟΚτσακια :lol:

ΥΓ: retweet κάνουν μόνο την κλίκα τους ( και τα 2-3 ακαουντ που έχει ο καθένας) και τον Τσακαλεα ...
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 08:05 O Κοταρσκι δέχεται πολλά γκολ φέτος, ή μου φαίνεται;
Και πέρσι :D
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή δεν είναι ανακοίνωση συνδέσμων φίλων αθλητικού συλλογου, αλλά περισσότερο μοιάζει με αγωνία κατασκευαστικης εταιρίας.

Ευτυχώς τα πάντα με υπογραφές για να ξέρουμε και τι ρόλο παίζει ο καθένας που είδε το φως του ξαφνικά πριν λίγους μήνες.

Στον ΑΣ δεν αισθάνθηκαν απειλή αυτή τη φορά ?

Ούτε ...
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες ...
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 18:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Φτάνει ρε με τους μπασκετικός τους ποδοσφαιρικούς και τους βολειικους !ΦΤΑΝΕΙ!
Όλοι είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε ΠΑΟΚ είμαστε!

Φίλε δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικοί και μπασκετικοί.

Το μόνο που δείχνουν τετοιοι διαχωρισμοί και τσιτατα είναι ότι κάποιοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τις απόψεις ...
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Καλά αυτοί οι ιντερνετικοι Ναπολέοντες με το μυαλό τους πήραν το πρωτάθλημα, κράτησαν τον Λουτσεσκου, κράτησαν τον Ντελια , έφεραν το Ζαφείρη , έφεραν τον Τέλη και διάφορα άλλα ανδραγαθήματα με το μαγικό τους πληκτρολόγιο βρίζοντας αισχρά μέρα νύχτα τους συνοπαδους τους, την ΠΑΕ , τον ιδιοκτήτη και ...
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....

Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο

Τι θα πει ...
από astral
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:11
Jump to forum
Jump to topic

Σκούζουν στο τουιτερ τα εμισθα τσιράκια. Τέλη σωσε μας απο τον μπατιρη τον τσετσενο γράφουν. Εντωμεταξύ 2 - 3 φασιστακια ειναι με δίπλα προφίλ

Μόνο διπλα ? :lol: σαν μανιτάρια φυτρώνουν.
Από ότι κατάλαβα, κάτι κυλικεία είναι ο καημός τους. Δήθεν τους έπιασε πόνος για τον δανεικό σέντερ φορ, το ...
από astral
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Καλή χώνεψη στον τρολοβοσκο και ένα πουλιτζερ.
Εικόνα