Η αναζήτηση βρήκε 82 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Καλημέρα σε όλους
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια
Το Tapatalk ΔΕΝ υπάρχει πια στο φόρουμ. Ήταν συχνές οι δυσλειτουργίες του και σε ένα βαθμό έδινε λιγότερες δυνατότητες από αυτή τη νέα έκδοση ειδικά για τους διαχειριστές
Το σύστημα λαϊκ όντως δεν έχει ντισλαϊκ, πράγμα περίεργο, είναι όμως το ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλά δεν παίζει και τσάμπα, ούτε έμεινε χωρίς συμβόλαιο.
Δεν ξέρω σε τι βοηθάνε τα σενάρια και η παραπληροφόρηση.
Δεν ξέρω σε τι βοηθάνε τα σενάρια και η παραπληροφόρηση.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Βρε πουλα τους ολους να χαρουν εδω μεσα τα παιδια.
Είπε ο τύπος ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα εδω μεσα εχουν κατηγορηθει μελη ως σκουλικια επειδη η αποψη τους δεν αρεσε σε καποιους αλλους. Και ναι μερικοι εδω μεσα εχουν εμμονικη προσωπολατρεια με τον Σαββιδη σε τετοιο βαθμο που να θολωνει η κριση τους σε σχεση με το συμφερον της ομαδας. Εκτος αν μονο το αντιστροφο ειναι θεμιτο. Να ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μιλάμε για την ίδια Ελλάδα που για να βγείς με καρότσι στο δρόμο πρέπει να του φορέσεις ερπύστριες και διπλό διαφορικό?
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
σαν τον μπετατζή, αλλα με 'ν'
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αν πουληθει και ο Ντελιας δε θα φτασουμε καν τα 10Κ διαρκειας
Αν τέτοιοι είμαστε αλλά κατά τα λοιπά ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και πρόσωπα και πράγματα κτλ κτλ τότε δε μας φταίει κανένας. Επίσης φτάνει λίγο πια με την συζήτηση για την ανανέωση ενός παίκτη (για διάφορους λόγους σημαία βέβαια) που ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μιχαηλίδης έχει κερδίσει την ευκαιρία του φέτος. Θα είχα κι εγώ ενδοιασμούς τα προηγούμενα χρονια, αλλα φαίνεται να έχει βρει ρυθμό και και σημαντικό ρολο σε πολλά παιχνίδια.
Για τον Ουρμπάνσκι αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τραυματισμό η συμπεριφοράς, τότε πραγματικά δε βγάζει νόημα...
Για τον Ουρμπάνσκι αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τραυματισμό η συμπεριφοράς, τότε πραγματικά δε βγάζει νόημα...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιοι "άλλοι"? ο γαύρος?WestBlock4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:23 Μ αρεσει που καποιες φορές αναρωτιομαστε γιατι οι άλλοι πουλάνε τόσο ψηλά,
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τολμάv να μας βάζouv στην ίδια πρόταση με τη mafia και να ξεφτιλίζουν τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου κάτι τύποι που μονο έχουν κερδίσει από την ομάδα (μιας και βγάζουν το βρωμοψωμι τους απλά λέγοντας τη λέξη ΠΑΟΚ) και δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό.
Μονο αηδια προκαλεί ως τώρα το όλο εγχείρημα ...
Μονο αηδια προκαλεί ως τώρα το όλο εγχείρημα ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αν βγει ο Τέλης και μιλήσει και πει εγώ σε 3 χρόνια θα έχω το γήπεδο έτοιμο, θέλω την ομάδα, Ντέλιας δεν πουλιέται, μεταγραφές επιπέδου Γιόβιτς και σία, εμείς τι κάνουμε?
Mπορώ κι εγώ να βγω να τα υποσχεθώ όλα αυτά. Θα φέρω και τον Haaland αν θες στα λόγια.
Όταν κάποιος δεν έχει προσφέρει ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Για πείτε για εμάς τους άσχετους , τι σημαίνει η συγκεκριμένη εγγυητική πρακτικά ?
Ότι απλά κατέχει αυτά τα χρήματα ? Ή δεσμεύεται με κάποιο τρόπο για το γήπεδο ? Ή κάτι άλλο ?
Ότι απλά κατέχει αυτά τα χρήματα ? Ή δεσμεύεται με κάποιο τρόπο για το γήπεδο ? Ή κάτι άλλο ?
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Όσο έχω αντέξει να ακούσω "αθλητικά" ραδιόφωνα της πόλης, δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.Mīngus έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:52
Καλώς η κακώς ελάχιστα είναι τα μέσα στα οποία δεν ασκεί ο Ιβάν επιρροή στην πόλη.